Regisztráció Blogot indítok
Adatok
murczie

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Guardian után a The Moving Arts folyóirat is elkészítette a saját, 100 tételből álló "minden idők legjobb filmjei"-toplistáját, amely a brit kollégák verziójánál jóval ortodoxabbra sikeredett. Ezt jelzi, hogy a legtöbb filmmel Kuroszava, Kubrick és Hitchcock (4-4-4)…..
Filmdroid Kick-Ass zenés videó 2010.03.18 14:13:23
Az ütős előzetesek és poszterek után hasonló klipet és dalt várna az ember, ám a Mika által előadott szám hagy némi hiányérzetet az emberben, a zenei videó azonban nem rossz, ám nem is annyira jó. A szám címe stílszerűen Kick-Ass. ..
Néhány év kihagyás után Mel Gibson visszatért a színészkedéshez, de nem csak a kamera innenső oldalán próbálja ki magát, ugyanis még idén hozzálát egy vikinges produkció elkészítéséhez. Ennek forgatókönyvet A sötétség határán és A tégla írója, William Monahan…..
Az ötvenes években született Speedy Gonzales, úgy rémlik, mintha a 80-as években ő is feltűnt volna az Magyar Televízió egyes csatornáján és nagy élvezettel néztem a szombrerós, gyorslábú egér kalandjait. Az évek alatt a Speedy Gonzales a Roger nyúl a pácban, a Space Jam - Zűr…..
McG-t nem dícsérték agyon a Terminátor 4 kapcsán se, most meg a This Means War címmel futó romantikus akcióvígjátéka egyáltalán nem akar összejönni. A film két kémről szólna, akik ugyanabba a nőbe (Reese Witherspoon) szeretnek bele és emiatt versengeni kezdenek egymással. Úgy…..
Maurice Sendak hazánkban vajmi kevéssé ismert, 1963-ban készült képeskönyvének filmváltozatát nem fogják bemutatni a magyar fimszínházak, szóval első mondatomban mindjárt a film más forrásokból való beszerzésére ösztönzök mindenkit. Noha az előzetesek (legalábbis az én…..
Ismét betekintést nyerhetünk Csodaországba, az idegenvezető Tim Burton lesz, aki nem a jól ismert sztorit szállítja nekünk, hanem inkább egy folytatást. Alice visszatér abba a világba, ahol néhány évvel ezelőtt megfordult, újra találkozik régi ismerőseivel és együtt veszik fel…..
Idén érkezik a Szupercsapat sorozat akciódús filmváltozata. Adott négy veterán, akiket ártatlanul elítéltek, ám ők megszöknek és zsoldosként éldegélnek tovább, miközben a kormány továbbra is szeretné kézre keríteni őket. Joe Carnahan ül a rendezői székben, Ridley és Tony…..
Az Imagi International Holdings bejelentette, hogy bezárja animációs stúdióját, az Imagine Stuidiost. Ők szállították a TMNT-t, amely szolid anyagi sikernek örvendett és a folytatást is szóba hozták, az Astro Boy-jal azonban csúnyán befürödtek, a 65 millió dolláros költségei…..
Mark Millar megírta (a képregényt), Matthew Vaughn (Torta, Csillagpor) adaptálta, a saját maga által összeszedett büdzséből. Nem az a tipikus Lionsgate-produkció. Amerikai bemutató: április 10. ..