Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teknőc

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elkötelezett szavazók körében enyhén csökkent a különbség a Fidesz és az MSZP közt a Tárki decemberi felmérése szerint. Erősödtek a kisebb, parlamenten kívüli pártok, a Jobbikot a biztos szavazó pártválasztók 12, az LMP-t 3 százaléka támogatja. Ez a…..
A Lehet Más a Politika Baranya megyei szervezete élő szívvel demonstrál a radar mentes Tubesért. Vannak olyan helyek a világon, ahol a helyi közösségek nem elég figyelmesek, éberek vagy gyorsak ahhoz, hogy a közvetlen környezetükben történő külső beavatkozásokat és…..
teknőc 2010.01.07 14:10:01
Hmm...tényleg félnünk kell ám, hogy a NATO bedurcizik, mert még aztán csúnyán néznek a magyarokra a brüsszeli főhadiszálláson. És ha esetleg a horvát vagy a román netán az albán haderő megtámad minket akkor nélkülözhetetlen lesz a lokátor...ja de várjunk, hiszen ők is nato-sok, ergó szövetségeseink, na akkor most kitől védekezünk? Jah tényle az araboktól akik a gyönyörű tereket fogják bombázni. Csak mellékinformáció, hogy a magyar honvédség (akik egy másik kontinensen védik a hont) tevékenysége Afganisztánban 3 területre fókuszál:
- Aknamentesítés (ebből sajnos már van halálos áldozatunk)
- Orvosi tevékenységek (itt mi csináljuk a halálos áldozatokat)
- És az ország újjáépítése (amiben a japánokkal partnerkedünk)

Az utolsó két tevékenység miatt az afgánok (még titokban a tálibok is) szeretnek minket, vagy legalábbis elnézik a jelenlétünket. Hogy honnan tudom? Pár afgán származású hallgató mesélte akik mellesleg szimpatizálnak a tálib rendszerrel:P

Az elsőt pedig azért nem nézik jó szemmel mert az aknák számukra az egyetlen hatékony hadviselési forma az amerikaiakkal szemben akik az országukat megszállva tartják (és miebben segítünk nekik).

Ha meg annyira félünk a terroristáktól, miért nem vonulunk ki a külföldi hadszinterekről, hagyjuk békén az ott élőket és foglalkozunk a magunk ügyével? Akkor lokátorra se lenne szükség, és nem kéne hőzöngeni a "hülye zöldeken".