Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fuxika

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felis silvestris catus Macska. Körülbelül 10 000 évvel ezelőtt kezdett az ember társaságában élni, háziasításának első ábrázolása mintegy 4000 éve Egyiptomban történt. Az állatorvosok régóta tapasztalják, hogy a macska törött csontjai gyorsabban gyógyulnak, mint más…..
Stabil imidzset sikerült a Barát Taxinak kialakítani a Homáron, így annyira nem meglepő, hogy naiv ügyfélnek kétszeri visszaigazolás után szó nélkül törölték a reptéri transzferét, mert beikszelte, hogy kártyával fizetne: 2013. 03. 18-ára rendeltem a reptérre egy taxit,…..
Fuxika 2013.03.22 12:24:01
A Barát vallási hittérítőt jelent, aki egyfajta szerzetes. Te szerzetes vagy? Nem, na látod, ezért nem megy neked a Barát taxi. Ilyen egyszerű...A Barát vallási hittérítőt jelent, aki egyfajta szerzetes. Te szerzetes vagy? Nem, na látod, ezért nem megy neked a Barát taxi. Ilyen egyszerű...A Barát vallási hittérítőt jelent, aki egyfajta szerzetes. Te szerzetes vagy? Nem, na látod, ezért nem megy neked a Barát taxi. Ilyen egyszerű...A Barát vallási hittérítőt jelent, aki egyfajta szerzetes. Te szerzetes vagy? Nem, na látod, ezért nem megy neked a Barát taxi. Ilyen egyszerű...A Barát vallási hittérítőt jelent, aki egyfajta szerzetes. Te szerzetes vagy? Nem, na látod, ezért nem megy neked a Barát taxi. Ilyen egyszerű...A Barát vallási hittérítőt jelent, aki egyfajta szerzetes. Te szerzetes vagy? Nem, na látod, ezért nem megy neked a Barát taxi. Ilyen egyszerű...A Barát vallási hittérítőt jelent, aki egyfajta szerzetes. Te szerzetes vagy? Nem, na látod, ezért nem megy neked a Barát taxi. Ilyen egyszerű...A Barát vallási hittérítőt jelent, aki egyfajta szerzetes. Te szerzetes vagy? Nem, na látod, ezért nem megy neked a Barát taxi. Ilyen egyszerű...A Barát vallási hittérítőt jelent, aki egyfajta szerzetes. Te szerzetes vagy? Nem, na látod, ezért nem megy neked a Barát taxi. Ilyen egyszerű...A Barát vallási hittérítőt jelent, aki egyfajta szerzetes. Te szerzetes vagy? Nem, na látod, ezért nem megy neked a Barát taxi. Ilyen egyszerű...A Barát vallási hittérítőt jelent, aki egyfajta szerzetes. Te szerzetes vagy? Nem, na látod, ezért nem megy neked a Barát taxi. Ilyen egyszerű...A Barát vallási hittérítőt jelent, aki egyfajta szerzetes. Te szerzetes vagy? Nem, na látod, ezért nem megy neked a Barát taxi. Ilyen egyszerű...A Barát vallási hittérítőt jelent, aki egyfajta szerzetes. Te szerzetes vagy? Nem, na látod, ezért nem megy neked a Barát taxi. Ilyen egyszerű...A Barát vallási hittérítőt jelent, aki egyfajta szerzetes. Te szerzetes vagy? Nem, na látod, ezért nem megy neked a Barát taxi. Ilyen egyszerű...A Barát vallási hittérítőt jelent, aki egyfajta szerzetes. Te szerzetes vagy? Nem, na látod, ezért nem megy neked a Barát taxi. Ilyen egyszerű...A Barát vallási hittérítőt jelent, aki egyfajta szerzetes. Te szerzetes vagy? Nem, na látod, ezért nem megy neked a Barát taxi. Ilyen egyszerű...A Barát vallási hittérítőt jelent, aki egyfajta szerzetes. Te szerzetes vagy? Nem, na látod, ezért nem megy neked a Barát taxi. Ilyen egyszerű...
