Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wasdXD

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 EDIT: A szavazás 19:00-kor lezárva! Hamarosan eredmény hirdetés!A hamis profilok kommentjeit, még a héten törölni fogjuk, így az ő szavazatuk nem lesz érvényes! Szavazás: CSAK a számot, kommentben. Mindenki egyszer. Köszönjük mindazok fáradozását, akik a szavazás…..
wasdXD 2010.12.27 00:41:48
2
Amíg nem láttam az EA-s szöveget a videó első harmadának végén, én azt hittem, hogy az TE általad felvett gameplay, aztán láttam csalódottan, hogy csak egy trailer. A kommentárral nem volt probléma: nem nagyon találtam benne elakadást, folyamatos volt az egész. Amivel viszont gond…..
Bug News Na ki támadt fel? 2010.07.14 15:25:00
Komolyan mondom, hihetetlen, ha nem csinálok semmit akkor töb bkommentet és figyelmet kapok. LOL Na de vegyük komolyra. A jó hír: felépültem. A rossz, hogy a nyár a nagy tanulásról fog szólni. Szóval nem lesz sok szabadídőm. Na de akkor elmondom mi volt eddig. Most így…..
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..
Megy a teljes verzió. És atyaúristen, akkora baromságok vannak benne, hogy bűn lett volna csak a demóból bemutatni. Holnap rögzítés!..
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
Gagyi és kidolgozatlan, de nem nagyon lehet haragudni rá. A néha hallható recsegő háttérhangért elnézést, de a játék ragaszkodott hozzájuk. ELNÉZÉST azért is, hogy a videó elején a borítónál elmegy a kép, de ezt az indavideó csinálta. Harmadszorra már nem töltöm fel…..
wasdXD 2010.04.07 21:41:30
wasdXD 2010.04.07 18:15:35
@Dryen: az indavideón sokszor van, várd meg míg betölt az egész
Szerencsétlen játékos nyakcsigolyái nagy bulit csaptak Küldte: CRIS   ..
wasdXD 2010.03.05 23:20:54
Martin ajánlotta nekem az "Anakonda 2" nevű gigászi filmhez készült promóciós játékot, amely engem kissé meglepett, mert azért nem gondoltam volna, hogy egy no-name folytatáshoz veszik a fáradtságot, hogy készítenek egy nem is annyira gagyi kis programot. Mert kinézetre…..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
A jó öreg FIFA 06-om. A játék tele van hibákkal (most már azt mondom, hogy a legkomolyabb hiba, a kapus rettenetes helyezkedése), ezt már megszoktam, de mégis sokat játszom vele, főleg testvérem ellen jó kis partikat lehet rendezni. Így volt ez ma is, amikor a Herthával…..
wasdXD 2010.02.17 20:36:29
@--Bounty--: nem itt kéne reklámozni -.-
amúgy ilyesmi volt már nekem is 07-ben :D, de úgy hogy nekem sikerült úgy lőni, hogy öngól lett :D
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.02.16 15:14:48
Nem semmi izgalmak, szánalom-nevetések és fejrázások után végre sikerült az új alanyt végigvinnem. Ennél a borzalomnál jöttek az ihletek bőven, le is kellett őket írnom, nehogy elfelejtsem.A jeleneteket a napokban felveszem, a külső felvételeket majd a hétvégén, úgyhogy…..
wasdXD 2010.02.16 18:38:48
@K.R.Y.S.: tényleg nem rossz ötlet :)
én is már nagyon várom a videót, hajrá freddyD :)
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..