Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Z...s

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A töpörödési versenyünkbe újabb erős versenyző érkezett. A Supradyn csomagolási megoldásában nemcsak az a zseniális, hogy az évek során elkezdett levegőt is árusítani a gyártó a vitaminon kívül, hanem az is, ahogy a becsomagolt levegőhöz különböző rétegeken keresztül eljutnunk. A dobozok…..
Z...s 2016.05.12 21:22:29
Vízhajtásúvá alakítjuk Winkler tehenét. Házilag, fillérekért. Felezzük a fogyasztást, kitisztítjuk a kipufogógázt. Vagy csak simán felrobbantjuk. Mai cikkünk blogposztja...
Budapest pozitív címmel nyílt az a kiállítás a Mai Manóban, ami alapvetően azt próbálja bizonyítani, hogy a főváros tökéletesen élhető. Kutyaszarral, béna tömegközlekedéssel, lerobbanó részekkel együtt. Jó a kiállítás is, jogosan kérdezhetnétek, hogy miért nem írtunk…..
IDDQD Ez nem Starcraft 2010.11.30 11:09:37
Bár mind ezer példát hallottunk már arra, milyen szinten nemzeti sportként kezelik a Starcraftot Koreában, még mindig meg tud lepni, amikor kiderül, hogy ez tényleg nem vicc vagy barokkos túlzás.Biztos mind hallottunk már a két Korea között a múlt héten kitört villongásról,…..
Z...s 2010.11.30 20:55:00
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! Hamarosan útnak indulunk, folytatás itt! [2010. június 7., 9:32] Elképzelhető, hogy az adományok átvevőit csak nehezen, vagy csak munkaidő után fogjátok elérni, mert aki nem tudott szabadságot kivenni, annak muszáj dolgoznia. Én…..