Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eukibic

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A középjobb jelölt, Bronislaw Komorowski (PO) egyértelmű gyözelmét hozó, július 4-i lengyel elnökválasztás második fordulójával lezárult a visegrádi országok sorsdöntő, korszákváltó választások tavasza.   Miután áprilisban Magyarországon a Fidesz, májusban…..
Elérkeztünk hát hatodik ütközetünkhöz, ma este 20.30–tól Durbanban a Moses Mabhida stadionban a Nationalelf a spanyol válogatottal mérkőzik meg a döntőbe jutásért. Először is szeretnék gratulálni a holland válogatottnak a döntőbe jutáshoz , nagyon jó lesz őket 36 év…..
Amíg Magyarország nagy része a minden eddiginél egyértelműbb parlamenti választási eredményeket értékeli, mi újra Európára tekintünk.  Az Egyesült Királyságban ugyanis szintén választás közeleg: múlt héten hivatalosan is elkezdődött a kampány azzal, hogy Gordon Brown…..
Szombat délután hivatalosan is megerősítették, hogy repülőgép balesetben elhunyt Lengyelország államfője. Lech Kaczyński 1949. június 18-án született Żoliborzban, ikertestvérével Jarosław Kaczyńskivel. Apjuk Rajmund a varsói lázadás résztvevője, második világháborús…..
Az Európai Unió számára kiemelten fontos terület Oroszország viszonya a szovjet utódállamokkal. Közülük a balti államok az EU tagországai. Előrelépés e tekintetben azonban csak akkor lenne elérhető, amennyiben megtörténne mindkét oldal részéről a múlt feldolgozása.…..
Közös adósságkezelő központ felállítását javasolja az euróövezet tagországainak Belgium miniszterelnöke. A keresztény-demokrata Yves Leterme (50) szerint "az államadósság-piacon a közelmúltban kialakult feszültségek rávilágítanak arra a problémára, hogy az…..
Nemzetközi és régiós összehasonlításban is a leghátsó sorban kullog Budapest közlekedése - egy minap napvilágot látott felmérés szerint. A vizsgált kritériumok közül a legfontosabb az utazási idő, a közlekedés költsége, a különböző hálózatok kapcsolódási…..
Olyan reális célokat igyekezett megállapítani az Európai Bizottság a Európai Unió következő tízéves átfogó gazdaságpolitikai stratégiájára (EU 2020) tett javaslatában, amelyek a mai tudással és eszközökkel, a tagországok mai hozzáállását is figyelembe véve elfogadhatók…..
Az Európai Parlament Környezetvédelemi, Közegészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Bizottság eheti ülésein mutatkozott be az Unió soros elnökségét adó Spanyolország. Az persze furcsa lehet, hogy miért akkor mutatkoznak be, amikor lassan a ciklusuk egyhatodán már túl is vagyunk…..
eukibic 2010.03.08 11:22:01
@Gregor Elmarsson: elárulom, hogy nekem is rá kellett keresni a neten Szabó Imre nevére... hiába, az igazi politikus ismérve, hogy nem a kamerának, hanem a munkájának él.
  Uniós biztos valószínűleg még sosem biciklizett első munkanapján Brüsszelben – és nem csak ebben lesz úttörő az Unió történetének első éghajlat-politikai és klímaváltozási biztosa, a Dán Konzervatív Néppárt színeiben európai…..