Regisztráció Blogot indítok
Adatok
troll

4 bejegyzést írt és 368 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha volna ateista egyház, abban bizonyára minimum plébános lennék. Úgy nyüzsögnek itt a Trianon-törvény megszövegezése óta a báránykák, mintha ettől legalábbis dzsihádot kellene hirdetni, indításnak pedig felgyújtani a Bazilikát. Nyugi, gyermekeim. Nem lesz semmi baj. Sőt,…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
troll 2010.06.13 18:56:40
@A szerelő: ""Ez az európai jelentőségű eredmény, nem a hülyítéssel szerzett kétharmad."
ez a mondat a legjobb :)"

ja tényleg ez a legjobb, kiérződik belőle minden fájdalom.

sajnos.
troll 2010.06.13 18:56:41
@Hispan07: Árpád csak azt felejti ki ami nem illik a mondandójához. :)

De ez már megszokott. A vicces a néhány (meglepő, tömeges szokott lenni) vele egyetértő agy és tapasztalat nélküli droid.
troll 2010.06.13 18:56:46
@Felicitasz: "az alternatív szülészeti ellátás kérdésébe ne szólj bele máskor; egyszerűen nem hittem a szememnek, hogy ezt a rengeteg tárgyi tévedést tényleg te hordtad össze.)"

Ja, mint kb a többi témában, de midnegy ha neked megefelelő a vonal, már nem is számít annyira a sok tárgyi tévedés és csúsztatás.
És tessék itt az újabb - mindent jobban tudok másnál és azt kinyilatkoztatom, de kétely nélkül ám - picsogó. Hogy eddig folyamatosan tévedett és csak ártott minden tevékenysége, arra ne is gondoljunk. Megint talált valamit amihez hozzáírhatja, látjátok igazam van. Gyűlik is…..
troll 2010.06.13 18:35:30
@CoolKoon: Eredetileg azért lett moderáció a w oldalon, hogy csak a vitára alkalmas, az értékes kommentek maradjanak meg.

Ami most van az nem ez, de mindegy, ennyi erővel megjelenhetne rögtön is.
troll 2010.06.13 18:38:19
@Rá Dios: Mármint az én álláspontom kötelező? :)
El vagy te tévedve egy kicsikét.
troll 2010.06.13 18:43:53
@mateka00: De a tények nem őt igazolják, szlovákkodóként elég jó eredményeket lehet elérni, míg ennek valahogy nem jönnek ki az árnyoldalai. Az az ország sikeresebb így is mint mi.

Ez erősítette az itthoni helyzetét is azoknak akiktől tóta hidegrázást kap.

Egyébként miért tilos a magyaroknak egyáltalán beszélni dolgokról? Nekünk miért tilos úgy gondolkodni mint a környezőeknek? Miért tilos tényekkel szembesíteni másokat?
Nekünk miért kötelező vadliberalizmusban élni, ami eddig csak azt eredményezte hogy sosem látott mértékben amortizálódik körülöttünk _minden_ ami értékes lehet? De midnenfajta értelemben.

