Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wienerin

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
parakovacs A Moszkva tér egy... 2010.05.01 16:11:00
  ... hihetetlen hely, pedig már jártam Karcagon és Szekszárdon is, de vallom, az ilyesmit csak kitalálni lehet, jelentős mennyiségű tudatmódosító szerek bevonásával, mert azért az mégiscsak különös, hogy amikor tegnap ballagtam hazafelé (nem túl késői óra, talán 11), a…..
Egy nemzetközi repülőtér mindig izgalmas helyszíne a váratlan és érdekes eseményeknek, még akkor is, ha egy olyan, harmadlagos frissességű légikikötőről van szó, mint a nyolcvanas évek Ferihegye. Hát még ha a világtörténelem olyan, kiemelten fordulatos időszakáról…..
Bécsi Lét Nyilvános könyvespolc 2010.02.09 15:07:20
Franz Gassner úr megelégelte, hogy Bécs nyilvános terein (szerinte) a kommersz uralkodik, és saját pénzéből 1700 eurót áldozva, február 5-én megnyitotta a Nyilvános Könyvespolcot. A direkt kicsit ferdére épített, hárompolcos szekrény a hetedik kerületben, a Westbahnstrasse és a…..
Ha a hétfői napot az okosok elnevezték az év legrosszabb napjának, akkor én a mai napot önkényesen kikiáltom az év legsokkolóbb napjának. Egy nagyjából velem egykorú nőtársam munkakeresésről szóló mizériáját olvasva rájöttem, hogy ebben az országban képtelenség normális…..
Nőnek lenni nehéz Futni jó 2010.01.17 18:22:36
Ma megint kint voltam a retkes téli hidegben futni, mondván a sötét  trutyis időtől függetlenül – az felszabaduló endorfinnak köszönhetően – végre boldog leszek és mindent szépnek látok.  De asszony tervez, Isten végez, ahogy a mondás is tartja.  Nem…..
Tegnap életemben először megpróbáltam cukorgyantát készíteni. Az eredmény szavakkal leírhatatlan, inkább érzékszervek tudnák azt pontosan kifejezni, hogy mi keletkezett e cukrászipari remek előállítása során. Elsődlegesen mégis a lakásban terjengő karamell illatot emelném…..