Regisztráció Blogot indítok
Adatok
birdito

0 bejegyzést írt és 246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig is sejtettem, hogy a Tv2 jó külsejű, szögletes állal és kockahassal, illetve jó csöcsökkel rendelkező műsorvezetői tulajdonképpen szellemi fogyatékosok, és csak azért vannak a tévében, hogy az esélyegyenlőségnek is adjanak egyet arrafelé, de a mai reggel mindenen…..
"Dr. Temesi Tibor ügyvéd, az Expo Center ügyeit vizsgáló bizottság tagja szerint összefogással, környezetükért tenni akaró, segítőkész, lokálpatrióta szakemberekkel földalattit kéne építenünk, így hosszú távon megoldható lenne a város észak-déli irányú…..
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
Vége a választás első fordulójának, rengeteg dolog történt: végignézhettünk egy döbbenetes választási bizottsági szerencsétlenkedést, ránk ömlöttek az adatok, és nem mellékesen ez a blog bevonult a magyar televíziózásba… A következő napokban még sok lehetőség…..
birdito 2010.04.12 13:10:45
@ladislaus: A kevesebb néha több. A puding próbája az evés. Remélem nem így lesz.
birdito 2010.04.12 13:26:51
@ladislaus: Legyen igazad!
Pláne azért fura a mostani vélelmezett 2/3-adhoz közeli eredmény, mert ha azt feltételezzük, hogy aki a területi listára egy bizonyos színre adta a voksát, és egyéniben is ugyanarra a színre adta, akkor a 2/3 úgy jön ki, hogy a választók alig több mint fele szavazott a FIDESZre. Tehát a jelenlegi legitimáció a jelenlegi szavazási rednszerben semmiképpen nem szól a 2/3 mellett.
Az már egy másik kérdsé, hogy 2/3-adnál a munka is hatékonyabb, viszont nincs meg az esélye a konstruktív ellenzékiségnek, tehát előfordulhat az, hogy egy országgyűlési hétfőn csak a FIDESZ képviselői ülnek a parlamentben, a többiek meg valahol felveszik a tiszteletdíjat, mert minek menjenek be.
Sándor nagyon kedvező áron szeretett volna új iMachez jutni, de majdnem 1200 euróért eddig semmit nem kapott. Az Apple 2000 Ltd. nevű cég a gyanúsan olcsó gépekre először 300 euro vámot kért, aztán annyit "amit neki megér". Ez mégsem volt elég, úgyhogy egyelőre…..
A Duna Tv korábban már pedzegette, hogy nekik bizony kellene a Tűzvonalban, ha a királyi tévé nem kár belőle, meg egyébként is, ők kapták meg azt a lóvét, amit elvettek a köztévétől, amiből azok minden bizonnyal finanszírozhatták volna a negyedik etapot, így a betyárbecsület…..
birdito 2010.01.15 10:35:25
@sixx: Jójój! Látom már, hogy tegnapi a cikk, a hírlevél meg mai.
Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket arra a vicces cikkre, ami az inforadio.hu lapjain jelent meg, és amiben Páva Zsolt, Pécs polgármestere egy sajtótájékoztatón csinált tiszta hülyét magából. A lelkes lokálpatriotizmussal persze semmi bajunk nincs, így valahol érthető,…..
birdito 2010.01.15 10:02:28
Megkezdődtek a pontosítások. Bár a 4,4 millió is kicsit soknak hangzik:
www.pecsinapilap.hu/?id=45366
Még tovább is pontosíthatnák. De inkább egyértelműsíthetnék.Kár, hogy ilyen hülyeségekkel cseszik el a dolgot.
Volt-e másnak is Macskabrekiéhez hasonló élménye, miszerint ha egyszer beállított egy utalást a netbankon, akkor azt utólag nem nem lehetett módosítani? Ha ez általános, akkor kellemetlen hiba, és vigyázzon minden érintett, de persze elképzelhető, hogy egyedi esetről van szó.…..
Félelem, reszketés és káosz az utakon! Magyar tudósoknak a világon elsőként sikerült élőben párhuzamos dimenziókat létrehozni, mégpedig közlekedésrendészetileg. Naiv abszurdisztáni lakos megfigyelése szerint az újévvel beüzemelt KRESZ-módosítások egy sajnálatos sajtóhuba…..
birdito 2010.01.05 09:44:56
A nap örömhíre: nem hosszabbított szerződést az Irigy Hónaljmiriggyel a TV2. Ez még nem jelenti azt, hogy egyből lekerülnek a műsorról, ugyanis jövőre még a négy felvett adás lemegy. Az ok természetesen az, hogy az IHM-show-kat nem tudja tovább finanszírozni a csatorna.…..
Még sosem hallottunk ennyire kreatív és frappáns magyarázatot arra, hogy miért magyarként árulnak valamit, ami nem Magyarországon termett. Az Auchan eladói szerint a megoldás az, hogy a marokkói paprika magja valójában magyar volt, csak kivitték, aztán a kész paprikát…..
birdito 2009.12.15 10:36:36
@omni: Ha neked mások a problémáid mi a fenéért jössz ide fikázni? Menj oda, ahol más problémákat tárnak fel! Itt ilyeneket mutatnak be. Ha nem tetszik, el lehet menni. A tököm tele van a sok ilyen stílusú fikázós emberkével.
