Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Khargath

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az újabban terhes Beyoncé ismét azt csinálja, amihez a legjobban ért, a mostanában nagyon sikeres Adele szomorúan sétál a Szajna partján, a kanadai Fucked Up álnéven megjelent számához forgatott gasztroszerelmes videoklipet, az amerikai OFF! videójában egy deszkás srác esik-kel, a…..
Khargath 2011.10.09 14:01:32
A Kowalsky meg a Vega 1999-ben alakult, Kowa, a Black-Out frontember egyik projektjeként, de a zenészek bevallása szerint istenigazából csak 2008 tájákán lett belőle zenekar. Debrecenben beszélgettünk Kowalsky énekessel, Csacsa gitárossal, Jimmy bőgőssel és Sóder dobossal az új…..
A rocker éppen New Orleans utcáin sétálgatott egy haverjával, amikor meghallotta, hogy egy kórus mintha a Fly Away című nótáját nyomná az utca végén, hát megszaporázta lépteit, s lőn: egy texasi templomi kórus valóban ott szórakoztatta a jónépet egy téren. Kravitz egy ideig…..
Khargath 2010.06.30 10:24:51
A Scissor Sisters autóból zenél, Ozzyn már a sok smink sem segít, a Sólstafir pinát és melleket mutogat. A Hősök saját környezetében mutogat, Eminem megmutatja a világnak, a Biorobot hamarosan befut, a Vampire Weekend meg semmilyen. Scissor Sisters - Fire With Fire Itt az új…..
Otthon, takarítás közben szeretek hardcore-t hallgatni, ezzel motiválom magam erre az utálatos tevékenységre. Mikor a kertben buherálom az autómat, akkor pedig régi metállemezek mennek. Nálam a zenének komoly funkciója van...
Khargath 2010.06.25 08:37:39
Szerintem híresnek lenni szopás...
Khargath 2010.06.21 11:59:26
Azt nem tudom hova megyek erről az interjúról, de biztos, hogy nem fogok ott unatkozni...
Khargath 2010.06.18 13:45:27
A minap kaptam postán egy szintetikus, szatén, vörös bugyit, egy telefonszámmal. Kicsit furcsa, bár nem próbáltam ki a telefonszámot. Eltettem stresszesebb időkre...
Khargath 2010.06.14 11:18:41
Jók a koncertjeink, mert a srácok tudnak egymáson röhögni, és még a zenét is élvezik...
Khargath 2010.06.10 15:12:49
Nem sokat tudok a fociról. Azt tudom, hogy mi az a gól, az meg úgyis a legfontosabb pontja az egésznek...
Khargath 2010.06.04 19:52:45
Nem utálom az amerikaiakat, csak a legtöbb embert aki Amerikában él...
Khargath 2010.05.20 13:22:39
Christina Aguilerának mindegy, hogy kivel csinálja. Buppa egy vécében reppeli el, hogy milyen biciklisfutárnak lenni. Beyoncé azért sír, mert nem szeretik, pedig ő mindent megtesz. A Stone Temple Pilots énekesének kedvenc drogja a csaja. A Wolfmother a tükrökkel trükközik. A Bornholm…..
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..
Khargath 2010.04.25 20:18:05
@Dragan Rafajlovic:

Hasonlóképp vagyok én is.
Abszolút hobbi szinten hallgatom a hiphopot a blackmetál mellett, de így, laikusként abszolút a Kezdet a legjobb, mert ők mondanak is valamit, nem csak beszélnek.

Allahfikázásra(Allahdamit) meg csak annyit, hogy "Kezembe Tórát adtak és mégis vallak Allah"
Method Man @ Petőfi Csarnok, 2010. április 1. Mikor általános iskolába jártam, az avasi srácok körében a hip hop volt a legkúlabb dolog, amit csak el lehet képzelni. Az osztálytársaim leszakadtabb része bármifajta szövegismeret nélkül is érezte, hogy ezek a négerek pontosan…..
Khargath 2010.04.03 20:26:24
@Joey Lawrence: A probléma valószínűleg az én készülékemben van, mondhatnánk, hogy "rokker" vagyok, de inkább ne mondjuk. Sajnos nem szeretem a fentebb említett divatzenekart, úgyhogy valószínűleg nem is volnék jó igazi rockernek, sőt! néha arra vetemedek, hogy hip-hopot hallgassak, és kifejezetten élvezem is, hogy egy "gépi alapra való kántálás..." során több dolgot hoz a zene , mintha végighallgatnám egy mainstreamebb "metál" zenekar albumát.

Ismétlem, a hiba az én készülékemben van, éljen a mainstream, stb,
DE szerintem egy Wu-Tang koncertnek előbb van keresnivalója itt, mint egy Rammsteinnak.
Feltéve, ha az igényesség előbb szerepel a tucatnál a skálán.
Lezajlott az ötödk HangSúly díjátadó (igaz, csak virtuálisan), amiben online rockmagazinok szavazták meg kik legyenek a nyertesek az olyan kategóriákban, mint az év albuma, az év koncertzenekara, az év stúdióprodukciója, az év debütalbuma és az év borítója. A jelöltek közé…..
Ulver, Void Ov Voices @ A38, 2009.02.20. Mit várhat az ember egy olyan zenekar koncertjétől, ami még a kilencvenes évek elején alakult, kiadott egy rakás lemezt, de 2009-ig soha nem koncertezett? Ráadásul a zenei életben ritkán tapasztalható stílusváltásokon ment keresztül;…..
Február 10-én adják át az idei Fonogram-díjakat, ami a vasárnap lezajlott Grammy magyar megfelelője lenne. A jelölteket egy 250 fős bizottság állította össze a 2009-ben megjelent magyar (és külföldi) lemezekből. A 2010-es névsor alább olvasható, de előtte még elmondjuk, hogy…..
A Muse koncertklippel állt elő, a Finntroll meg fekszik az avarban lekaszabolva. A Lacuna Colilban még mindig szép az énekesnő, a Torche meg nagyon morcos. Az Air pedig csak filmet rak a filmzenéje alá. Klipösszeállítás. Muse - Resistance A Muse új klipjében a koncertek mai napig…..
Khargath 2010.01.18 14:24:23
1 éves lett a Family Guy Blog. Az első poszt 2009. január 14-én íródott és az a Family Guy története volt, amit mai napig néha-néha bővítgetek.  Mikor pont egy éve elindítottam a blogot, már pár hónapja rajongója voltam a Family Guy-nak. Természetesen velem is a Comedy…..
Hazánk idén nem vesz részt az Eurovíziós Dalversenyen semmilyen produkcióval, Norvégia viszont annál inkább, még külön hazai döntőt is szervez az eseménynek, nem csak úgy kikínlódja magából a fellépőjét, ahogy mi tettük azt legutóbb. Ebbe a döntőbe jutott be a Keep Of…..
Immortal - All Shall Fall(Nuclear Blast)Önmagukhoz képest sokat váratott magára a nyolcadik, 2009-es keltezésű Immortal-lemez. A szerényen csak a mindennek a pusztulását megéneklő új mű nem hazudtolja meg magát: tipikus Immortal-zenét takar, olyat, ami mindig is kompromisszummentes…..
Khargath 2010.01.08 14:39:00
@Imiface: Az új Drudkh mestermű lett! Vagy akár az új Anaal Nathrakh is.
Khargath 2010.01.09 09:49:46
@Nűnű: Az új Nile azért szerintem jóval gyengébb az eddigieknél. Mardukot annyira nem szeretem.
Viszont ha értékelhetőt akarsz, a Drudkh - Microcosmost okvetlenül hallgasd meg;)