Fuxika 2013.03.22 12:25:01
Mai bejegyzésemben a kertekkel kapcsolatos tudnivalók és fortélyok egy egész más aspektusáról kívánok szólni. Aki követi írásaimat, láthatja, hogy kiemelt figyelmet fordítok a háztáji gazdálkodásra, próbálok segítséget, hasznos tudnivalókat, ötletes tippeket adni az otthoni…..
Fuxika 2013.03.21 11:37:51
Dóra szerint kicsit lassan halad a legutóbbi csaló telefonkönyves brigád kiiktatása, mert még mindig küldözgetnek számlának látszó tárgyakat: Már naivan azt gondoltam, hogy a pont egy évvel ezelőtt botrányt kavart Telefonkönyv Magyarország megtévesztő levelein túl vagyunk,…..
Fuxika 2013.03.21 11:20:57
@Fejesrob:
Anno dolgozgattunk az OTP-vel, ha tudnád mennyi lovét kaszált az a pár nagymenő, aki kitalálta ezeket a világmegváltó hiteleket!
Volt olyan előadás, ahol bemutatták, hogy ha most felveszel euro, SWF vagy yenes hitelt, azt beteszed kamatozni 1-2 évre, akkor mennyit fogsz nyerni rajta.
Nyílván erre már nem akarnak emlékezni az OTP-ben, pedig Isten császároknak voltak kikiáltva ilyen senkik.
Azt hiszem a pnzügyi szektorban csak csalással és nagyotmondással meg parasztvakítással lehet meggazdagodni.
Ez a szép új világ. Pfúj!
J.V. számos költségcsökkentő tényezővel találkozott a tatai gyermekmegőrzőben: A tatai Bartók Óvoda ami érdekes dolgoknak add helyet, pl használt tisztasági betét a tornateremben, emeleti mosdóban tangabugyi, ezek a dolgok este, éjszaka kerülhettek a helyükre.  A…..
Fuxika 2013.03.18 13:06:12
Marty McFly se gondolta volna, hogy a pont a T-Home-osok számlázási osztálya fogja feltalálni az időgépet. Zoltán már 13.-án megkapta a 15.-én kiállítandó számláját, mert a robotok is ünnepelnek a hétvégén: Még annál is türelmetlenebb a T-Home. Hónapokkal ezelőtt…..
Fuxika 2013.03.14 15:19:11
@Dr Jozef Vengloš: Nem, Bánkbán
Naiv szülő egyik reggel a gyermeke telefonját piszkálva (ejnye) szexuális tartalmú spamot talált. Valószínűleg a telefonszám előző tulajdonosa fizetett elő egy lemondhatatlan szolgáltatásra, ami azonban továbbra is lemondhatatlan: Nemrégiben tapasztaltam, hogy a 14 éves fiam…..
Fuxika 2013.03.14 11:59:17
@zebraság fél cicaság:
- Fiam, most, hoyg eljön a nászéjszaka ideje, kiderül az igazság, hogy mennyire szűz is ez a te feleséged.
- És hogyan apa?
- Ha zavarban lesz, akkor biztos lehetsz benne!
Másnap megy a fiú az apjához és lelkendezve újságolja:
- Apa, Apa! Biztos, hogy szűz volt, mert lányos zavarában a párnát nem a feje, hanem a feneke alá tette!
István környékét technikai hiba sújtotta, amikor el akarta hordozni a számát a Telenortól: Meguntam a Telenor magas percdíját ezért gondoltam múlt héten egyet, hogy átviszem a számom a Lidlihez, a Bluemobilhoz. Az oldalukon találtam is elég egyszerű leírást, amit kitöltöttem…..
