Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Micsoda??? Ez nevetséges!!

0 bejegyzést írt és 520 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Kóla, puska, lámpavas 2010.03.12 05:40:00
Sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja a Jobbik a terrorista kapcsolatait. A lendület, a löttyös indulat a támogatásukat diktálná, ahogy legfőbb orgánumuk irányvonala is. De az ügy túl forró ehhez – a parlament közelsége úgy tűnik, mégis civilizál.   Ha az egyébként…..
12csab dühöng, hogy várnia kellett percekig, amíg egy biztonsági őr a lopós vásárló szerepében letesztelte a pénztárost. Szerintem 12csab örülhet, hogy ilyen izgalmas jelenet részese lehetett, egy hipermarket ennél ritkán nyújt jobb szórakozást. Mese lejjebb: 2010. március…..
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.05 12:33:04
@megélhetési sünöző, a MEGAconsult ügyvezetője: van abban valami, amit mondasz. Mármint a két diplomás részében. Szerinted mennyi jelentősége van manapság egy diplomának?
Nagyszerű olvasmány következik, tomboló apával, kisfiúval és 30 másodperc alatt hihetetlenül ÓRIÁSIVÁ, ERÖTELJESSÉ és VASTAGGÁ váló, szó szerint a szemed elött LENYÜGÖZÖ méreteűvé növekedő pénisszel. Az alapkonfliktus az, hogy Miki egy jojatek.hu-s mailcímről kapott…..
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.03 15:24:53
@deuce: Az egy dolog, hogy hülye bunkó vagy, de azért fogjál már magadból egy kicsit vissza, akkora az arcod mint a Brandenburgi kapu. Nem védtem senkit sem te majom, az meg tény, hogy össze-vissza fröcsögsz itt és _tényleg_ azt akarod ezzel bizonyítani, hogy milyen talpraesett egy emberpalánta vagy te. Igazából csak egy facepalmot érdemelsz, sőt, rögtön duplát.
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.03 15:36:37
@horex: Nem tudom, kérdezd meg deuce-t, ő tudja használni a guglit, meg külföldiül is beszél, biztos tud neked segíteni. :)
Ferencen egy ügyvéd olyan, sok éves BKV-tartozást akar behajtani, ami olvasónk szerint nem létező. Ferenc akár lódíthat is, de én mégis együttéreztem vele, ugyanis velem is hasonló módon szórakozik a BKV egyik követelésbehajtója. Az az iroda egy 7-es buszon történt meg nem…..
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.03 09:11:37
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.03 09:19:01
Leállt, illetve csak részben működött kedden a bank számítógépes rendszere és e-bankja. Ádámot felháborította a K&H kommunikációja és kárpótlást követel. Akinek volt pozitív vagy negatív élménye kedden a pénzintézettel, ne habozzon, és írja meg a Homárnak! Egész…..
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.03 08:41:02
Nagyszerű, világviszonylatban is versenyképes fejlesztést vezetett be a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei ZRt.: utalványra adják a faszozást. Ez megkönnyíti mindazon vendégek dolgát, akik bizonytalanok abban, hogy hová is kellene elhúzniuk. A remek, értéknövelt szolgáltatásra…..
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.02 09:15:28
@szmissz.dzson: persze hogy elfogadnád, mert csóró vagy és minden tetszik, ami 2ingyér" van. Azért remélem nem okoz lelki sérülést, ha közlöm, vannak olyanok is, akiket kurvára nem hat meg, hogy hányszor és hova hívják meg ingyen, ha ilyen paraszt módon viselkednek velük. Az ilyen embereknek van annyi a zsebükben, hogy ne kezdjen el csöpögni a nyáluk, amint meghallják azt a szót, hogy "ingyen". No de magyarázhatok itt neked...
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.02 09:20:28
@salapapa:

"azért valljuk be, aokan összetévesztik a vendég és a vendéglátó fogalmát."

