Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kyro

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Volt egyszer egy ország, ahol a magyarok laktak. Magyarországként ismerték a környező népek. Kicsi is volt, politikai, gazdasági és katonai súlya pedig annyira csekély volt, hogy súlyként nem is illendő megjelölni annak ellenére, hogy mindig törekedtek a nép, vagy más által megválasztott,…..
  Voltunk Londonban. Repülővel. Megint. Itt most nem a London a lényeg, hanem a repülő. Merthogy rettegek a repüléstől. Oké, volt már, hogy nem féltem, de az két esetben volt. Az egyikben Malév gépen beülhettem gyerekként a pilótafülkébe és leszállásig ott boldogíthattam a hülye kérdéseimmel a…..
  Ültem egy új Audi q3-ban. Jajj de jó nekem, tárgyalásra a fenekemet és többi testrészemet egy szép kis autócskában szállítják. Igazából ez a legjobb autó a világon, mert sofőr volt hozzá. Oké, az ügyfél volt a sofőr, de akkor sem nekem kellett vezetni, mivel a vezetéstől már herótom van akár 10…..
  Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy van legalább fél százaléknyi olyan ember Magyarországon annak az egy ezreléknek, akiknek van még külön hangkártyájuk a gépükben, és az Soundblaster. Pc-ben. Ez konkrétan kb 50 embert jelent. Ezek között tuti legalább húsz százaléknyi van, akinek…..
Voltunk Vígszínházban. Mint utóbb kiderült, Eszenyi rendezésében néztük meg a Popfesztivál 40 című műsort. Nem az derült ki utólag, hogy megnéztük, hanem a rendező neve és a pontos cím, mivel nem néztem meg a jegyet. Tessék rendesen megnézni mindent, mivel azt hittem, hogy a "képzelt riport egy…..
Voltunk Prágában. Barátokkal. Gyerekek nélkül. Fincsi.   Persze lehet azt gondolni, hogy milyen kegyetlen egy disznó ez a kedves író, hogy télen otthon hagyja pici gyermekeit kétségek közt vergődve éhen szomjan hidegben hóban. Nem volt viszont hó, úgyhogy annyira nem is kegyetlen a dolog.…..
   Van egy kedves ügyfelem, aki utazgat. Hol erre, hol arra. Mondjuk mindenfele. És mivel barátom is, ilyenkor hoz magával valami csecsebecsét általában. Most is volt valahol nagyon messze, ahol sárkányok tanyáznak, meg a csárli is üregekben vészelt át egy komplett háborút levélirtóstól…..
  Adél élete Megnéztük. Azt hittem olyan lesz, mint az ameli élete, ami azért valljuk be az a kategória, amit ha megnézel, mosolyogva jössz ki a moziból. Hasonló volt utoljára a holdfény királyság  (múnlájt kingdom) a kiscserkészfélékkel. Az adél nem ilyen. Nem kedves és nem hetero. Ami nem baj,…..
Voltunk Barnagon mult héten. Ez egy balatoni helység, olyan mint a Pirosg, vagy Kékg, csak barna. Barnag. Naszóval egy kis parasztház-szerűség felújítva kerttel lóval ilyenekkel. Szép és jó volt, a társaság is teljesen kellemes, és este olyat láttam, amit legalább 10 éve nem. Mikor a hús és…..
 Feledés. Film. Megnéztük a feledés című filmet. Hát felejtős, a neve már utal rá. Nem a történet és a látvány rossz, hanem más. Az időtartama (tehát el van húzva rendesen) és a hely. Nem akárhogy néztem meg ugyanis, hanem 4DX módon. Na ez meg mi a fene, teheti fel a kérdést a nyájas olvasó. Ez…..
  Megtörtént amit már vártam eléggé tekintettel arra, hogy elég rég óta szórakozok a főzővel. Eddig két hét alatt kb fél kiló kávét tulajdonképp kiöntöttem, mert vagy nem volt tetsző, vagy túlságosan megégett (azaz túl forró volt a víz). Nade tegnap! Fiacskám elkezdett segíteni darálni, neki még…..
  Szeretem a kávét, sokat iszok (kávét), de vágytam mindig olyan saját főzőre, ami ugyanolyat csinál mint a rendes kávézókban. Az szép volt, amikor Rómában voltunk, és valakinek ment a hasa, így óránként be kellett menni egy-egy kávézóba, ahol én mindig ittam egy fincsi kávét. Az nagyon tökéletes…..
  Voltunk tegnap este LGT koncerten. Milyen volt? Jó! - na itt most elvesztettem az olvasók azon részét, akik nem szeretik az lgt-t. Hofisan továbbkérdezve, azaz bővebben kifejtve milyen volt? Nem jó! - na és akkor most vesztettem el az lgt-t szerető olvasókat, és mivel akik nem szeretik, már…..
  Volt hogy esett a hó. Mit lehet kezdeni ezzel a jelenséggel, hideg is, nedves is, meg egyébként sincs hozzá kontroller, bár a felbontása meghaladja a full HD minőséget. Szóval szép fehér volt minden, de nagyon nem volt kedvem szánkózni, mert az nálunk úgy néz ki, hogy gyerkőc lecsúszik, élvezi,…..
A GRoby ügyvezetője alant válaszol az egyik üzletükben pénzvisszaadási konfliktusba keveredett vásárlójuknak. Feljelenteni nem fogják, pedig állítóalg a kamerán jobban látszik, amit ő csinált, mint amit a kasszás srác:Sajnálattal olvastam az oldalukon megjelent pg121 nevü…..