Regisztráció Blogot indítok
Adatok
伊姆雷

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Petőfi írhatott volna valami ilyesmit a Balatonról is: Szegény Balaton, miért is bántjátok? Annyi rosszat kiabáltok róla, S ő a föld legjámborabb tója (a költői szabadságot vitatók számára: tava). Mert a Balatont sajnos sikk lett macerálni. Pedig csacsiság, a Balaton és…..
伊姆雷 2014.08.27 21:10:43
@lüke: TGV-t a Balaton mellé?
Akkor hogyan mennél le pl. Alsóörsön a strandra? Vagy szívesen másznál minden alkalommal felüljárót? Vagy aluljáróban (átlag 50 m-re a vízparttól) gondolkodnál?Bocs de te tényleg lüke vagy...
伊姆雷 2015.12.30 10:00:28
@lüke: Poén?! Szerinted annak szántam? Ha igen, akkor vagy nem vagy tisztában a poén fogalmával vagy baj van a humorérzékeddel. Talán jobb lett volna valami érthetőbb közhely mint pl. a "savanyú a szőlő" vagy valami ilyesmi.
Véleményedtől függetlenül a lényeg ettől még igaz marad...
      Vannak szép nők. Ő az. Nagyon. Tudja is jól ezt a divat világa, foglalkoztatja Rosiet rendesen. Főleg a fehérneműs cégek. Kérdés persze, apuk vásárolják-e anyuknak a darabokat, remélve, hogy Rosie Huntington-Whiteley alakja legyen a nejnek.Mindegy, ezt majd vásárlás…..
Nem egyedülálló eset, hogy egy növény kilép a politikai színtérre, elég csak a parlagfű körüli vitákra gondolni, most éppen az akác jutott erre a sorsa. Az utóbbi pár hónapban gyakran lehetett olvasni az akácról, mivel az Európai Unió döntéshozói azt tervezik, hogy felveszik…..
Bizony, a pusztulásnak és az omlásnak is megvan a maga romantikája és szépsége. Íme 33 hely, ami röpke előzetese annak, hogyan is fog kinézni majd a Föld, ha egy napon az emberiség megszűnik létezni, és a természet birtokba veszi az épületeinket, szobrainkat, otthonainkat. A…..
伊姆雷 2014.05.07 20:04:53
@Hivatásos beszólóművész:

Nos, a beszólás tényleg "művészire" sikeredett :)))
Színvonala azonban nem engem minősít...
Sexy Asian Girls Mikuni Maisaki 2013.10.27 06:27:14
..
伊姆雷 2014.03.21 22:00:12
Tegnap a kínai űrkutatás újabb fegyvertényt valósított meg. Az USA és a Szovjetunió után harmadikként sikeres landolást hajtott végre a Holdon. Ezzel majdnem 40 év szünetet követően ismét ember alkotta jármű rója az égitest felszínét. A Chang'e 3 névre hallgató szonda…..
伊姆雷 2013.12.15 19:19:32
@Anselmo:
Na ja. Ideje kilépni a sztereotípiákből, Kína nem azonos azzal, amit itthon látunk belőle...
Végül is egy több mint 6000 éves kultúrát tudhatnak maguk mögött tehát öregebb kultúráról beszélhetünk mint az Európai. Az egy dolog, hogy az utóbbi két évszázadban kissé lemaradtak de ezt cirka 30 év alatt tkp. bepótolták. Lassan ideje Őket az itthoni fejekben is a helyére rakni!
VIP testőröket oktatnak egy magán intézményben, a pekingi Tianjiao International Security Akadémián. A képeken a női osztály a kiképzése látható.  Forrás: china navis..
juharizsuzsanna Rejtélyek hajója 2013.08.19 19:10:52
A Mary Rose felfedezése óta a legnagyobb fogásnak tartják búvárrégészek a roncs felfedezését, habár képtelenek azonosítani a 400 éves hajót.    A dél-angliai Poole kikötőjénél 1990-ben megtalált hatalmas hajóroncsról most sikerült felhozni a hatalmas, több mint…..
  Néhány évvel életem első autójának (SAAB 9.3) megvásárlását követően, végül megvettem életem első robogóját is. A vásárlást nem igazán kapkodtam el, hiszen a gondolat már kisiskolás korom óta :o) érlelődött bennem. Főbb szempontjaim a kiválasztásánál a…..
Forgószárny Hogyan tovább Mi-24? 2013.01.25 21:27:07
Jól indul az év. Lassan nincs olyan szakmai vagy kevésbé szakmai sajtó, amiben ne lenne gyakorlatilag napi téma a magyar forgószárnyas légierő leginkább siralmas, már-már kétségbeejtő helyzete. És bizony nem zörög a haraszt...   Sokan és sokat foglalkoztak azzal, hogy…..
vékony lányok Lina 2013.01.22 13:00:00
..
伊姆雷 2013.01.22 19:17:47
@Siri Keeton:

Egyetértek. Ezek a szegények itt nem tudják, mi a jó...
Szerencsére az én Kedvesem is ilyen alkat (kicsit nagyobb cickókkal)és én nagyon bírom!
Én egyik nőre sem írnám, hogy "pfúj" mert mindegyikben találni valami szépet, értékeset. A "tarajos" pedig a jóval nagyobb ingerelhető felülete miatt kifejezetten előnyös - ha nem tudnátok ti kis eccerűek.
Január 2-án lesz 44 esztendős Christy Turlington, aki most a Vogue Paris hasábjain szerepel. Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin fotózta. Givenchy, Armani, Prada és Balmin darabokat visel. Aaron de Mey volt a sminkes. Tudjuk, ilyenkor írjátok sokan: photoshop... de…..
Félrefordítások Öreg feleségek 2012.12.28 11:44:56
Eje beküldése attól aktuális, hogy egyrészt karácsony előtt lőtte, másrészt a karácsonnyal ironizál velünk, de jól kiszúrunk vele: Kellemetlen bevallani, de Velvetet olvastam: Az előjáték roppant fontos része a jó szexnek. Nem csak az öreg feleségek dumája, hogy az…..
A virtuális veszélyek és az élelmiszerek példáján már láttuk, milyen veszélyesek a zárt rendszerek. Egy új esettanulmány most a kórházakat vette szemügyre. Bár minden egészségügyi intézmény feladata, hogy meggyógyítson minket, a fagylalt jó párszor visszanyal. Egyes…..
伊姆雷 2012.11.10 07:52:24
@masszázsblog:
Igen, sajnos mi is. Léteznek ugyanis ún. "kórházi baktériumok" amelyeket a többitől megszokott módon nem lehet csak úgy az utcán elkapni. Ezek a kórházi környezetben "edződött" kórokozók sokkal erősebb tüneteket produkálnak mint az utcaiak. A természet nem hülye, (csak az ember, ak azt hiszi, hogy legyőzheti) alkalmazkodik a körülményekhez. Ezek a kórokozók is megedződtek a tisztító-fertőtlenítő szerek hatására, amiket a kórházakban használnak. Ennek "áldásos" hatásait a saját bőrünkön tapasztalhattuk 2000-ben a feleségem esetében, aki szalmonellával került be a megyei kórházunkba majd egy héten belül lélegeztető gépre került egy ilyen kórokozó miatt, amit véletlenül vénásan bejuttattak a szervezetébe, ami azonnali vérmérgezést majd ún. DICK-et okozott Nála. Rohammentő vitte Bp-re a Szent Lászlóba és én kocsival követtem Őket de a csomagtartómban már ott volt a fekete ruhám mert annyira durva volt a helyzet.
Végül két hét mesterséges kóma és lórúgás-szerű antibiotikus kezelés után sikerült Őt visszahozni. Mondanom sem kell, hogy az ilyen esetekben a halálozási arány 90%-os. Nekünk szerencsénk volt! De ha a nővér vérvételkor/infúzió bekötéskor nem húz steril kesztyűt az már éppen elég egy ilyen eset kialakulásához!
Számos kifutópálya van szerte a világban, melyek hosszuk, topográfiai adottságaik, speciális időjárási feltételeik vagy épp a nagy légi forgalom miatt nagyon veszélyesek lehetnek fel- és leszállás esetén.Az alábbi videón az orosz UTAir légitársaság Antonov An-24…..
juharizsuzsanna Gigant a vízben 2012.09.16 16:30:18
Brutális méretű második világháborús német Messerschmittre talált egy búvár 61 méter mélyen a tengerben Szardínia partjainál. A gépet majd 70 éve lőtte le egy brit repülőgép.   Az 1942 és 1944 között használt Messerschmitt 323, az "Óriás", a legnagyobb  második…..
Lancelot, a béka. Kurultaj 2012. 2012.08.19 07:12:11
Múlt hét szombaton Bugacpusztán jártunk, ahol megcsodálhattuk a lovasok bevonulását. 27 népcsoport képviseltette magát. Szálltak a zászlók, vágtattak a paripák. Betyárok is feltűntek a rengeteg ember között. Táltos dobkör búcsúztatta a…..
伊姆雷 2012.08.20 12:39:37
@lancelotbéka:
Én is kint voltam és összességében tetszett. Vásároltam az árusoktól és jót ettem-ittam. Az viszont meglepő volt, hogy a forgalmat feketeruhás Nyilas-sapkások irányították...
Értelmesen Bioquant lézerterápia 2011.04.17 10:08:00
Egy barátom megkért, hogy nézzem meg miről szól ez a Bioquant in vitro lézerterápia, mert valaki nagyon el akarja adni nekik. Szerintem ez tipikus példája annak, hogy lehet áltudományos baromságokkal és marketing szöveggel eladni valami hasztalan dolgot. Miért?... Videó Kezdetnek…..
伊姆雷 2012.01.24 01:02:31
A hétvégén alkalmam volt kipróbálni az említett készüléket. Először az ujjbegyemből vett vért megnéztük mikroszkóp alatt. A mikroszkóp nem tűnt gagyinak, később utánanéztem a neten is (Bresser LCD mikroszkóp. Van némi eü. előképzettségem, tehát nem vagyok teljesen laikus a témában így a látott kép alapján azt kell hogy mondjam, nem örültem a látványnak. A vér alakos elemei közül a vörös vértestek a legnagyobbak -nyilván ezek láthatók a legjobban mikroszkóp alatt. Nos, az enyémek füzér-szerűen össze voltak tapadva vagy pedig telepeket alkotva össze voltak állva. Ezután meg kellett innom kb. 3 deci vizet és az orromba lett dugva ez a kis szonda, amit fél órán keresztül benn kellett hagyni. Érzésre nem volt semmi különös, talán kicsit melegítette az belülről. Kissé röhejes volt, hogy a fény átvilágította az orromat, úgy néztem ki mint kölyökkoromban amikor elemlámpával ökörködtünk a sötétben az arcunkat alulról megvilágítva... Fél óra elteltével ismét vért vettek az ujjamból és megnéztük a mikroszkóp alatt a változást. Az eredmény kétség kívül jobb volt, a vörös vértestek szépen szétváltak és egyenként úszkáltak a vérplazmában. Elsőre ez elég lelkesítő volt de azért a szkepticizmus bennem is megvan, lehet, hogy ehhez az eredményhez elég volt az a 3 deci víz is amit megittam? Még vacillálok a dolgon, próbálok tájékozódni a témában (ezért találtam ide is).