Elolvasva amit írtál, szent meggyőződésem, hogy te egyike vagy azoknak, akiket emlegetsz...
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.02 10:20:22
@salapapa: Ezért van még csak műhelyed és nem zéertéd.
Elkezdtek áramlani a levelek a Homár postaládájába, és úgy tűnik, az internetező fogyasztók újabb tömeges csalást gyanítanak. A séma nem bonyolult: a Genertel biztosító egyes források szerint akár ezres nagyságrendben küldött ki leveleket arról az alacsony díjakkal megfogott…..
Gertrúdot azzal találta meg a gas.hu, hogy mostantól átveszi a gázszolgáltatást és ezentúl neki kell fizetni. Gertrúd alá is írta velük a szerződést, de valami gyanús lett neki, ezért utánakérdezett a helyzetnek Fővárosi Gázműveknél. A helyzet pedig az, hogy a…..
Vladimir 9 éves fiának vette meg ezt a fenti Révai lexikont CD-n, de túl sokat nem tudott kezdeni vele. A telepítést nem tudta befejezni, mivel a gyártó/forgalmazó cég elérhetetlen és sem online, sem sms-ben, sem pedig telefonon nem lehet aktiválni a szükséges kódot. Ha az összes…..
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.02.24 13:11:33
@xombat.com: Ha már ennyire szakértő vagy, akkor azt is tudod, hogy miért kongói a dns szerver...?
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.02.24 03:37:59
@Zabalint: Szerintem nem lett volna egyszerűbb. Alapból ott kezdődik, hogy miért nem szolgálta ki? Az lett volna a legegyszerűbb szerintem. Nem a másik oldalról kell a témát megfogni...
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.02.24 03:44:15
@lacwe: Szerintem azért nem kellene mártírnak beállítani a bringásokat, százból talán ha egy ül biciklire azért, mert annyira törődik a környezetével. A maradék vagy azért, mert úgy gyorsabban eljut oda, ahova megy, vagy mert csóró és nem futja neki X6-ra, de még egy Polskira sem vagy pedig azért, mert munkaeszköz neki. Szóval hagyjuk már ezt a "jót teszek" veled sztorit...
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.02.24 09:36:26
@est komor őre.: Mármint a sötétüvegesm5ösbömbivel közlekedő átlagemberekre gondolsz? :-)
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.02.19 16:37:43
Azt utálom a legjobban, amikor a gyerekeket használják fel a kereskedelmi görénykedéshez. Hangsúlyozom, hogy a lenti történetben nincsen semmi törvénysértő, a Mester kiadó, amennyire innen meg tudom ítélni, mindent szabályosan csinált. Csak éppen alattomosan, hiszen a szándéka a…..
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.02.19 02:33:27
Már a könyökünkön jön ki a feltöltőkártyás csalás, de amit és V. és L. végigcsinált, azt mindenkinek hallania kell. Hosszasan szívatták a két idiótát, akik félelmetes alapossággal próbálták elhitetni a hülye picsát játszó csajjal, hogy ők a T-mobile emberei és még azt…..
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.02.17 12:15:29
lol
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.02.17 14:51:11
@torma99: lol

Szerintem ő tudja, hogy mi az a roaming, veled ellentétben... :-)
Zsófi, a felbőszült kismama lenti panaszát elküldte a CIB banknak is, sőt még egy fórumot is indított a békásmegyeri fiók ügyében, ahol úgy tűnt, szándékosan toltak ki vele. A nyitás előtt szöszmötölő alkalmazottaktól ugyanis hiába kért egy széket, hogy kivárja az ATM…..
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.02.12 11:00:12
@ARK-9: Jókat tudok röhögni az ilyen buzeráns, álszent Greenpeace-es baromarcúakon, amikor odacsörtetnek hozzám az utcán a természetes úton lebomló, műanyagból készült Grínpíszes széldzsekijükben és tarhálnak tőlem a környezet védelmére. Ilyenkor mindig csak annyit kérdezek meg tőle, hogy a dzsekid miből van?
PJL egy morális tanítómesterrel találkozott, de ennek mégsem örül. PJL 2 perccel az egyórás idő lejárta után bicegett vissza a parkoló kocsijáig. A parkolóőr először hajthatatlannak mutatkozott, majd 2000 forint fejében elvette a csekkjét és zongorázott egyet a készülékén.…..
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.02.10 03:52:30
@Megdobbent: ha azt hiszed, hogy a BKV meg a Mávinformatika valami, akkor tévedsz. Az nem hogy csak a jéghegynek a csúcsa sem, hanem a csúcsnak csak egy apró, iciri-piciri szemcséje... Szerinted azok, akik milliárd eurós hiteleket vesznek fel, megelégednek pártízmillió forinttal? Mert 2-300 milliónál többről itt ugye nincsen szó... Az meg lóf@sz sem a több száz milliárdhoz képest, amit eddig elloptak, elcsaltak és eltüntettek...

