Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pusztairénszarvas

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még két napig gyűjthetik a pártok az októberi önkormányzati választáson a szavazólapra kerüléshez szükséges ajánlásokat. Ahogy várható volt, a megnehezített jelölési feltételek nem csupán a parlamenten kívüli pártoknak okoznak gondot, hanem még az ismertebb szereplők…..
pusztairénszarvas 2010.09.02 13:02:59
@lorantka_a_gall:
Atyaisten. Itt olvasom a hsz-eidet. Tényleg azt hiszitek, hogy ti lesztek a legvidámabb zöld a nemzeti erőtérben? Attól lesz más a politika? Tulajdonképpen ez mindegy is. De hogy miért nem látszik az indulat mellett a gondolat? Eh, el vagyok képedve.
Ma adtam egy rövid interjút a jövő héten megjelenő Barikád című hetilapnak. Sejtem, hogy sokaknak (innen is és onnan is) nem tetszik majd a megjelenésem a lapban, ezzel kapcsolatban azonban elég határozott a véleményem: ha kérdeznek, ráadásul érdekes dolgokról és még bele is…..
pusztairénszarvas 2010.01.28 08:34:44
Kedves Gábor, élvezettel szoktam olvasni a bejegyzéseidet, de ez most nem sikerült. felteszem, hogy nem volt rá időd. Az alapgondolatával persze egyetértek, de pár dolog csúszik benne, lehet, hogy nem olvastad el, mielőtt publikáltad. Két dolgot érdemes lett volna mindenképpen szétválasztani. Egyrészt azt, hogy a piacon működő közvéleménykutatók mellett most már több, pártok hátterében működő "kutatóintézet" is előjön közvéleménykutatással. a gubancok egy része tőlük jön. A másik, hogy a kutatási eredményekkel többnyire a sajtóban találkozunk tendenciózus címekkel. Ehhez nem mindig van köze a közvéleménykutatóknak. Ezen a szofisztikációs szinten, ahogy ezt leírtad, ez kizárólag a közvéleménykutatók diszkreditálására alkalmas. Ez derül ki a kommentekből is. Hogy az eredményeket lehet politikai manipuláció céljaira használni, az önmagában talán akkora közhely, hogy nem illeszkedik az elemzéseid közé, amelyeket mint mondtam, élvezettel szoktam olvasni.
Az egy külön történet, hogy persze, mindenki annak ad interjút, akinek akar. Mindenkinek saját erkölcsi diszpozíciója határozza meg, hogy mit legitimál. De azért az én fülemnek a 168 Óra és a Demokrata vagy a Barikád együttes említése különös. Rég nem volt a kezemben Demokrata, de még világosan emlékszem azokra az időkre, amikor (hogy a témádnál maradjunk) külön oldalon közölték a saját közvéleménykutatásaikat, amik szerint a MIÉP középpárt volt...
Paranoid Android mdf-pénz-szdsz 2010.01.15 11:48:45
 A satnya magyar demokrácia történetében elsőként jön létre „demokratikus centrum” néven olyan politikai párt, amelyet nem egy társadalmi igény kifejezője, vagyis nem igazából a kiábrándult, bepöccent emberek igénye teremt meg.Hanem a pénz és a politikai…..
[rádióbarát változat]Amint a tülkölés fölhangzott, mezítláb kiszaladtam a gangajtóba. Azt hittem, nagyon korán van, még nincsen is reggel. Vöröslött a túloldali ház fala.    Milyen jó nekem: bennem a tülkölés az nem az autó elektromos dudájakén tutul, hanem…..