Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vpaci

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Káros-e a dízelek kipufogógáza? Hát persze. És melyik a rosszabb, a karbantartott öreg dízel fekete füstje vagy a szalonúj, részecskeszűrős dízel meleg levegője? Hát igen, jó kérdés. Vélemények azonos című írásunkról...
Simor elvtárs egy igazi átlagember, hiszen ő szerintem nem nagyon érintkezik társadaliag olyan emberekkel, akiknek nincs offshore cége. Az ugyanis nem menő, sőt vérciki, az offshore-talanság maga a nyomor, az olyannak középkategóriás autója van csak (5 éves) és nem a maldívra jár…..
w Dakota rodeó 2009.03.31 06:00:00
Tudja-e Bajnai Gordon, milyen állatot nyergeltek fel neki? Ha tudja, miért ül fel rá? Miben reménykedik? Ha nem tudja, mi lesz az ország szekerével, amit ez az állat vontat? Bajnai Gordon jó képességű technokrata, egészen nagyméretű költségvetéseket is átlátott, összerakott és…..
Remélhetőleg nem "Jay és Néma Bob"-típusú bosszúra készül a C&A, ugyanis így elsőre nem egyértelmű, miért kell a vásárló adatait felírniuk, ha az visszavisz vmit cserélni. Moon jelenti a MOM Parkból: Nemrég vásároltam egy pólót a MOM Parkban található C und A…..