Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katalin87

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, ami a kórházas sztorit illeti: Balázsnak két és fél nap kellett kiheverni a traumát és a nemalvást. Szinte egész csütörtökön aludt, cserébe este másfél órán át sírt, hiába volt fáradt, egy-sze-rű-en nem a-ludt el. Én meg úgy éreztem, szimplán kidőlök mellőle.…..
JobAngel Trendek, másképp 2012.11.19 06:10:00
Ahogy én is említettem már, jó ötlet QR-kódot elhelyezni az álláspályázaton, erről most remek cikket is írtak itt. A magam részéről a QR-kód hatékonyságában nem hiszek, mert nem életszerű, hogy valaki  az okostelefonján nyitogasson meg jelöltekkel kapcsolatos tartalmakat,…..
Katalin87 2012.11.25 10:08:49
Meglepődtem a Békés megyei példákon. :) Mivel onnan származom, láttam még főiskolásként is, hogy otthon sem nyomtatást, sem fénymásolást nem érte meg csináltatni. Az ilyen helyeknek versenyhelyzete sem adódott, ami lejjebb vihette volna az árakat. Nincs olyan mértékű felsőoktatás hozzá pl.
A másik... végülis... Ha már a másik bejegyzés hálaadás. Habár csak egy hónapot nem dolgoztam, azért eléggé pánikban voltam, és nagyon örültem, mikor lett munkám, mindenképp. De az, hogy ki tudtam nyomtatni egy csomó önéletrajzot, hogy ajánlott leveleket tudtam feladni, hogy tudtam volna telefonon érdeklődni, nagy kincs. Akkor rosszul estek ezek a kiadások, akkor is, ha ezek a dologgal járnak. De jó, hogy meg tudtam tenni, amit kellet. :) Ehhez kapcsolódva annyit tudnék még mondani, hogy bár sajnos minden megyében csak egy ilyen van, a munkaügyi központokban létezik ilyen, hogy szolgáltató központ (nevükben is benne van), ahol adott esetben önéletrajzot, motivációs levelet is ki lehet nyomtatni ingyen. Ahol interneten állást lehet keresni, segítenek használni az internetet, az e-mailcímet, fájlt csatolni, dokumentumba tenni egy CV-t (ez sem általános!), stb. Illetve az ott lévők segítenek önéletrajzot is írni, ilyesmik, Érdemes figyelni azt is, hogy mikor tartanak ilyen irányú képzéseket is. Sajnos, hogy csak megye szinten egy ilyen hely van, ahová szintén el kell menni, ami szintén pénz. De azért mégis egy kis segítség. :)
JobAngel Állásinterjú az esőben 2012.09.13 11:21:00
E „szép” esős napon arra gondoltam, de nehéz most annak, aki állásinterjúra készül. Mit vegyen fel, mit kezdjen a vizes esernyővel, a sok rosszkedvű emberrel, a sötétséggel? Öltözék A hűvös miatt egyre könnyebb az elvárásoknak megfelelően öltözni úgy, hogy kényelmes…..
Katalin87 2012.09.17 16:42:36
@ohhai: Építő jellegű hozzászólás...
Csütörtök - az első igazi otthoni nap! Péter kelt olyan hét óra felé, aztán pedig keltett negyed 9-kor, hogy ő most indul dolgozni. Nagy nehezen feltápászkodtam én is, bár fénykoromban jobban ment és hamarabb is. Reggeliztem, szedtem hozzá paradicsomot (némá, epret írtam…..
Szerdán a főnökség elhúzott nyaralni. Jippijéééé! Cserébe előre kellett dolgozni egy csomót, a munka hőse lettem. A kánikula szerencsére alábbhagyott, viszont nagyon rosszul aludtunk a héten. A terheléses lötty pedig felborította az étkezési szokásainkat (vagy Babóca most…..
Virág világa Mikulááááás 2011.12.06 15:16:00
Tudom, hogy nem vagyok négyéves már, de azért ezt így nem kéne. Ma úgy jöttem be az irodába, hogy nagyon szeretném már látni, melyik általam olvasott netes újság hogyan emlékezik meg a mikulásról. Nos - sehogy leginkább. Szívesen olvastam volna vicces kis…..
Virágnak tényleg soha semmi nem elég. Két hónapja és négy napja hagytam abba az előző kúrát és azóta tartom a súlyomat úgy, hogy vacsorára a turmixot iszom, meg hogy járok hetente kétszer spinningre. Viszont nekem ez még mindig nem elég, mééég négy-öt kilót szeretnék…..
Május végi, azaz nyári születésű vagyok. A hiedelemnek megfelelően tehát nem szeretem a telet, a havat, a jeget és a hideget. (A húgom téli, de a hiedelemmel ellentétben ő is elköltözne szívesen valami trópusi országba.) Amikor korábban bárki síelni invitált, azt mondtam:…..
Amikor a kasszánál vásárláskor meg szokták kérdezni, kérek-e még valamit, azt szoktam válaszolni (kivéve, ha "nem az a másik, hanem a bajuszos" nő áll a kasszában, mert attól szabadulni szeretnék minél előbb), hogy "Nem iszom, nem dohányzom és nem…..
A nagy ajándékozási lázban kitaláltam, hogy lesznek, akik Virág-féle gyümölcskenyeret kapnak ajándékba - mégis, akikkel nem tartom napi szinten a kapcsolatot, azoknak mit vegyek, meg egyébként is, szerintem nincs annál nagyobb öröm, hogy valaki a szabadidejét áldozza a…..
 Idén korán jön a karácsony. Nem, nem arról van szó, hogy kimarad pár nap az évből, vagy hogy áttették a karácsony dátumát a nagyokosok, hanem arról, hogy már november elején tele lett minden karácsonyi dekorációval, mikulásokkal és az ösztönzéssel:…..
Katalin87 2010.11.21 19:48:07
@Kisvirag: Életem, nagyon sajnálom!!!!! *ölelés*
Csörögni fog majd a postád! puszi
Mivel múlt hét szombaton jó idő volt (hangsúlyozom, volt), 20 fok, napsütés, meleg, annak ellenére, hogy november 6-a volt, kedvem támadt sétálni. Hívtam a haveromat, nem vette fel, majd az sms már meg sem érkezett hozzá, mert kikapcsolta a telefont. Köszi. Másik barátnőm sem…..