Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monyeszkaaa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom mit szóltok az új admin felülethez a blog.hu-n, már akit érint, de én nagyon elégedetlen vagyok vele. Ezért is döntöttem a költözés mellett, csak még nem tudom, hogy melyik blogos oldalt válasszam. Azt szeretném, hogy csak és kizárólag a meghívottak számára legyen…..
Első szülinapi torta Hozzávalók:Egy kisebb méretű jenai tálhoz 16-18 darab babapiskóta1 kanál olaj1 kanál tápszer és víz2 púpozott evőkanal bármilyen rizspép vagy tejpép4 evőkanál főtt rizs2 evőkanál almapép¾ banán nagyon vékonyra szeletelve Először…..
BABÁZUNK Anyja lánya:) 2010.04.30 21:38:00
Anyu 35 évvel ezelőttről megőrizte az én kis pöttyös ruhácskámat, és most odaadta, hogy fotózzuk le benne Nyafikát. Szerintem a végeredmény magáért beszél:)..
BABÁZUNK Nyuszira:) 2010.04.02 12:40:00
       ..
Monyeszkaaa 2010.04.04 22:58:32
BABÁZUNK Fogy a tej:( 2010.03.25 10:06:00
Az utóbbi napokban egyre kevesebb a tej, pedig még mindig naponta hatszor szoptatom Nyafit. Ezt valószínűleg az ő viselkedése (szopási szokása) idézi elő. Már minden jobban érdekli a szopásnál. Tekergeti és rángatja a fejét, közben mosolyog és viháncol. Egyedül akkor hajlandó…..
Hello Mindenkik! Költözöm!!!! Csupän praktikussägi okokbol. Mert itt egyszerüen nem tudom hasznälni a kep feltölteses funkciot, többek között ezert nem töltök kepeket. Annyira maceräs nekem. A bloggeren pedig pikk-pakk :o) Igy mär fent is vannak az elmaradt karis kepek…..
Ezert aztän nehezen tudok a häztartässal dülöre jutni...Nem szeretem ha ordit, igy kb ugy nez ki, hagyom 10 percet orditani (nem az a magätol megnyugodos fajta) felkapom megyek vele 2 kört. Bekapcsolom Pom-Pom meseit, azt nezi 10 percig, megunja, ordit. Felkapom megyek vele 2 kört,…..
  Na szoval, annyi minden kimaradt, hogy na.Elöször is: Bendus 2 honapos lett.Ugyan nem tudom, hogy mit kell csinälnia egy 2 honaposnak, de hogy az en gyerekem a viläg legügyesebb gyereke az biztos :o)hangosan mosolyog (persze, hogy meg nem nevet, de hangosan mosolyog es ilyenkor…..
Jelentem jol vagyunk! (kop-kop-kop)Annyira jol, hogy most jol vagyok igyekszem elintezni mindent, amit eddig nem csinältam. Szoval folyamatosan uton vagyunk.Szerintem jövö heten mär tenyleg jövök, de meg mära is van beväsärläs, receptet elhozni a gyogtornära, gyogytorna, kis taaritäs…..