Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny696

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megszavaztattuk az olvasóinkat, hogy szeretnék-e Majtényi Lászlót köztársasági elnöknek. A fideszes trolloknak valószínűleg nem tetszett, hogy Áder Jánosnak kihívója akadt és jelentették a Facebook-oldalt. Ami így megszűnt. ..
Johnny696 2017.01.03 22:22:12
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Bizonyos puhatestűek és élősködők jellemzője, hogy olyan mértékben alkalmazkodnak a gazdatesthez, hogy annak szerves részévé is képesek válni. A keringési rendszerük is ráépül és eggyé válik a gazdával. Aztán mikor az alany erejét veszíti, vagy vele pusztulnak, vagy keresnek új gazdát. Az elvtelen seggnyalók is pont így működnek. Nem kell gondolkodni, érzékelni. A "főnök" ezt megteszi. Csak szolgálni kell. Aktívan. Az állatvilág csodálatos, bár néha taszító is. De az emberek egyes csoportjai képesek kiválóan másolni ezeket a néha nem túl ízléses modelleket is.
Hogyaza trippertől kivirágzott faszú bagdadi énekes koldus bassza a türelmi zónán kívül gumi nélkül is anált vállaló jó édes anyádat a kommunistából lett halszagú hajléktalan csöves nihilista apád hátán seggbe, te féregarcú, puttonyos hátú gecipúder, te! MI AZ, HOGY NEM AKARTOK KÖTELEZŐ…..
Johnny696 2016.09.16 10:55:51
@Gábris szomszéd: a letelepedési kötvény szerinted mi? Ha van pénze jöhet, ha nincs nem? Ha üzlet a kormánynak és csókosainak, akkor rendben? De látom nem érted ...
Paul Newman 2008-ban hunyt el, de a Facebook valamiért tegnap megint felkapta az Origo erről szóló hírét, és a futótűz gyorsasággal terjedő infó a Klubrádióhoz is eljutott. Kicsit szomorkás hangon be is mondták. UPDATE: a bemondó Kárpáti Iván megszaggatta ruháit és a fejáre hamut szórt, tévedett,…..
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..