Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fagyott kutyaláb

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Fekete lakkcipő 2007.08.07 10:50:00
Sosem gondoltuk volna, hogy ezt is megéljük. Drum and bass tábor indul! Eddig zavartan toporogtál a táncparkett szélén? Szeretnéd együtt járni a fiatalokkal ezeket a rafinált tánclépéseket? Esetleg azt sem tudtad, hogy létezik olyan hely ahol ez menő? Azonnal jelentkezz!…..
Pályafelújítás miatt egy szakaszon buszra kelltt volna szállnia kaskantyúi olvasónknak. A szadista MÁV azonban egy egész vonatnyi emberhez egy darab buszt rendelt. Izzadás és horror hajtás után. Tisztelt MÁV Ügyfélszolgálat, Tegnap esti utazásom során olyan mértékű…..
Felmerült egy újabb trükk, hogyan lehet kicsúszni a fránya vizitdíjfizetés alól: A mellékelt felvétel a Józsefvárosi Egészségügyi Szolgálat épületében készült a vizitdíjmentesség feltételeiről. Jó tudni, hogy ha a kezelés során ottmarad a beteg, akkor az asszisztens nem…..
Úgy látszik, ma kávés nap van, Gőzsy Kati ugyanis fantasztikus, három az egyben-típusú csészéket szerzett be. Kati sez: Kínai nescafés csészéket találtam a Déli Pályaudvar 100 forintos boltjában. Hat darab van a dobozban és összesen csak 600 forint volt. Még adtam is 100…..
A fogyasztás és a folyadékok szerelmeseiként percek óta ezeket a kávéba hulló tejcsöppeket nézegetjük. A legjobb, hogy Irene Müller nem használt hozzá semmiféle spéci nagysebességű kamerát. ..
Na ez még nekünk is hihetetlennek tűnik, de kábé egy év alatt sikerült visszajutnunk oda, ahonnan elindultunk, azaz újra lehet kommenteket írni a Homár posztjaihoz. Ez persze így ebben a formában túlzott önbecsmérlés: a dolog nem pont ugyanaz, hiszen mostantól csak a regisztrált…..