Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timi34

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bluelake Cogito ergo sum blogján olvastam a Champix tablettáról, amely képes lehet eredményesen támogatni a dohányzásról, vagy akár az alkoholról való leszokást. Egy kutatást áttekintve tárgyalja az eredményeket.Ha sikeresen használta valaki, feltétlen hagyjon kommentet az…..
Timi34 2011.04.12 08:41:52
Sziasztok,

Remélem emlékeztek még rám, én tavaly januárban tettem le a cigit és azóta sem dohányzom! :) A férjem tőlem irigyelte el és pár nap különbséggel hagyta abba a dohányzást, ő gyógyi nélkül, és bizony mindketten fümék vagyunk azóta is! :)

Sosem hittem volna, hogy eljutok odáig, hogy valóban, eszembe sem jut a cigi. Illetve ez így nem igaz, eszembe jut, de csak olyankor, amikor arra gondolok, most milyen rossz lenne ha még cigiznék, pl. ki kéne menni télen a hidegbe rágyújtani, büdös lenne a lakás, stb. Nagyon pozitívan élem meg a nem dohányzást, sajnálom, hogy nem szántam rá sokkal korábban magam, és szívtam a napi 2 doboz bűzrudat. Szóval minden leszokót csak bíztatni tudok, csak előnyei vannak a fümeségnek. :)

A fogyásról: rajtam eleve +10 kg volt az ideális súlyomhoz képest amikor letettem a cigit. 65 a tuti, és 75 voltam tavaly januárban. Amikor szép lassan elkezdtek felmászni rám a kilók, mostmár tudom, hogy a legnagyobb hülyeséget követtem el. Azonnal elkezdtem mindenféle diétákkal küzdeni ellenük, de mivel két küzdelem egyszerre nem ment, így a diétákat sorra feladtam, ezáltal aztán kétszer annyit híztam, mintha csak hagytam volna alakulni a dolgokat. Így zártam a 2010-es évet 90 kg-al, azaz összesen 25 kg plusszal.

Mára azt mondom, várnom kellett volna, és sorban haladni: először letenni a cigit, és rá kb. 1 évvel, amikor a leszokás kérdése már nem vesz el energiákat nekiugrani a fogyókúrának. Szilveszteri fogadalom volt a leszokás, az idei szilveszteri fogadalom a kitartó diéta lett, így idén eddig 18 kg-ot fogytam, most 72 kg vagyok, már kevesebb, mint amikor letettem a cigit. 1-2 hónap és remélem elérem az ideális súlyomat is! :) Ha tavaly nem próbálkoztam volna mindenféle - fajta diétákkal és nem kínzom magam feleslegesen akkor is jobban jártam volna, most pedig kevesebb kilót kellene leadnom! :)

Remélem ezzel is tudtam segíteni, ne keseredjetek el, lemennek majd azok a kilók, első körben a leszokás legyen a legfontosabb! :)
Timi34 2011.04.12 16:11:22
@manka63: Gyümit egyáltalán nem eszek, eszerint a diéta szerint nem lehet. (tele van szénhidráttal).
Nem fájt a fejem, gyomrom, és az első pár hét volt nehéz, aztán megszoktam és mint a cigi, a kaja sem jut eszembe délután ha délben tudtam kajálni rendesen. Nem mondom, hogy nem esnének jól néha a jó kis éttermi vacsik, de alkalomadtán miután elértem a célom be fogom iktatni őket! :)