Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pomrut

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredetileg a svájci bicska és a nagy magyar benzinkútlánc kapcsolatáról szerettem volna egy pikáns történetet elmesélni, de a tegnapi rögzített árfolyamos végtörlesztős bejelentés után ebből csak Svájc marad, meg az ő jó öreg devizájuk. Majd talán visszatérek egyszer a…..
Pomrut 2011.09.11 09:53:04
@Borenbukk: "Idiota szep viragom! Probald mar megerteni, hogy a bank nem hulye, hogy a 10+%-os kamatu forint hitelt odaadja neked 6%-ert csak azert, hogy CHF alapunak hazudhassa."

Miből gondolod, hogy a Banknak nem volt egy vagon CHF-je vagy azt, hogy még ez is jobb neki mint ha fel sem vették volna a hitelt.

Én is próbáltam tavaly előtörleszteni a CHF hitelemet.
Euróm van. Erre azt mondták: Nem lehet, csak ha előbb eladom nekik vételi áron az eurómat utána tőlük megveszem a svájci frankot eladási áron.

Tanulság: 1. Szerintem nincs is szükségük CHF-re
2. Kétszeresen lehúztak volna.

Amúgy meg kapja be mindenki aki azt mondja a debizahitelesekre: "csont hülyék voltak mert nem számoltak az árfolyamkockázattal és megérdemlik"

1. Azt, hogy 140-ről a francba felment az árfolyam nem árfolxam ingadozásnak hanem földindulásnak nevezném.

2. A banki ügyintéző rohadtul nem említette (2008 október előtt) ezt az apró lehetőséget

3. A némileg tájékozottabb kormány és PSZÁF miért nem mondta AKKOR a Frankhitelezés gyakorlatára: ÁCSI! Ne tovább! Max TV-t vehettek ilyen kockázattal, nem a lakásotokat.

Most már mindenki kurvára okos

Abankokat meg nem kell félteni. Extraprofitot realizálnak rajtam. 2008 végén levelet kaptam miszerint "nehezebben tudnak frankot venni a válság miatt, emelik a kezelési költség kamatát" Ezt valahogy elfelejtették 2009-2010-ben visszacsökkenteni.
Egy közepes balos kanyar, szolid tempó, majd váratlanul szemből kiütik alólad a gépet. A sportmotorosok rémálma vált valóra néhány napja a kaliforniai Mulholland Drive-on, amikor a Suzuki GSX-R-t vezető, szabályosan haladó motoros, egy kanyarból kicsúszó Honda CBR600RR-rel…..
Egy dolog biztos. Ha az új vizsgarendszer a gyakorlatban beindul, valamivel kevesebb mozgástér marad a trükközésre. Már csak ezért is érdemes tényleg jól felkészített autóval vizsgára menni, mert az alkalmatlan minősítés összehasonlíthatatlanul rosszabb – és…..