Naiv ügyfél sehogyan sem bír otthon lenni a központilag kijelölt kéményellenőrzési időpontokban, mert dolgozik. Kommunikálni viszont nem lehet velük, így Szilvi attól tart, hogy már fel is nyomták a katasztrófavédelemnél, ami a védelmi pótdíjon felül valami extra bírságot is…..
Újabb borzalmas összeesküvés sejlett fel a nem létező világválság 5,5. évfordulóján. Ezúttal a Rossmannál kapható borsmenta tea árát duplázták fel diszkréten árcsökkentésnek álcázva: Nagyon szeretem a borsmenta teát - talán megbocsájtható, nem is túl tékozló…..
Mondhat akárki akármit, mindig a számlázószoftver hibásodik meg. Naiv ügyfélnek a UPC kapcsolta le az internetét egy januári tartozás miatt, amiről elismerték személyesen, hogy nem létezik: Tisztelt UPC! Ez év januárjában tévesen UPC-s folyószámlámámon megjelent 27.185 ezer…..
Fuxika 2013.02.27 10:11:22
@atörökk:
Kisköcsög, attól, hogy nem ismered a magyar helyesírás szabályait, nem pofáznod kellene, inkább felzárkózni.
Például mi az a rejtett kötőszó, stb.
Ide is elrejtettem néhányat!
A HVG-n volt a sztori, hogy egy naiv exügyfél jogerősen pert nyert az OTP Faktoringgal szemben, akik 6 éve visszafizetett hitelét akarták újra behajtani: A cég azt követelte Bikárdi Csabától, hogy azonnal fizessen be 1,2 millió forintot, mivel ennyivel tartozik 2004 óta. Ha nem…..
Egy éve ugyan már írtunk a sajátosan négycsillagos Hotel Bellevue-ről, de naiv ügyfél azt nem vette észre, vagy csak új esélyt akart adni nekik. Nem egészen erre gondolt. Komoly logisztikai kihívást jelentett a hotel személyzetének már a recepcióban megjelenés becsekkoláskor és…..
Mindenki ilyen durva utcai üldözésre vágyik. Akár élőben, akár csak egy számítógépes játék kontrollerjét markolászva. A virtuális száguldás és az igazi törvényszegés közt félúton van az, amit az alábbi videóban láthatunk: A Need for Speed legújabb kiadásának…..
Norbi arra gyanakszik, hogy az összevissza cserélt olaj miatt lett dízelesen karattyolós a benzines Merivája, de két év után még nincs határozott diagnózis: Adott egy 2005-ös Opel Meriva mely a gyárból való kigördülés óta saját kezekben van. Mint minden autónál…..
Naiv ügyfél nem teljesen érzi jogosnak a 60 ezer forintos büntetését, mikor volt érvényes műszaki vizsgája, csak egy matricát felejtett el beleragasztatni az okmányba. A rendőrség azonban pénzre ment, így bár egy ügyintéző is azt mondat neki, ilyen esetekben figyelmeztetést…..
Fuxika 2013.02.06 14:21:22
@közpolgár: Tele volt A FORGALMIJA, ÉS ÚJ FORGALMI KELL EMIATT.
KOTJ egyre aggodalmasabban szolgáltatta a személyes adatait az Euronics törzskártyájának kitöltéséhez. Minek nekik bankszámlakivonat, jövedelem ésatöbbi? A kártyáról a végén persze kiderült, hogy egy Cetelemes hitelkártya: Euronics „törzsvásárlói kártyára” hívnám…..
Laci a ki nem küldött karácsonyi kütyüjének már csak az árát szeretné visszaszerezni, de ez sem megy egyszerűen: 2012.12.16-án regisztráltam a "Technik B.Sat Kft. kis- és nagykereskedés" webshopáján, hogy karácsonyi ajándék gyanánt megrendeljek egy SAT finder…..
Fuxika 2013.01.23 10:52:15
@timeatop:

Hát mit mondjak, minden év úgy kezdődik itt, hogy "megrendeltem karácsony előtt, de nem jött meg, és nem akarják 5 órán belül visszautalni a pénzem, csaló banda"

Azon is elgondolkodhatnának, hogy a másik oldal ilyenkor szeretne legalább pihenni a hajtás után.

És mint látható, a bocsánatkérés sem elég, mert valaki annyira, de annyira fontos ember, hogy a parlament előtt kinyalni a seggét is kevés egy ilyen bakiért.
Azért jó a komment lehetőség, mert kiderült, hogy a posztoló a barom, a "köcsög cég" vezetője meg tök korrekt, és még türelmes is. Még itt is :-)
Lotskyék gyanút fogtak, amikor újonnan épített lakásukban 2 hónapig tartott a fűtés beüzemelése. Jobban körülnéztek, és találtak még jó néhány hiányosságot, anyagspórolást és anomáliát. Ezekből egyetlen komolyabb dolgot sikerült megjavíttatniuk: a visszafelé folyó…..
Egy arizónai apuka különleges fotót készített kislánya születésekor: a születendő csecsemő a császármetszés közben kinyúlt az anya méhéből, és megfogta a szülészorvos ujját. A kislány október végén, császármetszéssel jött a világra, édesapja, Randy Atkins, a…..
Újabb, élelmiszerekkel való visszaélésekre derült fény Kínában: egy országos vizsgálat során a termékek tíz százaléka nem felelt meg a normáknak - számol be a sina.com hírportál. A pekingi minőség-ellenőrzési hivatal összesen csaknem 2700 vállalat megegyező számú…..
TComment Átmeneti kellemetlenség 2012.12.19 06:04:49
Csak bő egy évig kerüljük el Budapest belvárosát, vagy akár le is takarhatjuk a térképen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Fuxika 2012.12.20 15:10:58
Nekem eztet írták erre:

Tisztelt Cím!

Érdeklődni szeretnék, hogy miért lesz jobb az utasoknak a Ferenciek terén az út közepén állni, mint ahol eddig?
Nyáron 45 fok lesz a sok bitumentől.
A zebra miatt ott fognak állni egyfolytában az autók, és nagy gázzal elindulni (= szokásos büdös).
A régi helyen legalább ott van az a két kőrisfa, az ad árnyékot.
Esőben, hóban és latyakban két oldalról fogják az autók felvágni a vizet a buszra várakozókra.
Szélben az esernyők alacsonyan fognak szállni.
A felszíni gyalogos közlekedési lehetőség miatt az érkező buszok után az úton a piroson is keresztül fognak szaladni az emberek, azaz mindennapos lesz a baleset, a helyszínelés, a híd bedugulása.
Egy kicsit nem hülyeség ez e terv? Mert hogy nem utasbarát, az teljesen biztos.
Hogy nem környezetbarát az is (minek oda zebra? csináljanak mozgólépcsőt az aluljáróba, meg liftet a rokkantaknak)

Üdv:

Tisztelt Úr!

Köszönettel megkaptuk megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk.

