Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dancingbear

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma sokat tanultam a zoopfiliáról, az Élve bonczolás könyvének (1908) hála. Még szerencse, hogy van behűtve sör és majonéz. Hát íme egykét szép kép arról, hogyan is csinálták ezt távoli vidékeken a régi szép időkben...Katsushika Hokusai (1760(1760)–1849(1849)) A halász…..
Ma este a Nyomás utána című remekmű folyt a tv-ben, úgyhogy ismért csodás lengő csöcsöknek lehettünk szemtanúi. A majonéz és a sör ismét nagy szerepet játszott az estében, majd a villamosra felszállva a csodálatos dalkeverés üzemmód oly frenetikus műsort adott, hogy…..
Kérem szépen minden jó mi szem-szájingere az itt lesz található ezentúl, meg más is, de lehet, hogy az is amiről szó van. Aztán ki tudja, talán egyszer ez se lesz egy olyan mint a másik.Addig is, táncoljon a medve!..
Miután belenéztem az Frizbibe Hajdú "nemtudomhogyafaszombatudilyengörénylángosképűalakolyanelsőrangúkurvákatdugni" Péterrel nagy adag hányingeremet, amit a fillérező, de magát nem sajnáltatni akaró Paudits "negyevenezerarokkantnyugdíjjam" Béla koronázott csak…..
2003 aszályos nyarán egy fa hajó maradványai emelkedtek a felszínre Dunaszekcső határában. A helyiek érdeklődését felkeltette, de régészeti kutatás nem történt. 2008 őszén a Búvárrégész Szakosztály csapata, együttműködve a Magyar Nemzeti Múzeummal és a Dunaszekcsőért…..