Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fioni (törölt)

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A VinAgora Borgála hatalmas ötlet. Lehozza a piedesztálra emelt és sokszor csak kemény munkával elérhető borokat a nép közé, kiteszi az asztalra az oinokhoé-sereget a legjobb borokkal töltve. Ennél fontosabb eleme nem is lehetne egy versenynek: egy táblázat nem mutatja meg, milyen a…..
Fioni (törölt) 2010.07.08 20:34:44
Fioni (törölt) 2010.07.09 14:33:32
@simon mondja:
azt elhiszem, én is kedvelem a jó borokat:))
meg a pezsit is:))
Nem is tudtam volna arról, hogy Szenes Andrea közpénzből ámokfut, ha nem olvasom Dévényi István jegyzetét a Heti Válaszon. Gondolom senkinek sem kell bemutatni -ahogy a szerző nevezi- "a honi televíziózás női Friderikusz Sándorát". Hajdan még az MTV alelnöke is volt,…..
Más Tészta Spenótos tészta 2010.06.30 09:22:00
Spenótos tésztából is nagyon sokféle létezik, de alapvetően három. Hogy melyik készül éppen, az mindenekelőtt a spenóttól függ. Ha a spenót mélyhűtött tégla, akkor az egyes verzió, ha jóminőségű konzerv, akkor a kettes, ha egészen eredeti, frissen szakajtott, piaci spenót,…..
Engerland Angol lapreakciók 2010.06.28 11:24:00
Várható volt, hogy a legenyhébb jelző a szánalmas lesz a válogatott teljesítményére, és az is, hogy a bulvárlapok kis picike darabokra szedik szét Capellót és játékosait. A BBC nagyon higgadtan elemez, kiemelve azt, hogy a csapat hiányosságairól eddig is tudott mindenki (nincs…..
Argentína Akartuk, de nem így. 2010.06.28 12:52:00
Igen, a tegnapi nap tényleg felháborító volt, nem nem a csapat hibája, nem is Maradonáé, mellesleg fele ekkora flém nem lenne, ha az angol gólt nem vették volna el.   Tehát akkor részleteiben. A technikai segítségre szükség van. Nagyon. Szerintünk is, és egy újrajátszás is…..
„Unglaublich, Super, Wahnsinn, Spitze, Wunderbar und so weiter…” –csupa nagy betűvel írandó a véget nem érő jelzők sora. Tegye mindenki a szívére kezét és mondja őszintén , hogy tudta és erre számított. A vb előtt  egy hónappal ennek a párharcnak még…..
Spanyolország - Chile  2 - 1 A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Svájc szépen elhasalt a záróvizsgán, pedig már túl volt a nehezén, Honduras 1 ponttal zárt, ami egy debil gyerektől szép teljesítmény, a H-csoport másik két csapata pedig a világbajnokság egyik legidiótább…..
Fioni (törölt) 2010.06.27 12:02:37
@flimo13:
ez király:D
Henry, Evra és Abidal kezdte a sort három különböző tévécsatornán, őket lökték először a reflektorfénybe három nappal a franciák gyásznapja után. Sokan tőlük várták a mindent felfedő kinyilatkoztatásokat, amelyek megmagyarázzák a megmagyarázhatatlant: a Kékek tragikus…..
Pécs után Budapesten is megvolt a Pannon Top 25-bemutató, majdnem mindent megkóstoltam – amit nem, azt többnyire azért, mert ismertem már –, ahogy tavaly, idén is tízes listát rakok össze a kedvenceimből. Hangsúlyozottan nem a tíz legjobb következik, sokkal inkább tíz…..
A miniszterelnök ma ismertette azokat az első lépéseket, amelyek megítélése szerint a „nemzeti együttműködés gazdasági rendszerének alapjainak lerakása” miatt fontosak. Itt van tehát az első Orbán-csomag, mindjárt 29 lépéssel. A suszter maradjon a kaptafánál, ezért…..
Fioni (törölt) 2010.06.08 15:40:27
@SzőkeSzikla:

Irigykednek , hogy ők nem tudtak jót mondani sose , csak rosszat:)
Vastagbőr Orbánék akcióterve 2010.06.08 14:55:00
Orbán Viktor nagyon tökösen beszélt a Parlamentben, mikor ismertette a napokban kidolgozott gazdasági akciótervet. Szimpatikus! A kormány az új gazdaság és felelősségvállalás megalapozása jegyében bankadó bevezetését kezdeményezi, tárgyalásokat indítanak a közüzemi díjak…..
Fioni (törölt) 2010.06.08 15:30:07
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! Hamarosan útnak indulunk, folytatás itt! [2010. június 7., 9:32] Elképzelhető, hogy az adományok átvevőit csak nehezen, vagy csak munkaidő után fogjátok elérni, mert aki nem tudott szabadságot kivenni, annak muszáj dolgoznia. Én…..
Nem mintha semmi alapja ne lenne annak, amit Kósa mondott. De ilyet akkor sem mondunk, mert nagyon hamar önbeteljesítő próféciává válhat. „Úgy tűnik az átadás-átvétel alapján, hogy a közvetlen államcsőd elkerülése a cél jelenleg, szűk esélyünk van arra, hogy…..
Napok óta nem cáfolta senki a Fideszből, hogy Rákay Philip lenne az országimázs következő felelőse. Mielőtt bárki meg tudná gátolni a tehetség kinevezését, gyorsan öt mellette szóló okot is fel kell sorolnunk. 1. Egész Európa felfigyelhet arra, hogy egy olyan ember teremt…..
Fioni (törölt) 2010.06.02 19:09:38
@Opinion:
szerintem összetévesztel valakivel, mert én a JOBBIK-ot seholsem bírálom, már ne haragudj
csak a libsiket, de azt igen jól..
valóban jobb lenne példát mutatni azt nem mutatom , de ilyen 20 éves anyázós felvételek , nem zavarnak, mert fiatal volt és nyilván 40 évesen már benő a feje lágya
Majd ha Rákay is lopni fog vagy hazudni , vagy áttqrni a népet , mint ahogy tették egyesek , biztosan nem fogom szó nélkül hagyni
de ez semmi
Nemzetünk lelki felemelkedéséért tartanak hálaadó szentmisét Balatonőszödön, a kápolnánál június 12-én. Az eseményt az idén először rendezendő, szemesi Nagyboldogasszony kórustalálkozó részeként tartják; a zarándokokat is imára hívják. Az eseménysorozat egyházzenei…..
Orbán Viktor faluja egy éve még az első háromszázba se fért be. Az idén publikált adatok alapján a budapesti Rózsadomb is "szegény-negyed" Felcsúthoz képest. A CID Cég-Info Kft. 1998. óta évenként kiadja a marketing célra készített Jövedelemindex és Fogyasztói…..
Tudom, hogy bizonyos értelmi szint alatt nem jutnak el a dolgok az emberekhez. De a múltkor meglepődtem, mivel egy, az értelmesebbnek tartott csoportból azt mondja valaki (aki immár átiratkozott a hülyék közé, ami jelen esetben nagyjából lefedi az MSZP szavazóbázisának igen nagy…..
Fioni (törölt) 2010.06.01 17:00:10
Fioni (törölt) 2010.06.01 18:46:43
Fioni (törölt) 2010.06.01 19:08:42
@rockee: csak legyél nyugodt, elcsitul a vihar:)
amikor nem lehet komoly problémát lelni, akkor kerekedik ki az ilyen hülyeség:)
ez valahol jó, amikor csak ilyenről lehet cikkezni:)
Érdekességek az ünnepélyes eskütételről és az új kormány megválasztásáról.A bársonyszékek jó része üresen maradt, mivel soha ilyen kevés miniszter nem volt egy kormányban. (Később szükség lehet a helyekre, ha a miniszter az államtitkárát (államtitkárait) küldi a…..
Fioni (törölt) 2010.05.30 07:09:42
@flippant:
részvétem , hogy Neked csak ennyi csapódott le a narancsosoktól

hihetetlen az a fajta gyűlőlet hadjárat, amit nap mint nap szajkózott a libsi média fideszék ellen süket fülü hallgatóinak , nihil szintjére kimosva az agyat

emlékezzünk már egy kicsit és jó lenne ha néha-néha gondolkoznánk is

azért a lufi eregetésnél ők mertek kicsit nagyobbak lenni, adtak valami pluszt is , engedtek mindenkit dolgozni/ //minimálbér duplája, Széchenyi terv, útépitések , színház , kúltúra usw../ oszt jöttek komcsi tesáink , akik még a morzsákat is elvették nehogy jusson belőle a népnek..
Higyjél csak Neked is valamivel jobb lesz és a narancslufiktól megpillanthatod a szép napsütést:))
Fioni (törölt) 2010.05.30 08:01:55
@lüke: na ja:))
  Egy korszak zárult le; a lázadás ideje kimúlt, a hosszú haj eltűnt, egyúttal vége a klasszik viccelődésnek is, miszerint Leslie Fat komplett nádfedeles házat/Panzergrenadier-Divisiont rejteget legendás hajzata és arcszőrzete között. Szakértőink szerint az új mű…..
Fioni (törölt) 2010.05.29 20:22:38
@aurobin: nagyon klassz:DDD
Kínai Kálmánékkal ma úgy gondoltuk, kinézünk a Városligetbe, meghallgatni, milyen jó hírekkel tud nekünk szolgálni Horváth Csaba. A főpolgármester-jelölt beszéde azonban nem minden szocialista szimpatizánst kötött le: többen nekitámadtak ugyanis a Hír TV operatőrének és a…..
Fioni (törölt) 2010.05.02 11:00:15
@Rézfaszú Bagoly:

ez így van , erről írtam én is egy másik poszton, tök igazad van és Osirisnek is.
Szinte bizonyos, hogy az utolsó forduló előtt nem tudjuk rövidre zárni az egy héten belül két edzőváltáson is áteső német bajnokságot. Igaz, ha a Schalke nem képes nyerni otthon a Werder ellen, gyakorlatilag elbukta a salátást, ha kikap, elméletileg is. De ez az egyetlen…..
Fioni (törölt) 2010.05.01 10:10:11
“Remélem, elénekelhetem majd, ‘nincs már felettem más, csak a tiszta ég’ ”   Várkonyi László ezzel a Fonográf dalcímmel búcsúzott el egy üzenetben az Everestre utazása előtt. A Mount Everestről az 5300 méteren fekvő Alaptáborból egy hete telefonált, s azt mondta, hogy most egy kis időre…..
Nem engedte áldozni Hetyei Lászlót, Budapest 23. választókerületének szocialista jelöltjét a XV. kerületi Boldog Salkaházi Sára templom káplánja. Alig egy hónapja a káplán már telefonon közölte vele: személye nem kívánatos Isten házában, pedig előtte már öt-hat alkalommal…..