Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Négy Keréken (törölt)

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintetek proli dolog kajajeggyel fizetni? Lehet Milánón kívül normális cuccokat kapni ezen a kibaszott kontinensen? Ha ilyesmiken gondolkozol, mi tudjuk hol találod meg a kielégítő választ! Egy magyar srác blogja: B (legyél) THE BEST (a legjobb)! (Tuti, hogy egy…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Négy Keréken (törölt) 2010.01.24 15:29:51
@Maci@Malnasban: Egy példa: "Álmomban már láttalak".
Négy Keréken (törölt) 2010.01.24 15:30:43
@endike: Jajj, ezt nem kellett volna ...
Négy Keréken (törölt) 2010.01.24 15:32:20
@endike: Mineke lehet a "fokmérője" az, hogy valakinek diplomája van vagy sem?

Az intelligenciát és műveltséget nem adják a diploma mellé.
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Négy Keréken (törölt) 2010.01.21 11:02:58
@don't: Ugyanolyan sötét vagy, mint a többiek. Akkor itt csak a keménymag fröcsög? Bocs, hogy élek.
Négy Keréken (törölt) 2010.01.21 11:11:53
@ladislaus: Ha valakinek nem tetszik a poszt, "tekerjen" tovább? Ez nevetséges. Csak azért, mert ezzel a gagyival nem értek egyet, már mehetek is innen? Szánalom a köbön, te is barom vagy! A sötétek pedig birkaként követik az ő vezérüket, nem iggaz sixx?
Négy Keréken (törölt) 2010.01.21 11:14:58
@don't: Mielőtt valaki beképzelné magának, nem.
Sziasztok!   Én viszonylag régen dolgozom „fejvadász” cégnél, megosztok veletek néhány kulisszatitkot. Gyanítom, a legtöbb ide járó embernek nem fogok tudni újat mondani, de talán lesz akit érdekel. A legtöbben az taglalják, hogy miért nem veszik fel őket a…..
Az blogklubunk következő ajánlása a Majdnem kurva naplója, egy állítólagos szociológus csaj által.  Répamese, avagy egy majdnem kurva naplójaEgy szociológus csaj kézzelfogható felmérése a prostituáltakról - ugyanis én -legyek mondjuk Barbi- január 11.-től 14-16 héten…..