Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bespam

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan már csak pár óra marad 2012-ből. A pontyok még talán csapkodnak a kádakban, a pezsgő behűtve a hűtőben, a buli leszervezve. Fenyőillat? Mézeskalács? Forralt bor? És persze rengeteg, finom étel. Reméljük, az is ízlett, amit idén mi szervíroztunk. Állandó és külső…..
"A szinkron monnyon le!", "Az anyád az! Ha már ezért fizetnek, nyisd ki a szótárat...", ezek még a legfinomabb megfogalmazású (néha ugye konkrét) anyázások, amikbe a hazai filmes fórumokon fordításokkal, szinkronnal kapcsolatos kommentek között kutatva bukkan az…..
autózz! Karácsonyi idegbaj 2007.12.20 09:59:00
Mint minden normális, előrelátó, ésszerűen gondolkodó magyar ember, rájöttem, hogy nem nagyon vannak még meg a tervezett karácsonyi ajándékok. Időszerű volt tehát beszerezni őket. Gondoltam, hogy munkaidőben kedvesemmel együtt a nyakamba veszem a várost, akkor talán elviselhető…..
De legalább együtt fogunk élni. Sajnos hiába is kapnám kölcsön emberemtől az új Porsche Design Cayman karóráját, egyszerűen nagy rám. A csuklómon lötyög, a bokámra ugyan jó, de ott mégse hordhatom. Több dolog miatt is kéne, leginkább mert nehéz, és nagyon szeretem a nehéz…..
autózz! Anyázik a Centrum 2007.12.12 09:57:00
Csaba kapta lencsevégre az alábbi képet, amin érzésem szerint ő felháborodott, amikor meglátta. Szerintem meg ötletes. Provokatív, de az ábrával együtt humoros is, abszolút figyelemfelkeltő, a cél pedig egyértelműen ez volt. Kérdés, hogy akiknek szól, azoknál bármi hasonló…..
1. Arra, hogy meg legyen magyarázva, meg bizonygatva az, amit magamtól is kurvára tudok, nevezetesen, hogy kibaszottul jár nekem a normál egészségügyi cucc, mert fizetek érte járulékokat rendesen, na arra egy nyamvadt rúpót sem kéne költeni megint csak az enyémből (is)!És nem…..
Az az érdekes, hogy van egy világbajnokunk, mindenki örül, a reptéren tombol a tömeg, aztán jön az MTV és konfetti helyett véletlenül kis bűzampullákat hajigál a tömegbe, nehogymá' olyan felhőtlen legyen az öröm. A köztévé ugyanis rendezett egy nagy ünnepséget Talma…..
A Freemail óta a legviccesebb általános szerződési feltételeket találta "J" a diákokra specializálódott fapados autóSuzukikölcsönző 4student oldalán. A szöveg szerint a bérlő beleegyezik, hogy amennyiben nincs hangulata visszaadni az autót a Swiftet, bérbeadó derékon…..
Úgy látszik, ma kávés nap van, Gőzsy Kati ugyanis fantasztikus, három az egyben-típusú csészéket szerzett be. Kati sez: Kínai nescafés csészéket találtam a Déli Pályaudvar 100 forintos boltjában. Hat darab van a dobozban és összesen csak 600 forint volt. Még adtam is 100…..