Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carokatona

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
killtheradical Alkalmából 2010.03.15 06:00:00
Lesz-e móka, nem lesz-e (ha eső lesz, nem lesz, ha nem lesz, lesz), nem tudom, de azt tudom, hogy fel kéne dobni már egy kicsit a koreográfiát. Székházat már foglaltunk, tankot már loptunk, mi maradt még? Ötlet? Vigyünk el egy Grippent egy körre! Nem fogja a vízágyú, nehezen lehet…..
carokatona 2010.03.15 11:31:24
@Before: valóban,a fitisz kormányzópártként már akkor ellopta
Hypotheticalfriend remek kommentjét önálló posztnak kiemelem ide. A szerző a blog.hu felhasználója. "Orbán és Gyurcsány felosztották maguk közt az országot, és csak a tévében játsszák az öriharit a hülyére vett rabszolgáknak, hogy közben elvehessék az…..
carokatona 2010.03.10 18:05:18
@midnight coder: maximálisan egyetértek veled.
Székesfehérvár polgármestere, a 2010-es költségvetést az MSZP padsoraiból egyedül elutasító Warvasovszky Tihamér bejelentette, hogy nem indul a parlamenti választáson (azt korábban is tudni lehetett, hogy tavalyi mozgása után szocialista színekben ez már nem valószínű). A…..
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második, keddi információkkal, a harmadik itt olvasható, és végül a negyedik, Tömeges feljelentések a rendőrségen... címmel ide kattintva érhető el.) Friss hírek a…..
carokatona 2010.01.13 13:56:48
@_nemtom_: se számlát,se értesitést nem küldte.A legszebb az egészben az,hogy
tőlem 2140.-vontak le KÁRTYÁS VÁSÁRLÁS
cimszóval.Ezek szerint a PIN kód csak
dísznek van.Kérdésem:az OTP mennyire sáros ebben az ügyben.