A Belváros-Lipótváros V. kerület Önkormányzata beruházásában megvalósuló Belváros új Főutcájának kiépítése II. ütem projekt egyik fő célja az első ütemben már felújított új főutca déli és északi részének az összekötése. Ezzel végre akadálymentesen, lépcsőzés nélkül lehet eljutni a Kálvin tértől egészen az Erzsébet térig. A projekt a Budapest Szíve Program keretén belül valósul meg, amelynek legfőbb célkitűzése a belváros túlzott forgalmának csillapítása, gyalogos és kerékpáros közlekedés feltételeinek javítása, a zöldfelületek növelése, mindezek által pedig az érintett terület revitalizációja. Mint minden nagyvárosban, napjainkban - az európai irányelveket is figyelembe véve - a fővárosunkban is az a cél, hogy a tranzit forgalom kiszorításával a belvárosi területeken ismét a közösségi közlekedés kerüljön előtérbe, az utcákat és tereket ismét visszaadjuk a gyalogosoknak, turistáknak, valamint a kerékpárosoknak. Ehhez elengedhetetlen a felszíni gyalogos és kerékpáros kapcsolatok megteremtése. Az embereket nem lehet minden csomópontban aluljárókba és lépcsőzésre kényszeríteni, különös tekintettel a mozgáskorlátozottakra, valamint a babakocsit toló kismamákra.
A buszsáv középre helyezését a Március 15. téren kiépülő új lámpás forgalmi csomópont indokolja, hiszen a szélen vezetett buszsáv esetén az Erzsébet híd felől az Astoria irányába egyenesen közlekedő autóbuszokat akadályozhatja a hídról a rakpart irányába jobbra lehajtó forgalom feltorlódása. A középre helyezett buszsáv megvalósításával a közúti forgalom által okozott akadályoztatás teljes kizárásával haladhatnak át a Március 15. téri új csomóponton az autóbuszok a Ferenciek tere felé.
A 2014 tavaszáig megvalósuló V. kerületi beruházás keretén belül a középső buszsáv kiépítése a projekt beavatkozási határáig, azaz a Ferences templom homlokzati síkjáig lehetséges, a BKK Zrt. azonban vizsgálja rövidtávon a kétirányú középen vezetett buszsáv Baross térig történő továbbvezetésének, hosszú távon pedig a villamos visszahelyezésének műszaki és pénzügyi megvalósíthatósági feltételeit a Kossuth Lajos utca – Rákóczi út tengelyen. Jelenleg folyamatban van egy jelentős forgalomcsillapítást jelentő kialakításra (2x1 középen vezetett buszsáv, 2x1 közúti forgalmi sáv, valamint 2x1 irányhelyes kerékpársáv) vonatkozó átfogó, a közeljövőben várható és a tengelyre kiható közlekedésfejlesztési beruházásait is figyelembe vevő, a célforgalom javításnak, a parkolási és rakodóhelyek kialakításának, valamint a zöldfelületek növelésének és fasor telepítésének lehetőségét vizsgáló hatástanulmány készítése. Terveink szerint 2013-ban készülnek el a Kossuth Lajos utcában és Rákóczi úton való középen vezetett buszsáv engedélyezési tervei.
A városban számos helyen ma is középperonok szolgálják ki a tömegközlekedési járműveket, a villamos megállók kb. 80%-a ilyen. Mint minden ilyen esetben a Ferenciek terén is a buszváró pavilonok tudnak árnyékot adni, a majdnem 7m széles peron pedig elegendő ahhoz, hogy esőben se verjék fel a vizet a várakozókra. A buszsáv továbbvezetése esetén azonban a buszvárókban egységesen fákat szeretnénk elhelyezni. A Ferenciek terén ma tapasztalható dugó és az általa okozott levegőszennyezést az útvonal túlzott kapacitása, azaz a hatalmas átmenő forgalom okozza, ezen az új felszíni gyalogátkelők nem változtatnak. A szmog mértéke kizárólag a mai kapacitás jelentős csökkentésével érhető el, ezt tűzte ki célul a középen vezetett buszsáv továbbvezetése a Baross tér irányába.
Társaságunk elhivatott a középen vezetett buszsávok mielőbbi továbbvezetésében, valamint a jelenleg autópályaként működő Kossuth – Rákóczi tengely forgalomcsillapításában, remélve, hogy ezzel Budapest egyik legforgalmasabb útvonala születhet újjá.

Kérjük tájékoztatásunk szíves elfogadását, állunk a jövőben is rendelkezésére.

Budapest, 2012. november.

Tisztelettel:
Naiv ügyfél bojkottálni akarja a tömegközlekedésen a fizetést, amíg a beköltözött hajléktalanok szagától nem lehet levegőt kapni. Ígyis-úgyis totál bukó az egész, fizessenek csak a külföldiek, meg még a zenét is be lehetne vezetni, a hangulat jobb lenne. Szeretném ha…..
Tékozló Homár Spammol az Auchan 2012.12.14 12:25:56
Az internetbe beépített ügynökeink jelentették, hogy az Auchan speciális karácsonyi akció keretén belül véletlenszerűen bárkit lenapalmoz digitális katalógusaival: Más még nem jelezte, hogy spammol az Auchan? Emailben, az akciós újságjával, és nincs link az alján…..