Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McLaurin

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy héttel ezelőtti posztunk kisebb vihart kavart, majd előkerültek a benne szereplő felek és a végén egész korrekt kis párbeszéd alakult ki közöttük. Én azon a véleményen vagyok, hogy nem minden taxis bunkó, utasként sosem szokott panaszom lenni. A posztban szereplő kolléga -…..
Nem a bulvár szót a pinához hasonlóan csak rémülten suttogó esztéta, és még csak nem is a Nemzeti Együttműködés Rendszere beszél belőlem, de azért az mégiscsak furcsa, hogy a Tv2 szerint az új alkotmány csak egy mínuszos kishír a húsvéti nyúlsimogatás és az ENSZ-főtitkár…..
Április 17-ig lehet jelentkezni a HungaroControl októberben induló légiforgalmi irányító képzésére.   A jelentkezőket egy ötkörös felvételi eljáráson rostálják meg, és elég szigorúak a követelmények. A reménybeli irányítók legalább 20 évesek, minimum középfokú…..
McLaurin 2011.04.18 17:01:22
A Southwest Airlines balesete nem egyedi a légiközlekedésben, de közel sem olyan veszélyes, mint ahogy azt néhány katasztrófafilm sugallja. Mi történik ilyenkor a valóságban, illetve mire emlékszem biológiából?      (Az Aloha 243-as járata földetérés után.…..
Budapest, 1995. Huszonkét éves vagyok. Aki sokat járt a Moszkva tér környéki buszokkal, emlékezhet egy lányos, szőke sofőrre, aki legalább ötven plüssállattal osztotta meg a vezetőfülkét. Ő volt Tibi lakótársa, ami még nem gond huszonhárom négyzetméteren, de a helyi és az…..
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy a saját lábán járhat, és bárhova könnyedén eljut. Ezért törekszünk mindenhol arra, hogy akadálymentesítsük a terepet és megkönnyítsük a kerekesszékes embertársaink közlekedését. Erre hivatottak a rokkant parkolók is, amelyeket általában…..
Ma búcsút intettem a T-Home szerződésnek, bekötötték a UPC-t, és végül egy igazán örömteli hír: 65 éves a Malév. A cég elődjét, a Maszovletet 1946. március 29-én alapították, akkoriban még Budaörsről indultak a gépek. A Ferihegyi repülőteret négy évvel később,…..
Mostanában elég sok mindent kell intézni, a T-Home viszont nem képes otthon internetet szolgáltatni, így a következő posztra még várni kell néhány napot. Addig legalább kiérlelődnek a következő témák. :) Lesz földi kiszolgálás, járatok felkészítése, de még…..
McLaurin 2011.03.25 18:17:08
Szerdán sztrájkba lépnek a Malév pilótái és légiutaskísérői.  A munkabeszüntetés 23-án 10 és 12 óra között lesz, ebben az időben alig indulnak Malév járatok Ferihegyről. A pilótákat képviselő Hunalpa és a légiutaskísérőket tömörítő Hunacca szakszervezet…..
Poroszos fegyelemmel rotálták a látogatókat a hétvégén szórakoztató programokkal bemutatkozó Skycourt-terminálon. Naiv család kilátogatott Ferihegyre, ahol félóra sorbanállás után egész 45 percet sikerült bent tartózkodniuk, mire bemondták, hogy húzzanak haza, jön a…..
McLaurin 2011.03.21 16:34:22
@phylloceras: @phylloceras: Egy szarul megtervezett, viszonylag normálisan megépített, teljesen bénán berendezett, kidobott 20milliárd.
Gulliver utazik Túl jól sikerült 2011.03.19 17:50:00
Dühödt kiabálás, csalódott látogatók a SkyCourt nyílt napján.   Több ember kiszorult a reptéri SkyCourt nyílt napjáról, és hosszú sorokban ázott-fázott a kettes terminál ellőtt.   Az épület megnyitása alkalmából tartott nyílt napot - úgy tűnik - túl jóra…..
A budapesti reptér átnevezésével egy időben megváltozik a reptér arculata is.   Egyrészt megnyílik az egyik legszebb reptéri épület, de erről már írtam. Másrészt lecseréli a Budapest Airport a régi logóját.  …..
Most kell megrendelni az új hókotrókat és a szóróanyagokat, hogy jövőre ne legyen gond.     Az elmúlt hónapokban tucatnyi videót és cikket mutattak repülésrajongók arról, hogy bezzeg Finn/Svéd/Oroszországban el tudják takarítani a repterekről a havat, csak mi…..