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Szemtanú a gyerekek lelketlen lehúzásának tartja a Kutyatanya nevű, virtuálisállat-nevelgetős közösségi oldalt. Mások szerint ez egy szokásos üzleti modell, minek moralizálni a gyerektémán. Az oldal lényege, hogy elindulunk egy 1 napos kölyökkel, akit etetnünk, itatnunk és…..
Amióta Homár Borisz (7) Thaiföldön gennyes fülgyulladást, Homár Miriam (6) pedig ismeretlen eredetű ragyát kapott, és kénytelen voltam megismerkedni a helyi rendelőintézetekkel, még világosabban látom, hogy a magyar egészségügyi reform propagandistái eggyel mindig elfelejtenek…..
birdito 2009.11.11 10:47:32
@pengusz:
Egyetértek. Én a betegjogi képviselőnek is elküldeném a történetet, kicsit részletesebben, nevekkel, pontos időpontokkal.
A BSA és Jeszenszky Zsolt legrosszabb pillanatait idéző fenyegetőző levelet kaptunk Dr Ezésez Gézától, mármint nem minket fenyegetett Dr Ezésez, hanem döbbenten forwardolta L. kemény sorait. A fenyegetőző fél az egykori állami kottakiadó monopólium, a Zeneműkiadó Vállalat…..
birdito 2009.11.10 16:08:35
@maxt:
"Japánban már felismerték ezt, és online elérhetővé tettek sorozatokat 1-2 héttel csúsztatva a tvhez képest, ráadásul angol felirattal. Sikere van, és komoly reklámbevételt produkál."

Nem csak Japánban. Amerikában is. UK-ban is. (mondjuk IP alapján szűrik, tehát amerikait csak amerikaiaknak). Sőt, Magyarországon is. (Rtl Klub Most vagy mi a neve. Ottan van az összes Barátokközt).
birdito 2009.11.10 16:18:29
@Kulics: EZ nem ajánlás volt, csak megjegyzés. Írhattaam volna azt is hogy Fókusz. Vagy JÓzsibartá. Vagy Maunika? Nem tóm melyik melyiken van.
comment:com Hírek kávé mellé 2009.07.07 09:37:00
A Comedy Central legközelebb Joan Riverst ülteti a Roast-székbe, a műsorvezető Kathy Griffin lesz. Paula Abdul bízik abban, hogy marad zsűritagként az American Idolban - a készítők már megkínálták egy szerződéstervezettel, de az anyagi részen még finomítani kell. Jenna…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
A hetvenezer példányban kinyomott OKÉ című lappal először Pécsen teszteli a bulvárpiacot az Exit Communications Kft., ami egy helyi mutációjú, ingyenes lapcsaládban gondolkozik. Boronkai Gábor ügyvezető szerint minden megye elbírna egy helyi mutációjú, ingyenes terjesztésű havi…..
Már Susan Boyle esetében is felmerült a kérdés, hogy vajon mennyire spontán ez az egész, azaz a modern Hamupipőke-történet az egyszeri szegény asszonyról, aki elmegy szerencsét próbálni a nagyvárosba, batyujában csak három hamuban sült pogácsával, és mire magához tér, már…..
Idegen nyelveket tanártól, tankönyvekből, iskolás stílusban csak annyit érdemes tanulni, mint amennyit az átlagos középiskolában tanítanak: kb. 200 órát, tehát egy erős alapfokig, vagy egy gyenge középfok környékére. Ennyit is csak azért, mert minden kezdet nehéz, és kell…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.02.27 09:14:55
Minden ellenkező híreszteléssel ellentétben (a Zap2it lőtt mellé), Evangeline Lilly NEM száll ki a Lostból, jelentete ki a színésznő ügynöke. Lilly-nek a többi főszereplőhöz hasonlóan 2010-ig szóló szerződése van az ABC-vel, tehát nem járkál pilotmeghallgatásokra,…..
autózz! Ismered a KRESZ-t? 2009.02.23 07:44:00
Gábor nemrégiben izgalmas közlekedési szituáció résztvevője volt és úgy gondolja, a gyakorlat és az elmélet nem egészen fedte egymást ebben az estben. A mellékelt ábra mutatja a helyzetet. Levélírónk fel is teszi a kérdést, vajon mi a szabályos megoldás? A héten történt a…..
A Fox zászlóshajójának számító tehetségkutató, a brit Pop Idolból gründolt American Idol (nálunk lásd Megasztár) eddigi hét évada sem volt mentes kisebb-nagyobb műbalhéktól és igazi mellényúlásoktól, ember legyen a talpán, aki el tudja dönteni, melyik malőr melyik…..
birdito 2009.02.15 11:03:11
@CoolBrady: Tök igazad van. Az egyetlen dolog amin én is kiaakdtam. Egy csomó fosabb volt nála. Szerintem a Simonék basztak el valamit, de nagyon.