Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polikad

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaad Movies Borítómustra 2015.11.20 10:29:55
Egy hirtelen ötletből keletkezett, teljes mértékben (az elejét leszámítva) improvizált videó, amiben végignézünk néhány B- és C-kategóriás filmposztert az Imdb-n. Seagal, Lundgren, Van-Damme és Dacascos rajongók előnyben! ..
Egy nosztalgia bemutató Yonitól, aki egy friss arc a játékbemutatók terén. Én anno kiskölökként playstationön vittem végig a Tarzant és meg kell mondjam, hogy imádtam! Ezért számomra különösen kedves ez a játék. Aki még nem hallott volna, vagy fel szeretné eleveníteni az…..
Egy újabb állatfajjal bővült a Back 2 Basics videósainak tábora. Bemutatkozik Disznó a Streets of Rage 2 kritikájával, amit sajátos stílusában és némi humorral nyakonöntve tálal nekünk. Hamarosan bejelentés következik, ami a videósokat és a nézőket is egyaránt…..
Kezdjuk a hetet akcióval és Darkos - Postal 2 bemutatójának elso részével. Ez a játék kegyetlenul elborult humora és orult torténete miatt lett méltán híres képviseloje az FPS-ek világának. Aki még nem probálta vagy nem ismeri, annak Darkos bemutatója izelítot adhat a Postal…..
Kedves mindenki! Ismerkedjetek meg OXWOX-al, aki egy nagyon egyedi es kreatív YouTubber számos vicces videóval a csatornáján. Amit úgy gondolom, hogy a Back 2 Basics is igyekszik keresni és hirdetni, az a kreatív, szórakoztató és érdekes játékbemutatók, amik elütnek a mai…..