Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toddzsa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brasil! Álomvilág 2010.11.02 00:26:00
Üzlettársam, Ricardo Audiját vezetem. Egyik pillanatról a másikra egy automata műanyagredőny húzódik fel a szélvédőn, és nyomban azután az összes ablakon. Semmit nem látok, összeszorult gyomorral próbálom a kocsit tartani az úton. Érzem, tudom, nem sokáig bírom anélkül, hogy…..
toddzsa 2010.11.16 10:31:06
@doondee: Na még szép, hogy emlékszünk Zolikám!
Remélem nem jön el az az állapot sohasem, amikor megkérdezzük az orvostól, hogy:

-Doktor Úr, hogy is hívják azt a német Úriembert, aki eldugja a dolgaimat?
-Alzheimer, bizony Alzeimer!
:)

T.
A mérnökember mindig szeret valamit képletekbe foglalni, pontosan definiálni. Talán ezért is van, hogy mindig értetlenül áll, amikor a ráció felett átveszi az emóció az irányítást. Vannak dolgok, amik a belsőből jönnek, nem befolyásolhatók. Ezeket valaki vagy érti, és nem…..
Miről is szólhatna másról, mint a raliról? Bevallom, unottan kattintottam rá a Maybe által átküldött linkre, mivel szinte naponta találkozom a ezalegjobb, tutikirály-klipekkel. Aztán beúsztak az első vágóképek és végig kellett néznem. Tökéletes összhang a zene és a kép…..
Friss, ropogós információnk van, nem is tartjuk magunkban, mert minek: három olyan sorozatot szerzett be az RTL Klub, amit minden bizonnyal itthon is imádni fog a jónép: egy női orvososat, egy bunkó celecsaládos, meg egy robotembereset, kapnak tehát a nők, a bulvárlap-olvasók és a…..
Egy újabb érdekes anomáliára hívta fel a Homár figyelmét Indy, aki mindössze a hamarosan kezdődő angol bajnokságot szerette volna nézni. Igenám, de azt idén kizárólag az Eurosport 2 közvetíti, azt meg sajnos nem lehet fogni sehol kábelen, vagy ha mégis, kiderül, hogy az nem az…..
Aki az Interspar előtti grillcsirkésnél vásárol, szaglásszon, mint Semjén Zsolt a dancehallfesztiválon. Vagy úgy jár, mint gerard, akinél létra volt, ezért rohadt csirkét vett. Büdös részletek a hajtás után. Kedves Homár! Igen gyakran tévedek be a blogotokra, és gyakran…..
toddzsa 2007.06.29 11:59:38