Regisztráció Blogot indítok
Adatok
victoriassecret

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AEGEE nagy, sőt semmivel össze nem hasonlítható előnye, hogy az ember nemzetközi barátokra tesz szert utazásai során. Van, akiknek ez egyébként is könnyebben megy, de én minden esetre egy budapesti rendezvényünk keretében ismertem meg Rikkertet, aki mint akkor kiderült, szintén…..
 Tudom, tudom, nem mostanában folytattam maastrichti kalandjaimat, elnézést kérek tehát a kedves Olvasóközönségől... De hát a vizsgák itt kemény felkészülést kívántak, és én úgy döntöttem, nem a "kettesre" (ami itt 5.5), hanem lehetőség szerint kicsit jobb…..
 Mit mondjak, eddig nem sok időt sikerült eltöltenem eme kicsiny, ugyanakkor gyönyörű kis városka felfedezésével. De nincs is erre jobb alkalom, mint amikor látogatók érkeznek az emberhez...Meg is érkezett pénteken este Andris, ez a szegény embör, aki miattam mondott le NYC…..
 Hála, örömkönnyek és fehér füst az maastricht-i ESN szervezőknek. Kiváló hétvége volt. Állítólag - bár nem tudom melyik városban mérhették de - ez a hétvége volt a legmelegebb ebben az évben. Szó mi szó, nem is nagyon volt rajtunk más, mint top, poló, rövidnaci…..
 Szóval péntek hajnalban megvolt az első "ittas vezetésem" bicilivel. Hát, mit mondjak, nagyon vicces volt.:) Főleg csoportosan vonulni a biciklisávokban, csoportosan enyhén illuminált állapotban. Azt hiszem, ez is a szocializáció része valahol...:)Szombaton kilenckor…..
Minden kétséget kizáróan már a Bemutatkozó Hét első estéje bebizonyította: megérte a Guesthouse-ba költözni, még ha kb. másfélszer is drágább, mint a normál szoba árak.A tegnapi városnézés jól sikerült, és még ha nem is a város hasznos részeit mutogatták meg (na…..
victoriassecret 2011.09.02 15:43:33
@pabraca: Ez igaz, de az utóbbi napokban kiderült, hogy valóban lányról van szó.:)))
 ... még olyan furcsa. Az idő legkevesebb 14 fokkal hűvösebb, mint otthon ilyenkor. Ahogy hallom, otthon olyan 28 fok körül van, na itt napközben van 14. Amúgy ha az ember erre készült (értsd: van melegruhád), akkor teljesen kellemes. Ami zavaró, az a teljesen…..
A Fidesz elnökének évértékelő beszédét bizonyára sokan írják majd le  lelkesen  jövőképet kínáló (itt talán elhangzik a szép magyar vízió szó is), emelkedett, pozitív üzenetek tartalmazó szónoklatnak, míg mások, kevésbé lelkesen, csapnivaló beszédről…..