Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nvidia

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év eddigi legeredetibb csalását fedezte fel kopasz. A fenti levélben egy "közvéleménykutatás" résztvevőjét értesítik laptopnyereményéről, amit a nyereményadó  egy magánszámlára történt előzetes befizetése után vehetne át. Aha. A segítségetekre lenne…..
Tulajdonképpen nem igazi naivügyfél, de érdekes üzleti megoldást fedezett fel egy lelkes otthonalvós látogató, aki a Sziget-buszt választotta hazafelé. Kiderült, hogy annyira környezettudatosak, már bezúzás előtt újrahasznosítják a buszjegyeket, azaz elveszik a buszra…..
Nagy klasszikus Naiv Ügyfél-gyakorlóterep a Mistral számítástechnika, acélos tekintetű, bikanyakú fogyasztók seregeit nevelte ki a hely, a legújabb kadétjuk Tsba, aki MP3-lejátszót vett, aztán találkozott a Bűvös Pénztárgéppel, ami úgy számol, hogy ha egy garanciális, 8400…..
Az Index információi szerint Zsanett megváltoztatta vallomását, már nem biztos abban, hogy F. Zsolt, a közösüléssel gyanúsított rendőr tett rajta erőszakot, "mert háttal volt neki" – mondta az ügyészség épülete előtt Soltészné Nagy Katalin, a gyanúsított…..
A Homár sem érti, miért imádják eltitkolni az ingatlanosok, hol vannak a meghirdetett lakásaik, de a trend tartja magát. Sylvie egy különösen paranoiás ügynökséggel futott össze a minap: Forr az agyam, de nem elsősorban a kánikulától. Néhány perccel ezelőtt fejeztem be egy igen…..
A legjobb tipp, amit hallott a Homár, ha külföldről kap csomagot mezei postán keresztül, lehetőség szerint hegesztesse be a küldeményét egy fémdobozba. Oké, hogy több lesz a postaköltség, de már a gondolat miatt is megéri, milyen fejet vághatnak, amikor ki akarják bontani... Ez…..
Nem Magyarországon élnénk, ha nem követne minden pozitív fejleményt legalább egy lehúzás. A Velvetnél nemrég legjobb kajaszállítónak értékelt Anyucika.hu logója láttán ugyanis Lacinak eszébe jutott, hogy azt ő készítette mintegy két éve, de sosem látott pénzt belőle: Nem…..
Nem egészen erre gondoltak a tengerentúlon, amikor összedobták ezt a szpotot a "Kihozza belőled a kovbojot" szlogen mellé, de így jártak. A Homár mindenesetre szövevényes világméretű összeesküvésre gyanakszik. A kérdés - mint mindig -, kinek áll ez érdekében? A…..
Nvidia 2007.06.16 08:14:07