Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a bende (törölt)

3 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TOTALKONZOL Helló! 2010.10.27 20:30:13
Nos, üdvözölnék mindenkit a TOTALKONZOL oldalán. A névből adódóan főleg konzoljátékokkal fogunk foglalkozni. Magamról annyit hogy az álnevem CZEBE légyszíves így szólítsatok! Most meghirdetnék egy tagfelvételt! maximum 7 embert szeretnék beszervezni. Két embert szeretnék az…..
2010. 10. 05. 07:18: Már este kint lett volna, csak blog.hu-->sikertelen mentés... Mind1, itt a videó: Azért lesz még egy rész, mert ebbe már nem fért volna bele az értékelés...Kommenteket írhattok... :PPJ..
a bende (törölt) 2010.10.04 20:45:33
@TJ (GCS): Az én volnék nem?
a bende (törölt) 2010.10.11 22:38:02
@TJ (GCS): Egy blog.hu-s kérdés. Az hogy hogy lehet meghívni tagokat a blogodra. Mert engem akarnak meghívni és az email címre hiába küldik nem jön meg a link. Mik a teendők. A videó pedig jó , inforamív. Várom a köv. részt
De elmegyek. Nincs személyes gondom egy szerkesztővel sem. Nincs gondom a bloggal sem. 1 oka van hogy elmegyek: Tesztíró nem kell, a hírközlés pedig nem nekem való. Ha szeretném ezt csinálni akkor nem mondanék semmit, és szeretném is segíteni a blogot, de a hírközlés nem hiszem hogy…..
a bende (törölt) 2010.10.02 14:17:21
@TJ (GCS): Én küldtem be videót a tagf-re. Nem válaszoltatok!
CZEBE
Mint tudjátok a nyárnak vége, és el is kezdtem volna újra videózni. De ez nem valósult meg. Valószínűleg soha többé nem is fog. Most nem arról van szó, hogy nincs kedvem, vagy valami. Egyszerűen nem vagyok képes rá. Hogy miért?1, A mikrofonom elcsesződött, a fejhallgatóm is…..
EJ egy hirtelen ötlettől vezértelve (engem is meglepve) készített egy filmkritikát. Úgy gondolta hogyha még úgysincs betöltve a kritikusi poszt ő tesz egy próbát. Persze a tagfelvétel még folytatódik erre a posztra is mivel nem hiszem hogy EJ rendszeresen csinálna ilyen kritikákat.…..
a bende (törölt) 2010.08.14 23:51:08
@GaMeRkIsZi: Képzeld nem. Szerinted ez ilyen nagy dolog????
 Szóval mint néhány bejegyzéssel korábban írtam újra meghírdetjük a tagfelvételt.Egy tesztírót és egy filmkritika készítőt szeretnénk felvenni,Az tesztírónál igényeink ugyanazok mint a korábbi tgf-nél:- Egy beküldött pályamunka - Némi tapasztalat a blogolás…..
a bende (törölt) 2010.08.10 16:55:35
@GaMeRkIsZi: Bocs hogy kétszer küldtem el de mikor először elment a gépem nem jelezte ezt és csak a második után mutatta hogy ez már egyszer meg volt :D
Akkor. Röviden kilépek. Nincs kedvem már teszteket írni.Már egy ideje gondolkoztam a kilépésen. Most eldöntöttem. További sok sikert kívánok a Gamecsászár a blognak! ;) Egy FAIL videó búcsuként: ..
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
Múlt héten merült fel a kommentek között, hogy bizony vannak közöttünk olyanok, akik csont nélkül összekeverték gyerekkorukban a legóikat a másokéval, hogy kockáikban egyesülve hatalmasakat építsenek. Ráadásul mindezt úgy, hogy utána ki-ki megtalálta a saját cuccát, soha…..
Sziasztok!Kitettem bal oldalra a PontPark.eu hirdetését.Ez egy pontgyűjtögetös oldal. Pontokat a következőképpen lehet szerezni: hirdetések nézése 1 percig, napi kérdés megválaszolása, új emberek meghívása, illetve napi 1 pontot automatikusan kapsz.Aztán az összegyűjtött…..
a bende (törölt) 2010.07.03 22:24:32
@Millenotti: DE mennyire iazad van! Úgy még értelmes lenne ha csak olcsóbban kapod meg és nem ingyen! Vagy lehet hogy három ledes(tökéletesen használhatatlan) xboxot, 2 kártyás tehát kamu iphonet, vagy az európai mjátékok futtatására nem alkalmas wiit, tönkrement mp4-et küldenek! Úgy van kakiból nem lehet várat építeni pláne nem most!:D És elehet hogy átszerkesztik a kommenteket!
GaMeRkIsZi - Milyen mától? Ősztől lesz elérhető!!! Összesen 40 szavazat jött. 21 az Igen!-re, 14 a Nem!-re, 4 a Csak filmek!-re és egyetlen egy a Csak Könyvek!-re. Ezennel bejelentem, hogy az oldalon lesznek film kritikák és…..
a bende (törölt) 2010.06.14 18:04:44
a bende (törölt) 2010.06.19 18:43:42
Na most leírom kevésbé dedósan. A sulinak vége szal bőven lesz időm gémelni plusz videózni:D. Ez a bejegyzés amúgy olyan suli végi hehogymi lenne:D. Ami meg helyzetjelentés.  Szerk.: Én is készültem írni egyet de ha írtál elébed nem szeretnék :)Na szóval: Lezajlik a…..
a bende (törölt) 2010.06.19 18:33:17
@GaMeRkIsZi: tévedés! nem kell ezzel az oldalal annyit foflalkozni. Félre értés ne essék egész jól halad a blog. Csak hát nem index amit naponta érdemes frisíteni. Szerintem bár nincsen szándékomban megmondani hogy mit cselekedj, én kimennék a szabad levegőre játszanék,barátokkal lógnék,olvasnék, bóklásznák. nekem is van egy rólam szóló blog több mint 100 bejegyzéssel és majd kétezer látogatóval de ilyenkor inkább kint szórakozok mint sem a gép előtt punnyadok. Bár biztos nem vagy kocka de ez elég játékmániás hozzáállás!
a bende (törölt) 2010.06.19 18:35:30
@Elderyautja: nekem is van de én hobbiból csinálom nem azért mert soka nézik!
