Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medzsik

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent a Bohemian Betyars első nagylemeze, amit a zenekar élőben május 27-én mutat be a Dürer Kertben. A koncertre akár itt a Lángoló Gitárokon is fel lehet készülni, ugyanis a hajtás után az egész albumot bemutatjuk az elejétől a végéig. A pénteki buli után egy…..
Magyar Ukulele Blog Ukulele blues 2011.04.18 21:00:00
Nem tűntem el, csak irdatlan mennyiségű egyéb elfoglaltságom van, így alig marad szabadidőm, amikor az ukulelézéssel és a bloggal tudok foglalkozni. Nem szeretném, hogy az uksi blog YouTube-videómegosztó bloggá silányuljon, de amíg átrágom magam az előttem tornyosuló…..
Az Oldtimer Expo harmadik napja is jól kezdődött. Ilyenkor, reggel még tart az otthoni hideg zuhany utáni sokk, az ember friss és szinte boldogan esik neki ismét a 12 autó polírozásának. A KGST-s gazemberek mindenféle külföldi valutával (többek között trinidadi dollárral is)…..
medzsik 2010.04.18 11:00:59
meet me halfway. dreams. 2010.01.09 21:36:00
"A probléma az, hogy álomvilágban élünk, örökké a múltba vagy a jövőbe nézünk, ahelyett, hogy élveznénk a jelen pillanatot."Ez az idézet pontosan így van! Az emberek sohasem értékelik azt, amijük van. Mindig más és más kell nekik. Vagy azon rágódnak, hogy mit…..