Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blow

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WTCC Hírblog A galamb és a kacsa 2012.03.15 18:09:57
  Szórakoztat az emberi sokszínűség. Ez tartja egyben a világot. Más véleményen vagyunk, vitatkozunk, de abban egyetértünk, jó lenne megnyerni, elöl menni és egy kicsit pityeregni a magyar himnusz alatt. Mára pontosan tudjuk mi történt. És bár néhány szakértő troll most…..
Nem tudom, hogy ez az állati jó hangulatú videó hogyhogy csak most jutott el hozzám, azt meg végképp nem értem, hogy miért csak 276-an nézték meg eddig. Szerintem szuperül visszaadja a hungaroringi WTCC hétvégét. Must watch!!!! ..
WTCC Hírblog Program - Sanghaj 2011.11.03 23:16:55
Íme a sanghaji WTCC hétvége hivatalos programja, illetve az eurosportos közvetítések időpontjai. Péntek 7:00 - 7:30 Teszt (Live Timing, mstworld.com) Szombat 2:10 - 2:40 1. szabadedzés (Live Timing, mstworld.com) 5:00 - 5:30 2. szabadedzés (Live Timing, mstworld.com) 8:15 - 8:50…..
A minap korán reggel kiautóztunk pár kollégával a Hungaroringre, egyszerűen csak azért, hogy dumáljunk egy jót Michelisz Norbival és Walter Csabával, valamint megnézzük, mit terelnek az idei szezonban. Kötetlenül, lazán, egyszerűen csak témáztunk egy jót. Norbiról mindenki…..
blow 2011.04.30 11:43:48
@gyvy: Plusz az utcai autóhoz képest egy versenyautón szélesebb és slick gumik vannak, úgyhogy szervó nélkül olyan, mintha folyamatosan szkanderoznál, ami elég fárasztó lehet. Még szerencse, hogy Norbi jó erőben van!
Pillanatnyilag ő az ország legsikeresebb autóversenyzője, tavaly Makaóban a világ legjobbjait utasította maga mögé. Szombaton az Oldtimer Expo TC standján velünk lesz Michelisz Norbi, az egyetlen magyar autóversenyző, akinek mostanában esélye van egy autós világbajnoki címre.…..
Belsőség Lowrider König 2010.09.21 16:02:00
Fotó: depalmaclothing.comAz egy dolog, hogy Danny Trejo arcáról könyvet lehetne írni. Az pedig egy másik, hogy végre kapott egy saját filmet, ami - szerintem - Rodriguez eddigi legjobb alkotása. Ami mégis a legszimpatikusabb, hogy kimászott a ganéból, amibe annak idején került, ahogy…..
Valenciában versenyhétvége volt, így érkeznek a hírek. Rögtön kettő, és az egyik jobb, mint a másik. Wéber Gábor, akit az F1-es tévéközvetítésekből mindenki ismer, most bebizonyította: nem csak beszél az autóversenyzésről, hanem jól is csinálja azt. Gábor megnyerte a Seat…..
(Eleve vicces ez a kifejezés, hiszen magyarul "nézesd meg magad egy orvossal" vagy "orvos látott már?", itt meg, "nézd meg az orvost".)Gondoltuk felkészülünk az esetleges ránk váró betegségekre, lábtörésre, lumbágóra, tüdőgyuszira, úgyhogy itt volt…..
A Fidesz mai bejelentése Az Index mai értesülése alapján kormányra kerülésekor jó alaposan átvariálná a közszolgálati médiát, többek között felszámolná a Magyar Távirati Irodát (MTI) a Fidesz. A hír kapcsán vitába keveredtünk pár kollégával, hogy vajon mi lehet a…..