Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nap kérdése

61 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este, ünnepélyes keretek között kiosztották a Televíziós Újságírók Díját, immáron harmadjára. Az eseményt, vagy inkább kezdeményezést tavaly karolta fel a Játék határok nélkül feltámasztott verzióját készítő NuMuvee nevű gyártó cég (itt interjúztam velük), akik fantáziát látnak abban, hogy…..
TOVÁÁÁÁBBBB, TOOOOVVVÁÁÁBBBBB…. a blog szerkesztőinek rögötön ezen szavak jutottak eszébe mikor ráeszméltek, hogy Kecskeméten is dübörög a ballagás, majd 1500-an ragadtak ma virágcsokrot és plüssmacit a kezükbe, hogy régi szép emlékeket időző termekben sétálva…..
A kunszentmártoni Alkotók Szabad Társasága által készített művekből nyílik kollektív kiállítás április 29-én (csütörtök) 17:30-kor a kecskeméti Művész Kávézóban. A bemutatkozó társaság 2001-ben alakult, magját elsősorban kunszentmártoni festők alkotják, de már az…..
Ha szereted az autókat, főleg ha kicsik és aranyosak, akkor ott a helyed május elsején a Kecskeméti Drift Show rendezvényén a gokartpálya mellett. Szlalomverseny, belvárosi felvonulás és múzeumlátogatás a programja a Kecskeméten megrendezett, II. Mini Majálisnak. Közel 20 miniben…..
Azt hiszem a Nap Kérdése blog szerkesztősége egy soha vissza nem térő alkalmat szalasztott el szombaton. Történt ugyanis, hogy a város első tini bulijában forgatott a Nap Kérdése stábja. Ennek a bulinak a lényege és érdekessége, hogy délután 5-től egészen 10 óráig (nem…..
Na ilyen se volt még a Nap Kérdése blog történelmében! Ha figyelmesek vagytok és hajlandóak egy kicsit kutakodni a Google segítségével, akkor értékes nyeremények üthetik becses markotokat! Úgy bizony, a tovább gombra bökve nem csak az Ezüst Patak zenekarral ismerkedhettek meg,…..
Nap kérdése 2010.04.17 16:22:25
Nap Kérdése blog Meccsre emberek! 2010.04.14 09:14:00
Gondolom minden kecskemétinek lila a szíve mióta a KTE bejutott a profik közé, sőt vannak olyanok is, akik az anyatejjel szívták magukba a hajrákáátééjeet. Most itt a lehetőség, hogy megmutassuk, mennyire szeretjük kedvenc csapatunkat, aki teheti az menjen ki szombaton a …..
Rég volt már Nap Kérdése bejegyzés, ám a lelkes rajongóknak nem kell tovább várniuk, mert íme! Eredetileg valami választásos anyagot akartunk forgatni, de a sors úgy hozta, hogy egy sokkal érdekesebb témába botlottunk. Egy erdélyi kórussal hozott össze az élet, velük…..
Folytatódik a Hét Zenekara rovatunk a blogon, heti nyertesünk a Blackberry zenekar. Ők is a Fringen léptek fel, ahol a blog szerkesztősége is aktívan tevékenykedett. Az egyik számukat, a "Ne ébreszd fel" című nótát pedig megnézhetitek a Nap Kérdése blogon...  Ők…..
A húsvéti dínom-dánom levezetéseként mindenkinek a Ciróka Bábszínházban a helye jövő hét kedden, ahol a művészeti polihisztor Szabó Balázs legújabb zenekari formációjának lemezbemutató koncertje lesz. A Megcsalogató című album hangosülős folkfunkyja alatt, vendégzenészek…..
Mivel a hozzánk hasonló Metálos Újságíróknak is van életük, na meg minket is megérintett a húsvét szele, így keddig a blog elmegy szundizni, mivel sok-sok meglocsolni való lány van az országban, akik hathatós beavatkozásunk nélkül kegyetlen kínok közt elhervadnának. Ezt persze…..
Nagy nap volt a tegnapi nem csak a blog szerkesztőinek és kedvenc operatőrének (köszi Lilla), hanem kis városunknak is, ugyanis több századmagunkkal végre testközelből is megcsodálhattuk a jelenkori magyar popzenéjének két üstökösét, Justin Timberlake magyarországi…..
Újraindul a Hét Zenekara rovat a Nap Kérdése blogon. Még anno januárban megkezdett sorozatunk, kissé hanyagolva volt a hónapok során, azonban most újult erővel és lelkesedéssel csapunk a húrokba, hogy bemutassuk nektek azokat a zenekarokat, akikkel összehoz a sors. A későbbiekben…..
