Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paguera (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nagykőrösi Önkormányzat bátran pályázhat az év legparasztabb kamu akadálymentesítése címre, amikor a kerekes székkel érkező ügyfeleket egy feliratban szólítja föl arra, hogy az akadálymentesített bejutásuk érdekében csöngessenek be a lépcsősor tetején.Update: Az…..
paguera (törölt) 2009.03.06 10:46:37
Zsolt egy barátja autóvásárlásáról írt nekünk, úgy látszik, ma a férfibarátságok napja van. A levél szerint a frissen vásárolt kocsi sokat szarakodott, ezért többször visszavitték a kereskedőhöz, aki újra és újra megjavította, míg egy független szakértő…..
paguera (törölt) 2009.02.25 16:43:22
Egy újabb ártalmatlannak tűnő áremelés, ami az összes Pannon-előfizetőt érinti, viszont bejelenteni nem sikerült, csak az ÁSZF-hez csapták hozzá, jelentős extraprofit vagy feledékenység okán. Csíkosfejű Nádi Poszáta jelenti a harctérről:A Pannonnál eddig a…..
Na ez még nekünk is hihetetlennek tűnik, de kábé egy év alatt sikerült visszajutnunk oda, ahonnan elindultunk, azaz újra lehet kommenteket írni a Homár posztjaihoz. Ez persze így ebben a formában túlzott önbecsmérlés: a dolog nem pont ugyanaz, hiszen mostantól csak a regisztrált…..