Ami meg a posztolót illeti: így jártál ecsém. Legközelebb majd nem bízol a cigányban. Hoppá, akarom mondani a parkolóőrben. Izé, na, a cigány parkolóőrben.
Tamás tombol, mert a feleségét rábeszélte egy T-s ügynök, hogy mondják le a régi előfizetésüket és váltsanak új díjcsomagra. Tamás nem tudta, hogy csak a csomagot kéne átköttetnie, hanem az ügynök javaslata szerint szerződést dontott, így persze megszívta, és egy időre…..
Hazudtak a centrumosok, kettőt is, nem is kicsit, de szerencsére nem kerülhették el a Homár büntető ollóit. A sztori köznapi budapesti (=a pitiánerségében felháborító). Péter a Csengery utcában parkolt, de nem tudott fizetni, mert a környéken minden parkolóautomata rossz volt,…..
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.02.09 01:54:45
@Viktus: valahogyan azt is megtudták, hogy kinek kell címezni a levelet. ;)
Zoltánnak sikerült kifognia egy olyan buszvezetőt, aki csak az utasok külön kérésére volt hajlandó bekapcsolni a fűtést és abban sem volt sok köszönet. Ráadásul mindeközben a szokásos unaloműző tevékenységeket folytatta: telefonált és szotyihéjat köpködött. A Volán…..
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.02.08 20:17:57
Érdekes fordulat állt be a tavaly nyáron Alien Computersből AB Informatikává változott hadverkereskedésnél. A 3 év garanciával náluk vásárolt cuccokat ugyanis az "új cég" nem vette be a szervizbe, mondván, ők nem állnak kapcsolatban a beszállító nagykerrel. Az Alien…..
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.02.06 09:10:06
Gyerekek, azért azt elmondanám, hogy ez Svédországban úgy történik, hogy felhívom a "merdzser" után létrejött céget, ahol közlik, hogy ez nem az ő dolguk, de mivel én Svédországban élek és a svédek mind olyan jó lelkűek, ezért pillanatnyi töprengés után a telefonos kisasszony utánanéz az alaplapnak, majd azt mondja, hogy "na jó, hozza be, elintézzük". Én bepattanok a svéd álomegzisztenciám alapjául szolgáló svéd álomfizetésemből vásárolt luxus Volvómba (hű, de jól megy nekem itt, de jó dolgom van) és elseperek a kásztümer szörvisz irodájába, ahol vörös szőnyeg és kimelegedett testemet pálmalevelekkel legyezgető néger lányok várnak, hűtött üdítővel és akár meg is kettyinthetem őket, ha akarom, amíg várok 2 percet arra, hogy sorra kerüljek.
A kásztümör szörviszes hölgy, miután kifényesítette az ánuszrózsámat, közli, hogy ez ugyan nem az ő termékük, de mivel ők olyan jó fejek, ezért RÖGVEST, azon nyomban kicserélik, még ott helyben, a többit pedig majd ők intézik az alaplap gyártójával. Mindezt persze csak azért, mert Svédországban vagyunk és a svédek olyan jó fejek.

Meg is kapom az alaplapot kb. 31,4 másodperc múltán és minő csoda, adnak még hozzá ajándékba 55 gigamegaramot és egy vadonatúj 451 inches duplexfullgigaHD monitort is, persze csak azért, mert SVÉDORSZÁGBAN ÉLEK ÉS ITT OLYAN JÓFEJEK AZ EMBEREK (FŐLEG A SVÉDEK)!!!!!!!

Aztán visszapattanok a svédországi penetráns egzisztenciámnak köszönhető luxus Volvómba (amit csakis azért vehettem meg MERT SVÉDORSZÁGBAN VAGYOK ÉS HŰDEKURVAJÓLMEGY) és hazamegyek a SVÉDORSZÁGI otthonomba. ÉS ott vagyok. SVÉDORSZÁGBAN. AZ MÁR NYUGAT??!!!! JÓHOGY! Ti pedig irigykedjetek csak, csóró MAGYAROK, mert én innen, SVÉDORSZÁGBÓL osztottam meg veletek ezeket a dolgokat. Ilyen soha nem fog veletek megtörténni MAGYARORSZÁGON, mert CSAK SVÉDORSZÁGBAN van ilyen. Csak itt. Sehol máshol. MONDOM SVÉDORSZÁGBAN!!!!!!!!!!11111oneone
A. a XXI. század legegyszerűbb aktusát szerette volna végrehajtani, amennyiben netet, telefont és tévét akart egyszerre egy nagy szolgáltatótól. Állítólag ugye ez a jelen és a jövő. Hát nem neki, mert a raktáros nem úgy akarta. Kaland alant. T-Homológia Tragikomédia két…..
A legutóbbi étkezési utalványos posztunkra érkezett egy komment egy pénztárostól és egy levél a Spar kommunikációs vezetőjétől. A komment: "Sparos vagyok, nem védem a céget, de tudnotok kell: a Spar pénztárain futó program nem kerekíti az összeget, viszont egyes…..
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.02.02 15:20:44
@Secnir: de válaszolt. Gyakorlatilag az egész válasz erről szól, csak figyelmesebben kéne értelmezni azt. ;)

