Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gLoRiA

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gerta Rauss bolygó Fetrengek 2012.03.08 15:12:00
Egyszerűen prájszlessz ez az egész nyami interjú:))  ..
gLoRiA 2012.03.09 05:58:33
@kezike: De még ha jogos lenne, tényleg. De f.szságokon pörög, "hát technikai, technikai, technikai..." jajj, ideges lettem nagyon tőle :)
Gerta Rauss bolygó Honnan ismerem? 2012.02.18 12:15:00
Végre egy szám, aminél még az interweb segítségével sem tudok rájönni, hogy honnan ismerem. Kívülről tudom az egészet, és nem tudom miért...  ..
Pöttyke nevű kommentelőm a nap hőse: Megtalálta Az Asszony könyvét!!! ..
Most, hogy Kate Moss terhes, valószínűleg egy ideig nem mutogatja majd bájait, de még itt van egy utolsó képsorozat, mely egyben a New York magazin tavaszi számának címlapja és fő "attrakciója" is.Kate Moss a Topshop számára tervezett, saját fehérnemű kollekciójában…..
A másik kedvenc platformjátékom mostanában a Super Serif Brothers, ami inkább poén, mint játék, annak viszont remek. Ez egy szöveges játék, amennyiben minden pályaelemet, kapcsolót, satöbbit egy-egy karakter jelöl. Főhősünk például egy I, akinek £ jeleket kell…..
Hívták már Bejewelednek, Jewel Questnek és még vagy tucatnyi néven ezt a logikai játékot. Most éppen Farm Hustle címen fut, de a feladat nem sokat változott az elmúlt klónok során: elemeket (jelen esetben állatokat) kell cserélgetni egy négyzethálós táblán, ha három egyforma…..
A blog egyik legnépszerűbb játéka volt ez az idegnyugtató marhaság: a játékos egyetlen klikkelés után hátradőlhetett, és nézhette, ahogy a program végigjátszódik (vagy nem). Hasonlóan aktív embereknek szól a Chain Reaction Effect, ami 90 fokot forduló, eleinte véletlenszerűen…..