Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suicide Soldier

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A wadja.com közösségi oldal új szolgáltatásai közé tartozik az ingyen SMS küldése. Egy rövid regisztráció után lehetőségünk nyílik korlátlan sms küldésre bárhol vagyunk a világon. Tettem egy próbát, és tényleg úgy volt, ahogy leírták. A fogadó legyen 20-as, 30-as vagy…..
Suicide Soldier 2010.03.22 19:49:48
Meister küldte az infót, hogy a kurucok "meghekkelték" a valasztas.hu-t, közben pedig arról is jöttek hírek, hogy kisebb médiahiszti van készülőben az üggyel kapcsolatban.  A radikális portálon belinkelt oldalak nem valódi deface-ek, csak néhány egyszerű reflektív…..
- Crowbaby - Beszámoló 2010.01.03 02:05:00
sZilveszter Sok jót nem mondhatok a sZilveszterről. Legalábbis, hogyha csak a rosszabbik felét nézem... Így inkább megkeresem benne az apró örömöket, mint pl.: Találkoztam Nárciszékkal, bár ez nem nagy meglepetés, hiszen gyakorlatilag ő szervezte a Z-trackeres szilvesztert. Itt…..
Múltkor a Kutatócentrum, most pedig a Gemius tette közzé a magyarok online vásárlási szokásaival kapcsolatos felmérését. Nagyon nem is részletezném. Nagyjából ugyanazok a megállapítások: egyre többen és egyre gyakrabban vásárolnak a magyarok is a neten.A két felmérés…..