"állásfoglalásért fordultunk az Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalhoz (APEH). A hivatal által adott válaszban megerősítést nyert korábbi álláspontunk, és az adóhatóság egyértelműen tudomásunkra hozza:

„A személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. Törvény 1. számú mellékletének 8.17. pontja alapján adómentes természetbeni juttatás a munkáltató által a munkavállaló részére a kizárólag fogyasztásra kész étel vásárlására jogosító utalvány. Az étkezési utalvány levásárlásakor akkor valósul meg az adómentes természetbeni juttatás, ha az utalványt teljes egészében levásárolják.”

Ezek alapján nem kívánunk és nem is tudunk változtatni a jelenlegi szabályozáson, és az utalványokból továbbra sem adhatunk vissza a vásárlóknak, azt teljes egészében le kell vásárolni."

Mondjuk mindettől függetlenül nem értek egyet a mélyen tisztelt SPAR-os szóvivő/sajtós/mittudoménki válaszával.
Ha elgondolkodik kicsit erőteljesebben, akkor rájön, hogy mekkora hülyeséget mondott. A 999 Ft-os termék így is, úgy is 1000 forintba fog kerülni, hiszen KEREKÍTÉS van. Tehát eléggé nevetséges az érvelés és a kifogás, hogy az APEH-es állásfoglalás miatt nem fogadják el... A SPAR-nál remélem nem csak a sajtós olvassa a Homárt és valaki picsán rúgja, amiért ekkora baromságot írt a nagy nyilvánosságnak... :P
Pumaföldön mindaddig jó tartós fogyasztási cikket vásárolni, míg az el nem romlik, a szervizek morális tartása ugyanis még az ország általános szerencsétlenségét is messze alulmúlja. Míg az úgynevezett "más országokban" a nagyjából ugyanolyan színvonalú…..
Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.02.01 13:42:05
A megoldás.

Kocsiba beülés / tömegközlekedésre felszállás és az ügyfélelhárító szolgálat célbavétele. Megérkezés rossz netbookkal a kézben. Belépés után udvarias érdeklődés a portástól/recepcióstól TD után, majd a pozitív válasz esetén kihívása az előtérbe.

TD feltűnésekor egy, a torokból feltörő, erőteljes és gurgulázó hangot hallatva a hibás és működésképtelen netbook egyetlen, elegánsan kifinomult, ámde határozott mozdulattal történő lenyomása TD torkán, majd a farzsebből előrántott Glock 19-es pisztoly segítségével a portás / recepciós helyben történő kivégzése. Az imént említett tevékenység által keltett zajokra kíváncsian, az ajtó résén fejét átdugva kukucskáló VZ nyakára az ajtó rárúgása (határozott, reccsenő hangot keltő rúgás legyen), majd a vélhetőleg kissé dezorientált állapotba került VZ fejének az ajtófélfába történő ütemes, tiszta erőből történő odakocogtatása egészen addig, amíg folyik kifelé valami. Ezután indulás tovább, befelé, az irodák felé és random kacsavadászat a Glock 19-es segítségével a mostanra már rettegve menekülni próbáló alkalmazottakra.

NJ, ügyfél-elhárítási vezető irodájához érve határozott belépés és még ugyanazzal a mozdulattal a Glock 19-es tárában maradt lőszerek módszeres beleürítése a fent említett vezetőbe, a lehetőségekhez képest többnyire mellkas tájékon. Ezután az asztalán lévő monitorral módszeresen kéretik szétb@szni a fejét és egy postit-re elegánsan ráfirkantani az "Olvasd a kib@szott emailjeidet te k*csög, vesszen az ASUS" üzenetet és rátapasztani valahova a hátára. Adott esetben az asztalon található billentyűzet segítségével is beletűzhető a postit cédula a hátába.
Dolgunk végeztével ha a Rendőrség még nem érkezett meg, akkor a helyszín elhagyása autóval / tömegközlekedéssel.