Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyavajas (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Most egyszerűen csak úgy csinálok, mintha nem telt volna el két hét az előző bejegyzés óta, oké? Feltűnés nélkül kövessetek.) (...)– Menjünk inkább az Italian Jobba! – javasolta erre Anikó...
Minden kedves Olvasómnak egészségben, szeretetben, sikerekben gazdag boldog Új Évet kívánok! Kálmán, aka. Jimi, Phix, T1GRIS etc. ..
nyavajas (törölt) 2012.12.31 20:08:53
23/01/10 - Port Canaveral, FL Ma szakítottam a cukorral. Eddig cukorral ittam a kávémat, de ebben a béna országban nem ugyanolyanok az ízek, mint otthon, és higgyétek el, itt még a cukor sem édes. Úgyhogy a megszokott ízhatáshoz itt öt(!) cukrot kellett tennem a kávéba, amiből ma úgy döntöttem,…..
25/01/10 - Cozumel, MX Ez érdekes élmény volt... Kint voltam Cozumelben, beültem a Fat Tuesdaybe inni egy Coronitát meg netezni, öt percre a hajótól, a móló végében. Kevesen voltak, mivel felhős volt az idő, egyszer csak felkaptam a fejem, mert egy nagyon ismerős illatot hozott a szél...
18/01/10 - Sea Day Boldog születésnapot, Lapócka! Vigyázz magadra és Anyura nagyon (meg Sünire!!! :)), amíg haza nem megyek! És akkor ha már ennyire születésnapozunk mostanában (hát, igen, a január már csak ilyen a mi családunkban), akkor szeretnék utólag és előzetesen megemlíteni mindenkit, akinek…..
Távol a fikától Beszarás 2010.01.09 08:58:00
08/01/10 - Sea Day Hát, gyerekek, amit eddig tapasztaltam a Dreamből, az bizony tízből tíz. Először is - ahogy arra számítottam - minden vadiúj, enni lehetne még a liftből is. Itt a staff mess néz ki úgy, ahogy a Fascinationön a vendégek étterme nézett ki. Tökéletes terítés, pincérek lesik minden…..