Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.S.S. (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vujity Tvrutko,leánykori nevén Balogh Szilárd,ezúttal a nagy nyilvánosságnak is bemutatta,mekkora tapló ő igazából.A következő videón azt láthatjuk,amint a Jobbik szóvivőjének,Dúró Dórának teszi fel megengedhetetlen hangnemben,a piszkálódó kérdéseit. Az sajnos lemaradt,hogy…..
R.S.S. (törölt) 2010.04.10 11:31:27
@Gutierrez: Ebben a megközelítésben valóban igazad van! Elvégre egy riporternek "harag és részlehajlás nélkül" kéne működnie, de tudod hogy ez mindössze szép ábránd, mese. Sajnos nem lehet elvonatkoztatni - vagy legalább is nagyon nehéz - a saját véleménytől. Tvrutko megnyilvánulása számomra ikább úgy jött le, hogy nem szívleli a Jobbikot, nem pedig az, hogy paraszt. Parasztul viselkedett, úgy, ahogy a párt viszonyul "ellenfeleihez".
Felesleges messzemenő következtetést levonni az ügyből. Minden esetre azért az MSZP-nek is járt volna egy két szépen feltett kérdés, amire valószínüleg dadogás lett volna a válasz. Tény!
Igen, az is igaz, hogy a politikusok is voltak fiatalok, egyetemisták, akik nem feltétlenül csak a padot koptatták/koptatják, hanem olykor-olykor a kocsmapultot is. Ez nem szégyen, van ilyen. De nagy különbség van az alkoholtól beállt ember, a vizipipával pózoló ember, és a péniszpumpás delikvensek között. Michael Phelps-t is eltitották, amikor megjelent az a bizonyos bulifotója. Jogosan. (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az eltiltás, semmilyen nagyobb megmérettetést nem befolyásolt, mint pl. olimpia, de legalább a látaszat megvan!) Egy "nagynevű", vagy hivatalt vállaló ember ne legyen züllött, megbotránkoztató. - Ez is szép, már-már meseszerű, de akkor is, jobb lenne ezt az elképzelést követni, mintsem mindnet elnézni, megbocsátani, vagy a fiatalságra fogni. Szar, de ez van.
Ismét visszakanyarodnék,a kedves kis holokauszttagadást büntető törvényünkhöz. Most Heré(m)nyi Károly-nem kell bemutatnom,ismerjük-nyilvánult meg az ügyben,bizonyítva ismét azt,hogy NEM NORMÁLIS. Egy riporter azon kérdésére,miszerint miért nem lehet egyenlőséget tenni a…..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
"1972-ben felállítottak egy skálát az idegenekkel való találkozásokra. Ha valaki lát egy UFO-t, azt az első típusú találkozásokhoz sorolják. Ha bizonyítékot is szerez a találkozásról, az már a második típusba tartozik. Harmadik típusú találkozás az, amikor konkrét…..
LáTóHaTáR Március 15. 2010.03.15 18:07:00
A bécsi forradalom híre ösztönző hatással volt a magyar radikális ifjakra is. 15.-én a Pilvax Kör tagjai, élükön Petőfi Sándorral, Jókai Mórral és Vasvári Pállal elhatározták, hogy maguk szereznek érvényt a…..