Na ezeknek a tényeknek is a közepébe szarik ő, és hirdeti tovább a fennsőbbrendű világképét.
Ezen a blogon tudatosan nem írok olyan politikai eseményekről, amelyek ugyan érdekelnek, és szívesen is olvasok róluk, de nem tartoznak az oldal profilját jelentő magyar politika témakörébe. Ezért nem foglalkoztam az egyébként rettentően izgalmas brit választással, és nem…..
troll 2010.06.13 12:43:09
@jt69: csatlakozom, ha már izgalmas, mirét ne ismerhessük meg?
Hat éves munkaügyi per miatt érdemes-e Strasbourgban az Emberi Jogi Bíróság előtt  kártérítést kérni? A Zugügyvéd visz egy olyan pert, amely 1992-ben indult, a másodfok most dobta vissza másodszorra. Tisztelt ZUGÜgyvéd Úr! Végtelen elkeseredésemben fordulok Önhöz Van…..
Oké, nem mai darab, de mi ma csodákoztunk rá: egy The Imperar fedőnevű júzer lenyűgöző videót tett fel a YouTube-ra arról, hogyan építette meg három év alatt Sim City 3000-ben Magnasanti városát. Így: A városban 6 005 407 virtuális emberke él (kábé annyi mint Hong Kongban).…..
Kávézacc Hitelbe fulladva 2010.05.04 15:22:00
Olyan világból származom, ahol hitelt felvenni megsemmisítő szégyen. Nekünk nem volt semmilyen vagyonunk, tulajdonilag még azzal az ócska parasztházzal sem mi rendelkeztünk, amit apám egész életében toldozgatott-foltozgatott, és televízióra is utolsóként tettünk szert az…..
"Van egy jó hírem, Budapest!" - hírdette magát már hétfőn (egy nappal a választások után), mint a szocialisták főpolgármester-jelöltjét Horváth Csaba százszámnyi óriásplakáton Budapesten. Mint az LMP-színeiben pompázó hirdetésen olvasni lehetett, a jó hírt…..
AnonViktornak köszönhetően elkészült a szcientológia-témájú német TV-film magyar feliratos változata.Az eredeti címe: Bis nichts mehr bleibt (IMDB, Wikipedia)Letölthető itt:Mire semmi sem marad - angol feliratos verzió 9 részben, mkv (kb 1 GB)magyar felirat a 9 részhez…..
troll 2010.05.01 08:35:15
@PKD: Valójában tudod te, hogy ez sosem menne, így most már "nem érdekel", "más vonz" a szcientológiában, ez nem is érdekel... annyira sem hogy legalább felfogd mekkora baromság. Az nagyon nem érdeked ezen a szinten, mert rövidtávon brutális csalódást jelentene. Nem veszel tudomást a valóságról.
troll 2010.05.01 09:13:59
@A szerelő: nem olyan nyakatekert az, vannak objektív mérések, ember, meg életerő meg akarat a közelben nincs csak két fűtőszál ami kézmelegre van melegítve és csodák csodája, a kerék mozog.
Jó reggelt kívánok! Most, hogy túl vagyunk a kampányon és a választásokon, engedjék meg, hogy bejelentsem az ideiglenes-szakértő-válságkezelő-sápoló-sarcoló kormány újabb ötletét a "hogyan húzzunk le még egy bőrt a bérből és fizetésből…..
troll 2010.04.27 13:23:58
@Roy: Hát igen, a fejletlen németországban meg még ott tartanak hogy mindenhogy támogatják a munkavégzést a munkába járás költségtérítésével is, elgalábbis a lehetőséget meghagyják a munkaadónak. A szemetek. Ott biztosan nincs tömegközlekedés.

Ja egyébként azzal is támogatják, hogy a nyuggereknek munkába járási időben NINCS KEDEZMÉNYES UTAZÁS az adófizetők pénzéból.

basszátok meg.
troll 2010.04.27 13:52:53
@Jaffar: 1,5 millió tart el 10-et... a közszolgákat szép ide számolni csak sajnos nem így van.
A 1,5 millából is jó ha 500k az aki ténylegesen pénzt hoz be az országba vagy előállít valamit. A többi őgy szolgáltat hogy ezt a bevételt pörgeti körben a gazdaságban.

És igen, kurvára itt lenne az ideje, főleg azoknak akiket így eltartanak (a 8,5 milla magyar) de mindenki másank is hogy akkor is magyar emberhez vándoorlóan költse ela pénzét ha neadj isten az 5-10% -al drágább is.
Mert így csak maguk ellen dolgoznak. egy majd a francia meg spanyol büdzsébe a hitelből adott lóvé.
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
Alapvetően bírtam az úriembert. Egy sor általa képviselt dolog szükségességével kapcsolatban ugyanaz volt a véleményem (pl. választói jog elmebeli sötétség alapján történő súlyozása; egyházak híveik általi eltartatása; az ostoba, populáris, felelőtlenül ígérgetős…..
Mostanra tízből hat Fidesz-szavazónak nincs érettségije, tízből hatnak nincs gyereke. Az új fideszeseknek egészen más elvárásaik lesznek, mint a régieknek. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) „Ezt megnyertük!” – a Vörösmarty téren biztosan sok pezsgő fogyott az…..
Vona Gábor valószínűleg maga Schiffer András, csak másképpen grimaszol.Hogyan mehetett ki? Erről érdeklődtünk a párt benfennteseinél, és választ is kaptunk. Egy vicces kedvű - vagy inkább ravaszsággal megáldott - feltehetően jobbikos szimpatizáns ("Kristóf") az LMP…..
troll 2010.04.26 00:13:43
@kúrórudi:
" beszopó szavazófanatikusok mint Orbán, Vona és a szocik saját médiájuk által agymosott ikszelői, hanem gondokodó, KRITIKUS emberek, akik a szavazósdit nem vallásként gyakorolják"

