Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BillyAKolyok

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán rögtönöz. Össze-vissza rángatja a magyar alkotmányosságot, a jogot, a tulajdon biztonságát, a jövő tervezhetőségét. Ha valami ma nem úgy jön be, ahogy álmában elképzelte, akkor holnapra kész egy „Új Világgal”, olyannal, amelyről a polgárok korábban még…..
Nahát ilyet, valaki teleragasztgatta várost olyan plakátokkal, melyeken Tarlós István és a Fidesz embléma összeollózva szerepel. Szégyen gyalázat. Aki nem tudná, ezek nevetséges hamisítványok. Nem is kell mondanom kinek áll érdekében, és kinek van pénze ilyen kiadványok…..
Borsodban kampányolva nem lehet mellényúlni egy jóízű cigányozással. Százból százszor üzembiztosan hozza a hangoskodást, a bátrak vállon veregetését. Nem csoda. Aki Miskolcon egyszer is életében utazott a tizenhatos buszon a bányáig, a hatoson a kolóniáig, aki egyszer…..
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..