  Ballad of Gay Tony:   ( Ha nem jelenne meg katt ide! )  (Rövid mert egy DLC-ről lehet hosszúvideót csinálni?) Remélem érthető hogy egy ideig nem lesz új videóm. Addig is PARAPPA, PARAPPA! -Üdv GaMeRkIsZi-  UI: Ha minden igaz a szavazás lezárva köszönjük…..
A nap vicce rovat az oldal újulásánál meg fog szűnni! E helyett hetente 2 vicces videós post lesz. Higgyétek el ez így sokkal jobb lesz. :)PJ belepofázik: Ahogy elmentem, egyre jobban nő a nézettség, most nézem. Tehát én voltam itt a hiba. :S Elnézést a kényelmetlenségért, de…..
a bende (törölt) 2010.06.12 19:55:50
@GaMeRkIsZi: nekem a régi sokkal jobban tetszett. barátságosabb volt. Mondjuk szépen meg van csinálva de én a régit jobban szerettem. Nem akarok munkát kiosztani rád de mondjuk akár te is csinálhatnál egy újjat!
a bende (törölt) 2010.06.13 12:31:19
@Benyo513: tévedsz!!! nem imádok kötekedni. aki imád kötekedni az egy hétig büntit kapott
Sziasztok!Mostanában sokat gondolkodtam azon,hogy hogyan tudnánk még jobbá tenni a blogot.Eszembe jutott pár ötlet. Ezek közül néhány:Chatbox az oldalraTwitterÚj rovatok (Pl. Zenék,vicces videók, stb.)Én ezeket nem valósíthatom meg,mert nem én vagyok a főnök! :DKommentben…..
a bende (törölt) 2010.06.10 13:24:22
@TJ (GCS): a vicc maradjon!!!!!!
Mivel a Hehogymi?! bejegyzésben a bende szidta Reactort, mint a bokrot, így hát úgy gondoltam, hogy az oldalon be lesznek vezetve a büntetések. 1 napos - Ilyet senki sem fog kapni. Ennek sem sok értelmét látom. 1 hetes - Ha egy kommentező kicsit ki kelt magából, akkor kap 1 hetes…..
a bende (törölt) 2010.06.08 20:25:40
@sawbsaw: értem csak furán jött így ki hogy pont azután lett ez hogy szidtam reactort. persze értem hogy miért kell. Nekem mondjuk mindig igen vaskos véleményem van. és nem akarok hülyének látszani de ha kapok egy büntetést az minyen konkréttummal jár?
a bende (törölt) 2010.06.08 20:28:26
@TJ (GCS): aha én is erre gondoltam csak nem akartam lejáratni magam kösz :D
  Sziasztok! Ma, mint ahogy a címben is olvashattátok a GTA IV-et fogom „tesztelni”. Csak itt,csak most…Itt a GameCsászár-on! :D A GTA IV-et a Rockstar North fejlesztette és a Rockstar Games adta ki még 2008-ban. A Grand Theft Auto sorozat történelmében ez az…..
a bende (törölt) 2010.06.08 18:48:49
@GaMeRkIsZi: egy jó játékról :D
Ez amolyan helyzetjelentés:D. A pályamunka kedvéért félbeszakítottam legutóbbi videómat, amelynek alanya a Will Rock volt. Mára már találtam jobb alanyt, de előtte még ezen akarok túlesni. Szerintem a vidi sokára lesz kész, mivel rühellem azt a játékot. Szerk. by…..
Ma van az utolsó pályamunkás bejegyzés. Holnap ki is hirdetem az eredményt mindkét kategóriában. Viszont kérnék egy kis segítséget: ha lehet mindenki aki kommentel írja meg hogy neki melyik kategóriában melyik pályamunka tetszett a legjobban, természetesen a beküldő nem írhat…..
 Jééé mithozott a téla... izé GaMeRkIsZiÚj sablont :)Örültök neki gyerekek? Igen? Nem?Véleményeket kommentbe és vagy visszateszzük a régit vagy marad ez :)Üdv-GaMeRkIsZi..
a bende (törölt) 2010.06.01 21:12:32
 Örömmel tapasztaltam hogy ahhoz képest hogy mekkora a blog látogatottsága elég sok ember jelentkezett. Az első dolog a nevezésekkel kapcsolatban: Az eredmények ezen a héten szombaton vagy vasárnap lesznek publikálva azért hogy az összes pályamunkát kirakhassam. Mivel elég…..
 Ma a másodikként tesztet beküldő NitroN munkáját olvashatjátok a Moonwalker nevű játékról.     Üdv!Ma a Moonwalker nevű játékról lesz szó.A játékot a SEGA adta ki először Amerikában 1990. augusztus 24.-én.A Moonwalker az azonos című film történetét…..