McLaurin 2011.03.13 16:07:50
A Gulliver Utazik blog - alig egy hónappal indulása után - felkeltette a közlekedési cégek érdeklődését is. Elsőként a Stadler vasúti járműgyár érezte fontosnak, hogy tájékoztassa a blog olvasóit legújabb megrendeléséről. És mivel úgyis ígértem, hogy ezen a héten nemcsak…..
Egy magyar cég építi be a vadonatúj Boeingekbe a wifit. Európában ők a legjobbak ebben.     Egy korábbi posztban már írtam arról, hogy a Norwegian Air Shuttle az első olyan európai légitársaság, amelynek fedélzetén wifikapcsolaton keresztül internetezhetnek az utasok.…..
McLaurin 2011.03.08 17:09:50
Újabb videó landolt a postaládámban, de hogy ne csak ezt mutassam be, előkerestem néhány hirhedten rossz példát is. A sokat repülők közül többen emlékeznek egy-egy keményebb landolásra, amikor úgy érezték, hogy a repülő kenguruként ugrált landolás után. Ma kaptam egy…..
McLaurin 2011.03.08 17:00:30
Gulliver utazik Szülinapi videó 2011.03.04 15:32:00
Ígérem, a jövő héten nemcsak repülőkkel foglalkozom, de ma még belinkelem a Balázs által küldött videót, ennek nem tudtam ellenállni.A Lufthansa CityLine jogelődjét, az Ostfriesische Lufttaxi (Kelet-Frízlandi Légitaxi) vállalatot 1958-ban alapította Jan Janssen és Martin Decker.…..
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
Honnan jöttél, mire költenéd, tudsz hangosabban is beszélni? Utolsó kör az élő adás előtt.Voltak ugyan fogalmaim arról, hogy miként zajlik a versenyzők kiválasztása a tévés vetélkedőknél, de szombat délután azért sokat tanultam-tapasztaltam. Rényi Ádám, A 40 milliós…..
Az International Technology and Innovation Foundation (ITIF - www.itif.org) által készített felmérés (2009) alapján készült infografika, az internet átlagsebességét és az árakat (1mbps/hónap) mutatja. Nagyításért kattints a képre! Via..
McLaurin 2011.02.13 14:30:20
Belsőség Ló Géza repülni fog 2011.02.06 08:32:27
A Totalcar gépügyi melléklete ezúttal egy ferihegyi hangárból jelentkezik. Hajtóműindító tanfolyam kezdőknek! Vélemények az azonos című írásunkról...
Üdv Despota!   Sokszor olvasom a blogodat, amihez gratulálni is szeretnék. Én magam nem keveredtem semmiféle munkajogi vitába, inkább az álláskeresőknek szeretnék 1-2 jó tanáccsal szolgálni.   Cégünknél nemrég bővítést hajtottunk végre, és kerestünk egy fő…..
Kezdeményezésünk - úgy látszik - mgmozgatta az országot, autóst, motorost egyaránt. Innentől kezdve nincs megállás, ezt végig kell és végig is fogjuk csinálni. Ha kell vért szívunk, ha kell intézünk, de nem adjuk fel. Most, hogy az X-edik nagyhatalom, a média is felkapta az…..
Sajnos sokan még abban az illúzióban ringatják magukat, hogyha visszaadják a bankhitelre vásárolt autót, akkor megszabadulnak a hiteltől is. Az alábbi levél is ékes bizonyítéka, hogy nem így zárulnak ezek az ügyek.Tisztelt Zugügyvéd, 2008-ban vettünk igénybe autóhitelt,…..
McLaurin 2010.12.29 21:59:44
@kisvagány: Amit leírtál pont nem az az eset mikor az ember új autót vesz. Ha 1 helyett veszel 4-ért a 3milla különbséget mondjuk 50ezres törlesztéssel 6 évig fizeted és ez csak az autó amit azért vettél, hogy dolgozz és közben már felét éri. A garanciális szervízre többet költöttél mint a használt javítására. Na gratulálok a posztoló is épp ezért tart itt.
Lankadni látszik az oligarchák ellen éppen csak nemrégiben megkezdett kormányzati küzdelem. Sőt, a légügyi törvény suttyomban áterőltetett módosításával éppen a - nyilván egyetlen offshore céggel sem rendelkező, talpig becsületes, nem a spekulációk, hanem a termelő munka…..
McLaurin 2010.12.26 18:39:41
McLaurin 2010.12.26 18:47:04
@flamer: így van csak nem akartam szaporítani a szót, de a hülye posztoló talán felfogja, hogy baromi kár volt ezzel vesződnie. Bár azért jól elszórakozunk :-)