Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sasafitness

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárkivel előfordulhat, hogy edzés közben rosszul lesz, szédülni kezd, forog az egész világ… Ennek oka lehet az is, hogy éhesen érkezel edzésre. Ha edzés előtt 3-4órával eszel csak, akkor könnyen előfordulhat, hogy egy hajtósabb órán rosszul leszel. Ezek a vendégek…..
Sasafitness FitCarneval 2011.01.28 12:24:00
 A FitPartyTeam immár 3. alkalommal vár minden bulizni vágyó PartyArcot! 2011. február 17-én csütörtökön kerül megrendezésre a FitCarnevál! Egy igazi, felejthetetlen, beöltözős buli. A zenéről Dave Grand & Thousand Inc. gondoskodik. A jelmezben érkezők…..
Sasafitness Mellizom 2011.01.28 12:21:00
 Felmerült kérdésként, hogy a mellizmok távolságán edzéssel lehet-e változtatni? Ahogy a képen is látszik a mellizom a szegycsonton ered és egy ponton a felkar felső harmadán tapad! Az eredésből kifolyólag nem lehet őket közelíteni egymáshoz. Ennek oka, hogy ha mondjuk a…..
Fogyókúra esetén nagyon sok esetben téves elképzelések élnek az emberek fejében! Ilyen például a helyi fogyás, amit már több bejegyzésben is kifejtettem, hogy miért hülyeség! Gondolj csak bele, hogy kőkeményen hasazol meg fenekezel… ha létezne helyi zsírégetés akkor…..