Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wsotw

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zimány Lindát kikezdték:    Danikát megkezdték: ..
wsotw 2010.04.28 21:05:21
Hát hogy is kezdjem. Kissé kétélű volt ez a hétvége. A Middle Finger Club keretein belül szerveződött mindkét est, és végig szinte teljes létszámmal túrt a csoportosulás, kivéve hogy pénteken My Small Community nem volt, bár ezt utólag gondolom nem is annyira bánják.  A…..
Nos bocsi srácok, de most megszakítjuk a turnénaplózást (természetesen azt is folytatni fogjuk), és elmesélem, mi is történt múlt pénteken (február 5) az R33-ban. J Bizonyára sokatok nem is tudja, hogy volt ott koncert, mivel nem vertük nagy dobra (ezúttal nem a szar…..
Nos, mint mondottam volt, az első hétvégén már körvonalazódtak bizonyos problémák. Hát Gödöllőn pont is került az i-re, de ne szaladjunk ennyire előre. Háromig rohadtam a melóban, és ekkor is alig akartak elengedni. És ennek eredménye lett egy jó kövér egy órás késés.…..
 Először is olvassátok mindannyian a Subscribe-Road-Plastic Bitch-WSOTW közös turnéjának első hétvégéjéről szóló rövid, mókás összefoglalót!  Főbb szereplők:        -Jómagam, Oszkár úr (aka. Mártikám, Őrgróf)…..