Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tz.

4 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első elrendezésekkel kapcsolatos példaprogramban a GXT AccordionLayoutContainer osztályát próbáljuk ki. Ez az elrendezés több panelt foglal magába, ezek mindegyikéhez tartozik egy-egy címsor. A címek függőlegesen egymás alatt sorakoznak, rájuk kattintva nyitható ki az adott címhez…..
A fejlesztő környezet kialakítása után, máris elkészíthetjük az első „Helló Világ!” programunkat. A GXT-t úgy tudjuk használni, hogy egy GWT projektet készítünk, viszont a GWT vizuális elemeit tartalmazó csomagok helyett, a GXT csomagjait használjuk.   1, GWT…..
1, Java JDK Mivel Javaban fejlesztünk szükség lesz a JDK-ra (Java Development Kit). Ezt az Oracle honlapjáról töltethetjük le, a telepítés pedig néhány „next” gomb megnyomásából áll. 2, Eclipse IDE tekintetében az Eclipse tűnik a leglogikusabb választásnak egy kezdő…..
Sencha GXT blog Mi ez itt? 2013.02.16 17:49:05
Úgy döntöttem, hogy megtanulom a Google Web Toolkit-ra épülő Sencha GXT-t használni. Szükségem van ugyanis olyan technológia ismeretére, amivel böngészőben futatható alkalmazásokat lehet készíteni. Ehhez azért a Java+GWT+GXT megoldást választottam, mert Delphin nevelkedve kézre…..
Flattr for Hungary A Flattr vége 2011.09.26 22:04:00
Pont került a nagy kérdőjel végére, ez az utolsó hetem a Flattrnél. De sose aggódjatok, nem csüggedek (de), és terveim szerint ezt a blogot írom szépen tovább. Cserébe valamivel lelkesebbnek kéne lennetek, mert még a végén azt hiszem, hogy senkit nem érdekel. (Ha valaki londoni…..
tz. 2011.09.30 16:40:31
Az elmúlt hét felelőtlen módon kimaradt, de most bepótolom a hiányt egy terjedelmes bejegyzéssel. Terjedelmes, mert egyre több magyar Dolog tűnik fel a Flattr oldalán, és ezeket fogom most itt mind egy szálig felsorolni. Nézelődjetek, flattrjetek, és hírdessétek az igét! A sorrend…..
Hatalmas elfoglaltságomban összebarátkoztam ezekkel a kétmondatos rövid posztokkal. A másik mondattal pedig bemutatom az új Flattr gomb előkészületeit:       Akkor lenne igazán jó, ha a két mondatomra rengeteg komment érkezne, ezért felteszek egy kérdést is:…..
Alapvetően minden a gomb körül forog a Flattrnél, így az a legfontosabb, hogy mindenki tudja, mit kezdjen vele. Itt egy útmutató, hogyan tegyük a zöld-sárga gombot az oldalunkra. Kezdjük a Dolog leadásával Jelentkezz be a flattr.com-on és kattints a jobb felső menüben lévő 'Submit…..
tz. 2011.07.13 22:53:40
Készítettem egy leírást a vBulletin fórum „varrásához”: www.vbulletin-forum.info/2011/07/google1-es-flattr-gombok-felvarrasa.html

Érdekes módon, pont fórummotorok királynőjéhez nincs kész megoldás, legalábbis a „Flattr” oldalán nem szerepel és máshol sem találtam. Talán túl egyszerű a feladat. :-)

A veteran.forum.hu oldalon helyeztem el a gombot, erről készítettem a leírást. Viszont ehhez az azonosítómhoz töltöttem fel pénzt, így nem tudom kipróbálni. Ha nem ciki, akkor megkérlek titeket, hogy valaki bökje meg a fórumon található gombot, hogy biztosan jól működik-e. (nehogy rossz legyen a leírás.)

Köszi!
Minden hónap 10-én boldog Flattr userek lepik el az Internetet, magasba kiáltva az aktuális bevételük. Mi pedig úgy gondoltuk, összegyűjtjük és megosztjuk ezeket mindenki okulására. Az összesített Flattr bevétel táblázat 11-én jelenik meg a FlattrChattr oldalon; az éppen soron…..
Gondolom, a google viszi cikkünkhöz az érdeklődőket, mert a mi címlapunkon már elég régen szerepelt. Viszont elég sok olvasói levelet kaptam rá annak idején, csak a tavalyi leveleimet már a szerver iránti empátiából töröltem. Ugyanakkor még mindig jönnek, és általában az a…..