Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lightbulb

2 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a bizonyíték, hogy nemcsak a tisztítószerek meg a kóla más nálunk, mint Nyugat-Európában, hanem az ügyfélszolgálatok is. Az Inviteles ügyfélszolgálatról szóló poszt kapcsán eszembe jutott, hogy ugyanazon cégnek a magyar és ír ügyfélszolgálata között is mekkora különbség van. Karácsonykor…..
lightbulb 2016.01.23 14:52:51
@Darth Revan: Ez igaz, de a saját üzleted is más, meg az is, ha ügyfélszolgálatos vagy. Gonolom nekik van valamilyen limitük.
De ettől függetlenül az "ír" ügyfeles gesztusa is aggasztó, aki nem volt következetes, hanem felajánlotta a pénzt, csak had szabaduljon már.

Amúgy tényleg nekem is az a kérdésem, hogy azok, akik szerint a magyarok voltak a tahók, mit csináltak volna, ha nyilvánvalóan a vendég nem olvasta el a szöveget?
lightbulb 2016.01.23 16:14:53
@Darth Revan: Ez tök igaz! Hatalmas pacsi az ír ügyfélszolgálatosnak akkor, de azért ne bunkózzuk le a magyaro srácokat se. Nekem egyértelmű, hogy a szöveg szerepet az oldalon, csak elkerülte a csávó figyelmét. Gonolom ott is verte a blattot. Ha már magyarozunk azt is el kell mondani, hogy ügyfélszolgálatos éveim alatt azt tanultam meg, hogy a magyarok azok, akik úgy viselkednek mint egy levitézlett Jókai hős, és mindent becsületbeli ügynek tekintenek. Ez a csávó sem örüól, hogy, basszus milyen jófej ez a cég, visszkaptam a pénzem, inkább ír egy hőzöngő levelet. Holott csak elkerülte valami a figyelmét. (Gondolom másoknak nem, mert valahogy még nem dőlt be a cég a sok haragos ügyféltől, paras eljárástól.
lightbulb 2016.01.24 09:00:54
@Darth Revan: Azt hittem, azt már tisztáztuk, hogy a vendég volt béna elolvasni a feltételeket.
BerlinEgo Április 4 2012.04.04 23:24:00
Az ünnepen rövid fejvakargatással töprengjünk el a történelem fonákságain, a Berlini Fal árnyékában. Mellesleg volt ma alkalmunk megismerni Berlin ilyettén történetét, egy Chekpoint Charlie körüli építkezés jóvoltából, ahol a paravánok informáltak bennünket (okos telefon,…..
BerlinEgo Aludni, Olcsó 2012.04.04 22:44:00
"Ő pedig mondta:Menjetek el a városba ama bizonyos emberhez, és ezt mondjátok néki: A Mester üzeni: Az Én időm közel van, nálad tartom meg a husvétot tanítványaimmal" (Mt, 26, 18)   Megfáradtan az ügyintézésben és egy kis Katzenjammerrel megfűszerezett délutáni hangulatban…..
A fontosabb sorozateseményekről külön posztokban számolunk be, forrásaink (egyelőre) a TvLine, az Airlock Alpha, a Tv Over Mind, a The Hollywood Reporter, a Variety, a Spoiler TV, az Entertainment Weekly, az IO9.com és a Blastr. Jövőre megpróbálunk kimenni, a Csubakka-jelmez már megvan…..
 Na ezt nem kommentálom. Folyton védelmembe fogadom a bölcsészeket, de ők úgy látszik, javíthatatlanok. A képviselőik legalábbis.Hello Tibi!A Pesti Bölcsészt pellengérre állító cikk végleg kipofozta belőlem a maradék, bölcsészekbe vetett hitemet - de ami…..
lightbulb 2010.01.08 12:08:50
@Mc_Fly:

teljesen egytértek a hozzászólás második felével, az ilyen bölcsészek engem is bosszantanak, de az olyan más szakterületen tevékenykedők, akik is, akik a bölcsészeket nézik le. És azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy a bölcsészek bejönnek, modoroskodnak kicsit, aztán kimennek? Ők tanítják a középiskolásokat, ők művelik a nyelve, bizonyos kulturális értékekért felelősek, mint ahogy egy orvos is feleős egy ember életéért. cs*sztethetjül a bölcsészeket, de akkor ne lepődjön meg senki, hogy ha a gyereke egyszer úgy jön haza a középiskolából, hogy a II világháborút a németek nyerték.

másrészt az állami pénzeket nem a BTK - ok nyelik le, hanem a kiskunlacházdorozsmai XII Szent Konnektor leánynevelő és kenyérpirítógazdálkodási reálfőiskola tipusú intézmények, ahol "tudássz*rt lapátolnak". És az is nyilvánvaló hogy az egész felsőoktatásban túlképzés van. de ez már blabla
lightbulb 2010.01.08 12:23:32
@Mitya Ivanov:
az utolsó kétségbeesett próbálkozásom:)
"De ők lesznek a jövő véleményelkotói, nem?"
Amúgy biztos minden karon vannak ilyen fiúk lányok, akik lesz*rják.