"Ja, amúgy nem vagyok LMP szavazó."

:)

hanem?
Elérkezett a hazai filmvásznakra is az utolsó előtti pillanatokban még 3D-be is átkonvertált nagy költségvetéssel bíró A titánok harca című feldolgozás, melyhez igazán nagy neveket is sikerült megnyerni. Az ógörög bőrbe bújtatott Múmia és Transformers katyvasz azonban olyan…..
Share | Miközben szerte a világon a napokban ünneplik a Föld Napját, gondolam, stílusosan ma egy rendhagyó poszttal jelentkezem. Jöjjön az IKEA-sztori második része, azon belül is a feketeleves... ami a húúú, "sose gondoltam volna, pedig olyan szépszál…..
A Magyar Televízió archívuma kincseket őriz. A Szomszédok alábbi epizódját Horváth Ádám nemzetközi kiugrásnak szánta, de a legmagasabb politikai körökből tiltották le. Ez a felvétel idág a Szabadság téri épület pincéjében porosodott. Most a felújítás alatt egy munkás…..
troll 2010.04.22 14:10:46
Nem lesz alacsonyabb a részvétel a második fordulóban sem, állítja egy, az atv.hu birtokába jutott fókuszcsoportos kutatás. A a választói magatartást vizsgáló dokumentum szerint azon LMP-s szavazók többsége hajlandó átszavazni a szocialistákra – akik végig gondolták,…..
Egy ország  nemzetközi megítélését, divatosabban „puha erejét” igenis befolyásolják a róla megjelenő külföldi vélemények. Leszűkíthetik mozgásterét, ronthatják alkupozícióit. A bécsi Kurierban Paul Lendvai arra figyelmeztette az osztrák olvasót -…..
Ugye milyen borzasztóan hangzik? Pedig nem is olyan durva a helyzet, mint azt elsőre gondolnánk. De nem is különösebben megnyugtató. Olvasónk, Lótumfaktum, a jelek szerint kiborult azon, hogy a Teletál Húsvét előtt adagonként egy műmarcipán meglepetéstojást küldött a…..
troll 2010.04.22 08:34:41
Hétvégén tettem egy próbát: felraktam a gépemre a Day of the Tentacle-t és megpróbáltam végigjátszani. Simán ment, minden egyes fejtörő (vagy hogy a bánatba fordítsam a puzzle-t) megoldására emlékeztem, még az olyan szemétségekre is, hogy az egyik emeleti szobában be kell…..
Elbaszott egy rendszer? Az. Erre még rájátszanak, össze-vissza értelmezik a paragrafusokat? Úgy van! Ezt sorozatban használják ki a magyar állam törvényi és hivatali asszisztálásával az előzetesben ülő vagy bűntetőeljárás hatálya alatt álló emberek? Pontosan!   A…..
troll 2010.04.21 14:30:40
@El Topo (Sgt. Elias): te utolsó bedehuszár, menőzni/nem menőzni szánalmas.
Már megint bannolt egy állat véleménykülönbség miatt.Hiába, így megy ez az indexes "újságíróknál". A véleménykülönbségem az alábbi bejegyzésre vonatkozott:http://subba.blog.hu/2010/04/21/mit_firkalszNincs mit tenni, aki szerint gyökérséget művelt a srác és…..