Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrgmrg

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kitöltési útmutató országunk Jedi nagyhatalommá válásához  A népszámlálással kapcsolatban a szientológiai jellegű kérdőív miatt, a Semmi Közük Hozzá válaszadást javaslom a kötelező kérdésekre. Ebbe bele sem lehet kötni, hiszen a válaszadás megtörtént és a valóságnak megfelelő. Sőt teljesen…..
István megdöbbenve vette észre, hogy karácsonyra vett dominókártyás telefonszámának előző tulajdonosának minden személyes adatát elolvashatta a weben:Tisztelt Telekom! Vásároltunk egy vadonatúj dominós telefont aminek a személyes regisztrációs oldalán egy régi felhasználó…..
Az első négy perc kikerült az internetre, csak az klikkoljon, aki nem bírja kivárni a keddet! Ez az utolsó posztom ma, spoliereket mégsem teszek ki, mert akkor nekem is el kellene olvasnom őket, és azt nem akarom. Szerda reggel 5-re minden kiderül. ..
Az egyik leggyakrabban felvetődő kérdés, amit SQL injection témában nekem szegeznek az, hogy mégis hogyan valósítható meg a gyakorlatban az "SQL smuggling" néven elhíresült támadási forma? A legenda szerint ezen módszer felhasználásával bizonyos escape-elési eljárások…..