A Nap Kérdése blog szerkesztői nagy környezetvédők. Például a nukleáris hulladékot sosem öntjük a tengerbe, és a nehézfémes hordókat sem a réten ássuk el. Szóval mindent megteszünk, ami tőlünk telik, ráadásul biciklizni is nagyon szeretünk, meg keveset autózunk. Ezért is…..
Hangulatjelentő videó a Nap Kérdése blogon! Ilyen volt a Fringe első két napja a blog szemüvegén keresztül!  ..
Nap Kérdése blog Fringe 3. nap!!! 2010.03.28 11:20:00
Na, hogy mi volt a 3. napon arról fogalmunk sincs. Egyrészt mert még nem futottak be a felvételek, másrészt megpihentünk a nagy finálé előtt, ami ma lesz. Szóval egyelőre várnotok kell a 3. nap eseményeiről való beszámolóval, de addig is megannyi interjú a résztvevőkkel és egy…..
Tovább dübörög a Fringe! A második nap estéjén is ott voltunk a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban, mert a blogolvasókat nem hagyhattuk infók és képek nélkül. Természetesen a Csoki forgatódott tovább, égett a kezünk alatt a munka, rengetegen álltak mikrofon és kamera elé. Amíg az…..
Véget ért a Fringe első napja! Persze a Csoki és a Nap Kérdése stábja ott volt, és a legjobb koncerteket tombolta végig. Ha pedig már ott voltunk, akkor előkerült a kamera, na meg a fényképezőgép, és kattogott mindkettő hajnalig. Találkoztunk beatbox-os arcokkal, egy sráccal,…..
Mivel világzene még nem nagyon volt a Nap Kérdése blogon, eljött az idő, hogy kicsit ki és önmagunkba tekintve a belső ritmusoknak teret adva, meglátogassuk vasárnap a Tudomány és Technika Házát. A belépő egy mátyás, ami valljuk be elég elenyésző, ha azt vesszük, hogy 3…..
Nehogy azt higgyétek, hogy a Fringe és a Tavaszi Fesztiválos programajánlók miatt, leállna kedvenc műsortokkal való szöszmötölés. Nevezetesen Nagy fába vágtuk a fejszénket, hiszen a Helyi Érték díjra fáj a fogunk. Hogy mi ez a díj? A Helyi Televíziók Egyesülete évente három…..
Hihetetlen izgalmak és egy aranyos történet vár rátok a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban holnap, vagyis kedden este 18:00-kor. A Lázár Ervin és Lázár Zsófia meséjén alapuló, Bogármese című előadást nem csak a kicsiknek, hanem szinte bárkinek nyugodt szívvel…..
Ahogy megígértük, folytatjuk a görénykedést. Egy korábbi postban említettük, hogy csütörtökön apró kis szőrös görények lepik el Kecskemét főterét. Bevallom, életemben nem volt még a kezemben élő, lélegző vadászgörény. Még az én edzett, kővé szilárdult metálos…..
Nap kérdése 2010.03.20 17:52:54
@Elvisz02: Persze, egy exkluzív Nap Kérdése bögre az ajándékod, amit bármikor átvehetsz a Nap Kérdése blog szerkesztőségében (Trombita utca 2). Ha ez valami miatt nem menne, akkor beszélhetünk egy alternatív ajándékról is. Minden esetre köszöntünk, mint első nyertest a Nap Kérdése blogon!
Nap kérdése 2010.03.20 20:35:26
@Elvisz02: persze te agyas:D! A nyereményed pedig mindenképp megkapod és üdv. a blogon!
Előre szólok, fogalmam sincs miről szól a film, mivel csak az első 20 percig jutottam, aztán pánikszerűen menekültem a moziteremből és vissza se mentem. Azonban mielőtt valaki azt gondolná, hogy ez egy kegyetlenül lehúzós post lesz, hát nem.…..
Gondolom minden kecskemétinek ismerős lehet az az érzés, mikor reggel kimegy az ajtón és éppen kezdetét venné a reggeli kávé-cigi rutin, de hirtelen egy kamerával felszerelt autó húz el előtte. Vagy az, amikor Kamarás Iván és Kaszás Géza épp előttünk sétálgat az utcán?…..
Görények lepik el csütörtökön délután Kecskemét főterét. Apró, édes kis gombolyagok szaladgálnak majd, fel és alá, akiket bátran megsimogathatunk, szeretgethetünk és megismerhetjük a görények cukiságának titkát.Szóval ha érdekelnek ezek az állatok, akkor találkozzunk…..