Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lecsukva

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feladatba kaptuk, hogy a 18 éve ugyanazzal az arculattal futó Esküvő Kiállítás és Vásár arculatát frissítsük fel és tervezzünk olyan eszközöket, amivel sikerrel tud idén megjelenni. Feladat volt a médiamix "felturbózása" is, hiszen korábban elsősorban…..
Sok poszt született már autós vs. kerékpáros témában, voltak köztük pozitívak, de többségében épp az ellenkezője. András nem először kel ki magából a kétkerekűek miatt, akik a KRESZ-re fittyet hányva közlekednek, veszélyeztetve a többi közlekedőt. De hogy ne legyen…..
lecsukva 2010.11.19 12:09:43
@tundrazuzmo: Azért nem mindig... de az tény, ha ők gyengébbek, akkor ne virgoncokdjanak, miért nem lehet normálisan közlekedni azzal a nyamvadt biciklivel, olyan nehéz? Igaz ez az autóra is, de a poszt a biciklisről szól..
Számomra egyértelműnek tűnik, hogy ha részese vagyok egy balesetnek, amiben a másik fél életét veszti - még nem volt ilyen, remélem, soha nem is lesz -, de nem én vagyok az okozója, abból jogilag nem szenvedhetek semmilyen sérelmet. Az már más kérdés, hogy lelkileg hogyan tudnék…..
Kell egy Iphone4 Kell egy iPhone 2010.08.03 22:55:00
Leszeretnem tesztelni hogy hozzá lehet-e jutni valamihez ingyen, szponzor utján vagy csak úgy én először egy iPhone4-re gondoltam. HÁtha bejön :) Egyebet nemtudok elmondani. Kérem kapcsolja ki...