Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csukesz90

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2008 augusztus 7-én grúz erők támadást indítottak orosz békefenntartók ellen, továbbá oszét és abkház területekre nyomultak be. Az orosz medve válasza gyors és kíméletlen volt, így gyakorlatilag másnapra a grúz hadsereg javarésze szétdobálva felszerelését, és járműveit…..
Sziasztok!Nos az elmult játszma után úgydöntöttem hogy meguntam az alap külsőt:D És jó öreg cm.028-asomat kicsit átalakítom. A terv már nagyából megvan, az alkatrészek egy része is hamarosan megérkezik, de még akad jópár átgondolni való.. Szóval a lényeg az hogy még ez a…..
Ja! Azt még meg kell jegyeznem, hogy azért személyes megjegyzéseket is bedobok majd néha, mert úgy sem tudom megállni. Akit ez nem érdekel ne olvassa el, a többi szerintem ettől sem lesz rosszabb.Írtam a bemutatkozós részben hogy RC irányítású Panzer V. Panther Ausf G tankot…..
csukesz90 2010.01.10 23:41:42
A Redwolf Airsoft már közzétett egy videót a legújabb Inokatsu M4 GBB-ről. Amely jelenleg talán a legdurvább GBB rendszerű airsoft fegyver a világpiacon. Az új Inokatsu M4 Super Version létrehozása közben a 100% os realitásra törekedtek, ami sikerült is olyan mértékben hogy a Colt…..