Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Racs

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A többsávos körforgalom jobb, mint az intelligenciateszt. Azonnal megmutatja, ki a hülye. Vélemények az azonos című írásunkról...
Racs 2010.03.31 16:10:52
@baowah:

"miért szabálytalanul? a letérés helye előtt a sávváltoztatásra vonatkozó szabályokat betartva kihúzódunk a jobb oldali szélső sávba, és innen kanyarodunk ki a körforgalomból. "

Nem ezt írtad, hanem hogy a belsőből kanyarodsz ki:

"aztán szellemi képességeik határát is elérik, amikor valaki balról irányjelzőt villantva betérne eléjük, hogy elhagyja a körforgalmat. Aztán fékcsikorgás és esetleg csattanás. Majd a dugó."

Jó cikk lehetett volna ez, ha már az elején tisztában lettél volna a KRESZ-szel, és mondjuk arról írtál volna, hogy milyen használhatatlanra építették ezt a körforgalmat. Esetleg arról, hogy az emberek fosnak sávot váltani, ezért nem használják ki a lehetőségeket.

Így azonban csak az látszik, hogy nem érted, miért dudálnak rád (azért, mert szabálytalan vagy), és hogy olyanról írtál, amit nem gondoltál végig. Magas labdák tucatját adtad fel ("a hülyék mégis mindig átkozottul magabiztosak", stb) de nem ismered be a tévedésedet.

Így is úgy is röhögni fognak rajtad a kollégáid, de ez így még szánalmasabb.
Racs 2010.03.31 15:29:29
@baowah:

Ne súlyosbítsd a hülyeséget!!

Szerinted a "minden bogár rovar"-ból következik a "minden rovar bogár"? Mi lesz akkor a pókokkal?

Abból hogy köteles a jobbszélső sávból kikanyarodni, abból nem következik, hogy kettővel előtte nem jöhet ki a szélső sávba!!

Azt érted amit te saját magad leírsz?