Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaz-ficko

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..
gaz-ficko 2010.01.09 05:14:34
@morrisal_:
hello
képzeld igazad van pont úgy van ahogy írod a jegykezelőnek és a menedzsernek meg kell oldania a problémát ha elszáll a programm!
képzeld sikerült is kielégítő megoldást találnunk minden fizető vendég megudta nézni a filmet hozzáteszem lehet h nem a saját helyéről (de ez program hiba nem jegykezelőhiba) aki meg úgy gondolta h márpedig ő nem akarja máshonnan végignézni a filmet annak a menedzser talált más "kielégítő" megoldást gondolok pl: tiszteletjegyre

képzeld akit te nem alkalmaznál falusi kocsmában problémás vendégekkel együt le bírt ültetni 300 embert filmkezdésre és megnézték a filmet
és volt olyan vendég aki bocsánatot kért a film végén az emelkedett hanglejtésért

megnézném h fordított esetben te mit csinálnál mikor van kb 5 perced h leüljenek az emberek és egyszerre kb 30 problémás vendéggel találod szembe magad??!!!!